Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Evenimentele din Constanta sunt din ce in ce mai complexe, elegante si doresc sa surprinda invitatii printr-un decor unic, prin elemente placute privirii si printr-o atmosfera de petrecere pentru ca fiecare invitat sa ramana cu amintiri deosebite de la eveniment. Printre cele mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Candy bar tematic Constanta, tort personalizat Constanta 0728955745

Articol: Candy bar tematic Constanta, tort personalizat Constanta 0728955745

05 april 2016, articol adaugat la 05 april 2016, ora 18:20

Evenimentele din Constanta sunt din ce in ce mai complexe, elegante si doresc sa surprinda invitatii printr-un decor unic, prin elemente placute privirii si printr-o atmosfera de petrecere pentru ca fiecare invitat sa ramana cu amintiri deosebite de la eveniment. Printre cele mai frumoase elemente pe care evenimentele Constanta le adopta in ultimul timp se regasesc candy bar Constanta, dar si torturile personalizate Constanta, acestea fiind tentatiile dulci de la fiecare eveniment. 0728955745 https: //www.facebook.com/candybareventsconstanta
Candy bar Constanta este un bufet de dulciuri sau un bar cu desert cu diverse sortimente de prajituri personalizate, ornamentate intr-o anumita tematica, asezate intr-un mod atractiv si printre un decor personalizat pentru un plus de farmec. Prajiturile pentru evenimente Constanta potrivite pentru un candy bar tematic si personalizat Constanta sunt cele ce pot fi personalizate cu usurinta si pot fi servite cu mainile. Cele mai savuroase si cautate prajiturele sunt: mini tarte cu fructe, briose si mini briose, cake-pops, macarons, biscuiti fragezi cu unt, mousse de ciocolata, tiramisu la pahar, bezele moi si bezele tari, jeleuri, acadele tematice si colorate, dar varietatea de prajituri nu se incheie aici, caci se pot realiza prajituri de orice fel cu umpluturi variate in Constanta.
Tortul este elementul care trebuie sa fure privirile invitatilor la evenimente, fiind unul din cele mai importante momente ale serii. Indiferent de eveniment, optati pentru un tort personalizat Constanta, un tort tematic Constanta realizat in culorile preferate, personalizate cu numele sarbatoritului, simboluri precum cifre, litere, putand fi realizat simplu sau in diverse forme, tort etajat pentru evenimente Constanta, decorat special pentru acel eveniment cu un anume farmec ce depaseste imaginatia oricui! Tortul poate fi realizat in diverse umpluturi, dupa preferinte.
Daca organizati un botez, optati pentru un candy bar pentru botez Constanta si tort pentru botez Constanta pe diverse tematici copilaresti precum personaje din desene animate: Anna si Elsa din Frozen, tematica Mickey sau Minnie Mouse Constanta, tematica ursuleti sau ingerasi sau orice alta tema care se poate preta la un botez in Constanta. Daca organizati o nunta, optati pentru un candy bar pentru nunta Constanta si tort pentru nunta Constanta, bufetul de dulciuri fiind cu prajituri special personalizate pentru a se asorta cu tematica nuntii, in culorile alese de dumneavoastra. Daca organizati o petrecere aniversara, propunerile pentru tematica se vor orienta catre varsta, meserie sau profesie, iar daca organizati o petrecere pentru copii, se preteaza prajituri colorate cu personaje din desene animate si tort asortat!
Indiferent de evenimentul organizat, candy bar Constanta si tort Constanta trebuie sa fie asortate si sa se potriveasca cu intregul decor al evenimentului.
Se poate realiza candy bar si tort personalizat in Constanta pentru evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte venimente cu caracter public. Realizare candy bar si tort personalizat se realizeaza in Constanta, Mamaia, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar si celelalte localitati din judetul Constanta si Tulcea. Telefon 0728955745.


Autor, Sursa

Autor: All Included Events
Sursa:

Cuvinte cheie

candy bar constanta, tort personalizat

Statistici

Data articol: 05 Apr 2016
Data adaugarii: 05 Apr 2016, ora 18:20
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 708 din total vizualizari: 708
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.