Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cu toate ca piata de credite IFN exista de multi ani in Romania, multe persoane pot manifesta neincredere in astfel de companii. Din cauza unor derapaje ale unor jucatori din piata, sectorul institutiilor financiare nebancare nu se bucura de cel mai ridicat nivel de incredere. Chiar si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Cauti o companie de incredere pentru a solicita un credit IFN? Vino la Provident

Articol: Cauti o companie de incredere pentru a solicita un credit IFN? Vino la Provident

01 october 2019, articol adaugat la 01 october 2019, ora 13:51

Cu toate ca piata de credite IFN exista de multi ani in Romania, multe persoane pot manifesta neincredere in astfel de companii. Din cauza unor derapaje ale unor jucatori din piata, sectorul institutiilor financiare nebancare nu se bucura de cel mai ridicat nivel de incredere. Chiar si asa, majoritatea jucatorilor din piata practica o politica de creditare transparenta. Tocmai de aceea, daca ai nevoie de un credit IFN pentru a-ti finaliza planurile sau pentru a-ti echilibra bugetul, este indicat sa alegi un astfel de credit de la o companie de incredere, care a trecut testul timpului si si-a demonstrat seriozitatea si transparenta. O astfel de companie este Provident, prezenta de peste 13 ani pe piata din Romania, care ofera credit IFN pe termen scurt si mediu, cu dobanda fixa si fara costuri ascunse!

Prin urmare, daca doresti sa aplici pentru un credit IFN in conditii avantajoase, va trebui sa iei in considerare cateva aspecte esentiale, precum conditiile minime de aplicare, rata dobanzii si alte comisioane, precum si posibilitatea de a rambursa imprumutul la timp. De aceea, este bine sa iti calculezi exact care este suma pe care doresti sa o imprumuti inca de la bun inceput.

Am mentionat mai sus despre conditiile minime de aplicare. La Provident, atunci cand aplici pentru un credit IFN, va trebui sa indeplinesti urmatoarele conditii:

- persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;
- venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil;
- adresa de domiciliu sau resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;
- un numar de telefon valabil.

Pentru conditia ce vizeaza venitul minim, va trebui sa faci dovada acestuia cu ajutorul unor documente precum adeverinta de salariu, talon de pensie - in cazul seniorilor - sau interogare ANAF.

De asemenea, vei avea nevoie si de un cont bancar pentru transferul banilor, dupa ce solicitarea ta a fost aprobata. Alternativ, daca alegi serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului IFN, banii iti vor fi livrati direct de catre un reprezentant Provident, in maximum 48 de ore. Prin intermediul acestui serviciu auxiliar, nu vei mai necesita un cont, deoarece reprezentantul iti va inmana personal banii de care ai nevoie, urmand sa te viziteze lunar sau saptamanal, intr-un interval orar stabilit de comun acord, pentru colectarea rambursului.

Care este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a solicita un credit IFN? Mai intai, intra pe site-ul Provident.ro, unde gasesti atat formularul de aplicare, precum si un simulator de credit IFN. Folosind simulatorul, poti calcula numarul de rate si valoarea acestora, in functie de suma imprumutata, dar si de serviciile optionale contra-cost, precum gestionarea la domiciliu a imprumutului, sau perioada pe care doresti sa rambursezi integral creditul. Provident iti ofera posibilitatea de a aplica pentru un credit IFN rambursabil pe o perioada de pana la 134 de saptamani! In plus, nu exista costuri ascunse sau alte comisioane decat cele afisate, compania oferind transparenta totala in aceasta privinta!

Provident iti ofera posibilitatea de a solicita un credit IFN in valoare de minim 500 de Lei, pana la o suma maxima de 15.000 de Lei. In concluzie, daca doresti sa afli mai multe detalii despre serviciile Provident, apeleaza numarul de telefon 021 275 75 75 sau scrie-ne la adresa de email relatiicuclientii@provident.ro, iar un reprezentant iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Credit IFN

Cuvinte cheie

credit ifn, provident

Etichete

Statistici

Data articol: 01 Oct 2019
Data adaugarii: 01 Oct 2019, ora 13:51
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 461 din total vizualizari: 461
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.