Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fie ca esti superstitios sau nu atunci cand alegi numele copilului, este imposibil sa nu te intereseze ce semnificatie are acesta sau macar de unde provine. Cu totii vrem sa stim istoria numelor noastre si ni se pare interesant sa descoperim, poate, ce persoane importante au purtat de-a...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ce nume au copiii celebritatilor si ce semnificatie au acestea?

Articol: Ce nume au copiii celebritatilor si ce semnificatie au acestea?

07 january 2020, articol adaugat la 07 january 2020, ora 14:08

Fie ca esti superstitios sau nu atunci cand alegi numele copilului, este imposibil sa nu te intereseze ce semnificatie are acesta sau macar de unde provine. Cu totii vrem sa stim istoria numelor noastre si ni se pare interesant sa descoperim, poate, ce persoane importante au purtat de-a lungul istoriei omenirii acelasi nume ca noi.

Spre exemplu, in vechime, unele popoare foloseau nume de baieti biblice pentru a-si denumi copiii, in speranta ca acestia vor creste si vor deveni luptatori ai binelui. De asemenea, aveau impresia ca un nume biblic confera puritate si sfintenie copilului.

Alte popoare utilizau nume de zei pentru copiii lor, considerand astfel ca aduc o ofranda divinitatii, prin numirea copilului in acest mod.

In zilele noastre, unele persoane aleg anumite nume pentru ca li se par atractive sau pentru ca acestea inspira carisma. Este de cele mai multe ori si cazul celebritatilor.

Insa chiar si printre celebritati exista anumite personalitati care au ales nume bizare pentru copiii lor, avand o semnificatie aparte.

Descopera si tu mai jos ce nume au copiii celor mai ravnite actrite sau celor mai cunoscuti oameni de televiziune. Si vezi ce semnificatie are fiecare nume ales de acestia pentru copiii lor.

Nume ale copiiilor de celebritati si semnificatia acestora

North West - fiica celebrei Kim Kardashian
Cu siguranta acest nume este printre cele mai bizare. De ce ti-ai denumi copilul dupa un punct cardinal? Intrebata despre acest lucru, Kim a spus ca nordul reprezinta cel mai inalt punct pe harta, semnificand putere, iar numele West este numele tatalui fetitei, celebrul Kanye West.

Beyonce a ales ca fiica sa sa poarte numele cifrei sale norocoase
Fiica celebrei cantarete se numeste Blue Ivy, iar jurnalistii de la Good Morning America au interpretat acest nume, Ivy, ca facand referire la cifra romana IV, acesta fiind numarul preferat al lui Beyonce.

De asemenea, in limba greaca, Ivy inseamna eternitate. Iar Blue este numele unei culori, poate chiar culoarea preferata a cantaretei.

Baiatul lui Gwyneth Paltrow se numeste Moise
Daca tot am facut referire la nume biblice de baieti, chiar baiatul lui Gwyneth Paltrow poarte un astfel de nume. Probabil acesta este si cel mai sonor nume biblic: Moise.

Iar fiica sa poarta numele de Apple. Intrebata de ce i-a pus acest nume, explicatia mamei a fost ca merele sunt foarte dulci, exact ca fetita sa.

Nicole Kidman si-a numit fetita in functie de zilele saptamanii
Fiica lui Nicole Kidman si a lui Keith Urban poarta numele de Sunday. Poate ca semnificatia acestui nume trimite spre Ziua Sfanta sau spre relaxare, un sentiment pe care Nicole ar vrea ca fetita ei sa-l simta intreaga viata.

Un alt nume cel putin bizar ales de Christina Aguilera pentru fiica sa
Fetita Christinei se numeste Summer Rain - un nume care are ca semnificatie ploaia de vara, o stare a vremii. Insa mama sa completeaza faptul ca aceasta ploaie emana emotie si bucurie, fapt care a determinat-o sa aleaga acest nume pentru fiica sa.

Dave Gardner si-a numit copilul Sailor
Deloc mai prejos decat celelalte alegeri bizare este si alegerea lui Dave Gardner, acesta punandu-i numele fiului sau Sailor Gene. Desi numele inseamna "gena de marinar" - putem presupune ca tatal sau a dorit ca numele micutului sa exprime libertate. Aceeasi libertate pe care o presupune viata aventuroasa a fiecarui marinar.

Iar lista se incheie cu numele purtat de fiul Aliciei Keys
Fiul lui Alicia Keys poarte un nume care pentru multi nu reprezinta decat o destinatie perfecta pentru vacanta. Micutul se numeste Egipt.

Sursa: Lumealuijunior.ro

Autor, Sursa

Autor: Claudiu
Sursa: Lumea lui Junior

Cuvinte cheie

nume, copii, celebritati

Etichete

Statistici

Data articol: 07 Jan 2020
Data adaugarii: 07 Jan 2020, ora 14:08
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 371 din total vizualizari: 371
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.