Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Femeile mici de inaltime se streaseaza foarte mult atunci cand trebuie sa-si aleaga un model din zecile sau chiar sutele de rochii de mireasa pe care le vizioneaza inainte de nunta. Ele sunt ingrijorate ca nu vor gasi o tinuta in care sa arate perfect si ca acest lucru le va afecta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ce rochii de mireasa trebuie sa poarte mignonele?

Articol: Ce rochii de mireasa trebuie sa poarte mignonele?

06 december 2016, articol adaugat la 06 december 2016, ora 12:29

Femeile mici de inaltime se streaseaza foarte mult atunci cand trebuie sa-si aleaga un model din zecile sau chiar sutele de rochii de mireasa pe care le vizioneaza inainte de nunta. Ele sunt ingrijorate ca nu vor gasi o tinuta in care sa arate perfect si ca acest lucru le va afecta negativ unul dintre cele mai importante evenimente din viata. Insa expertii de la atelierul de creatie Calin Event le stau acestora la dispozitie cu sfaturile necesare pentru a alege cele mai frumoase rochii de mireasa pentru mignone.

Mignonele trebuie neaparat sa evite rochiile de mireasa printesa, tinutele foarte accesorizate, formate din doua piese sau cu maneci bufante. Nici fustele voluminoase sau rochiile din materiale grele si elaborate nu sunt de dorit. De asemenea, nu trebuie sa aiba umerii acoperiti, bretele foarte groase sau voaluri lungi.

Secretul este ca femeile mici de inaltime sa poarte rochii de mireasa care sa creeze un efect de alungire si le faca sa para mai inalte. Sunt ideale tinutele ale caror talii pornesc de mai sus sau care au decolteuri in V. Prin urmare, rochiile de mireasa linie A si cele de tip empire constituie alegerea perfecta pentru mignone, deoarece acestea nu sunt voluminoase si creeaza iluzia de inaltime.

Iata mai exact ce modele de rochii de mireasa sunt potrivite pentru femeile care sunt mici de inaltime:

1. Rochia de mireasa stil empire. Aceasta accentueaza formele corpului, asa ca este potrivita pentru cele care nu au silueta bine conturata.

2. Rochia de mireasa line A. Iti recomandam o rochie cu decolteu in forma de barcuta, deoarece aceasta creeaza impresia de alungire, scotand in evidenta bustul si umerii.

3. Rochia de mireasa sirena. Aceasta vestimentatie este foarte buna daca ai talia bine conturata. Poti lua in considerare o rochie cu guler pe gat, daca doresti un efect de alungire mai accentuat.

4. Rochia de mireasa greceasca. Acest tip de rochie ofera nu numai inaltime, ci si o eleganta deosebita.

5. Rochia de mireasa cu decolteu in forma literei V. Modelul confera siluetei un efect optic de alungire, deoarece atrage atentia in partea superioara a corpului, dand impresia unui gat lung.

6. Rochia de mireasa cu corset. Aceasta modeleaza foarte bine bustul si talia si, la fel ca rochia de mireasa cu decolteu in V, atrage atentia in partea de sus a corpului. Singurul lucru de care trebuie sa ai grija este ca fusta sa nu fie prea ampla.

Mignonele nu trebuie sa se gandeasca numai la ce fel de modele de rochii de mireasa o sa poarte, ci si la pantofi. Desi ei ar trebuie sa fie cat mai inalti, acestia nu ar trebuie sa reprezinte un pericol pentru tine, mai ales daca nu esti obisnuita sa porti tocuri mari in viata de zi cu zi. La propria nunta, este important sa te simti confortabil, pentru a te bucura de intregul eveniment. De aceea, te sfatuim sa iti cumperi o pereche de pantofi cu toc mediu si sa porti niste cercei lungi, care sa echilibreze balanta.
Apeleaza intotdeauna la specialistii in rochii de mireasa de la Calin Events! Iti oferim produse de calitate si servicii ireprosabile pentru ca ziua nuntii sa fie cu adevarat unica!

Autor, Sursa

Autor: Calin Events
Sursa: Rochii de mireasa

Video

 

Cuvinte cheie

rochii de mireasa, rochii de mirese, rochii mireasa printesa, rochii de mireasa sirena, rochii mireasa grecesti, rochii mireasa linie a

Statistici

Data articol: 06 Dec 2016
Data adaugarii: 06 Dec 2016, ora 12:29
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 681 din total vizualizari: 681
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.