Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vara este un moment perfect de a iesi in aer liber cu bebe, dar pe cat de mult iubim acest anotimp, pe atat este de pretentios. Primul gand pe care orice mama il are cand se pregateste de plimbare este cel legat de hainutele potrivite. Bluza cu maneca lunga sau scurta? Ce material este...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

3 modele de haine de bebelusi esentiale pentru aceasta vara

Articol: 3 modele de haine de bebelusi esentiale pentru aceasta vara

24 june 2019, articol adaugat la 24 june 2019, ora 11:53

Vara este un moment perfect de a iesi in aer liber cu bebe, dar pe cat de mult iubim acest anotimp, pe atat este de pretentios. Primul gand pe care orice mama il are cand se pregateste de plimbare este cel legat de hainutele potrivite. Bluza cu maneca lunga sau scurta? Ce material este mai potrivit, astfel incat sa nu transpire, dar nici sa nu-i fie frig?
Aceste intrebari sunt absolut firesti. De aceea, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu cateva idei de modele de haine bebelusi care ar trebui sa se regaseasca mereu in garderoba celui mic, mai ales in aceasta perioada a anului!
Body-uri cu maneca scurta
Un body din bumbac face parte din categoria haine de bebelusi indispensabile pentru orice perioada din an. Fiind foarte versatil, se poate purta si pe sub alte hainute, asa ca nu iti face griji ca nu isi va gasi utilitatea.
Bumbacul detine foarte multe avantaje, fie ca este vorba despre tesaturi sau produsul finit, hainele. Este recomandat ca cei mici sa poarte haine de bebelusi confectionate doar din bumbac 100%, deoarece aceasta fibra este foarte placuta la atingere, fina si moale. Nu irita pielea sensibila, lasa pielea sa respire, nu contine compusi chimici si este foarte confortabil.
Body-uri tip maiou
Aceste articole vestimentare sunt usor de purtat, sunt racoroase, ofera suport pentru scutec si sunt foarte comode. Asemanatoare cu cele cu maneca scurta, aceste body-uri tip maiou se pot purta cu usurinta si pe sub alte haine de bebelusi fara sa incomodeze. De asemenea, pot fi purtate direct pe piele, fara nimic altceva pe deasupra.
Pentru un bebe activ, care deja a invatat sa mearga, body-urile tip maiou confectionate din bumbac sunt alegerea ideala pentru sezonul de vara. Acestea lasa pielea sa respire fara sa o supraincalzeasca.
Tricou cu maneca scurta
Un astfel de articol vestimentar poate fi extrem de util, mai ales vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate. Un tricou cu maneca scurta este atat de versatil ca poate fi purtat cu pantaloni scurti, blugi, pantaloni de trening, dar si cu fustita. Avand un croi lejer, ofera un confort excelent si lasa pielea sa respire.
Recomandarea noastra este sa achizitionezi 6-7 astfel de haine de bebelusi in culori vesele, dar si neutre, pe care sa le poti integra in cat mai multe tinute.
Treninguri din bumbac
Prichindelul tau ar trebui sa aiba cel putin un astfel de articol vestimentar, deoarece sunt potrivite atat in sezonul rece, cat si in cel cald. Recomandam sa achizitionezi un trening subtire, confectionat din bumbac 100%, pe care il poate purta cu usurinta la joaca, la plimbare, in interior, acasa sau la gradinita. Cu ajutorul unui trening, ii asiguri celui mic o tinuta confortabila si lejera, in care se va simti mereu in largul sau.
Sfatul nostru este acela de a imbraca bebelusul asa cum te imbraci si tu. Astfel, daca intr-o zi de vara optezi pentru un tricou cu maneca scurta si pantaloni scurti, alege o varianta similara si pentru micutul tau. De asemenea, daca decizi sa iti iei suplimentar o bluza mai groasa, atunci cu siguranta ar trebui sa faci acelasi lucru si pentru micutul tau.
Intotdeauna vei gasi la Liloo tot ceea ce cauti pentru bebelusul tau, de la haine pentru bebelusi, body-uri, bluzite, pantaloni de trening, pijamale, maiouri, rochii sau pantaloni scurti. Asadar, nu mai sta pe ganduri, comanda online rapid si usor si bucura-te de haine pentru bebelusi realizate din materiale de calitate, la cele mai mici preturi!

Autor, Sursa

Autor: Liloo.ro
Sursa:

Cuvinte cheie

haine bebelusi

Etichete

Statistici

Data articol: 24 Jun 2019
Data adaugarii: 24 Jun 2019, ora 11:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 416 din total vizualizari: 416
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.