Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Amro Grup, importator exclusiv Logos in Romania, prezinta un sistem de vot electronic inteligent, capabil sa prelucreze feed-back-ul audientei astfel incat la finalul sesiunii de vot, participantii sa poata vizualiza rezultatele sub forma de grafice, tabele Excel, rezumate. Televotul -...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Televot - Sisteme de vot electronic pentru conferinte, intalniri afaceri

Articol: Televot - Sisteme de vot electronic pentru conferinte, intalniri afaceri

14 february 2012, articol adaugat la 14 february 2012, ora 12:54

Amro Grup, importator exclusiv Logos in Romania, prezinta un sistem de vot electronic inteligent, capabil sa prelucreze feed-back-ul audientei astfel incat la finalul sesiunii de vot, participantii sa poata vizualiza rezultatele sub forma de grafice, tabele Excel, rezumate.
Televotul - audience response system - este un sistem electronic care inregistreaza si gestioneaza raspunsurile audientei, fiind un instrument extrem de util in intalnirile interactive - sesiuni de vot, conferinte, cercetari.
Concret, niste speakeri/ prezentatori solicita raspunsuri unui public/ audienta, prin proiectarea video a unor intrebari pe ecranul salii. Cei din urma isi exprima opiniile sau optiunile, prin intermediul telecomenzilor de vot.
Rezultatele votului sunt afisate automat pe ecran si pot servi drept punct de plecare in analizele viitoare. Modul de afisare al rezultatelor (grafice, tabele etc) depinde de scopul sesiunii de vot - cercetare, alegeri.
Gestionarea televotului se realizeaza prin intermediul softul-ui instalat pe un PC si bazat pe prezentarile Microsoft PowerPoint.
Sistemul de vot este alcatuit din 3 componente: telecomanda de vot, unitate centrala si sof-ul programului de vot care se instaleaza pe calculator si foloseste programul PowerPoint pentru a concepe, seta si salva intrebarile/rezultatele votului.

DESPRE MODUL DE FUNCTIONARE AL SISTEMULUI DE VOT:
Moderatorul concepe intrebarile in PowerPoint si programeaza sesiunea de vot.
Participantii isi exprima optiunile, cu ajutorul telecomenzilor de vot.
Unitatea centrala receptioneaza raspunsurile primite si le trimite catre soft-ul de vot instalat pe calculator pentru a fi prelucrate.
Soft-ul de vot elaboreaza rezultatele si aceastea vor aparea pe ecran/vor fi exportate sub forma de grafice sau documente excel/printate.
In privinta pregatirii sesiunii de vot, aceasta se poate imparti in doua etape: prima etapa se refera la alegerea intrebarilor, iar ce-a de-a doua la pornirea propriu-zisa a sistemului de televot pentru a redacta slide-urile cu intrebari (aveti posibilitatea de a schimba template-ul, de a insera foto si video, de a va personaliza prezentarile folosindu-va de toate optiunile PowerPoint).
Sistemul de vot propus de Amro Grup poate gestiona intre doua si mii de persoane participante la vot. Unitatea centrala ( antena + soft ) suporta simultan circa 400 participanti; de asemenea, in cazul in care audienta este foarte mare, se adauga mai multe unitati, astfel incat se poate ajunge pana la cateva cateva mii de oameni.
Timpul pe care il are la dispozitie votantul pentru a da un raspuns este setat de catre moderator, conform asteptarilor sale. De regula, pentru intrebarile simple, la care se poate raspunde cu Yes sau No - 10 secunde; in ceea ce priveste intrebarile cu grad ridicat de complexitate - peste 30 de secunde.
Pentru sesiunile la care participa un numar mare de persoane, distanta maxima admisa intre unitatea centrala si telecomanda este de 30 metrii pentru o unitate de 2, 4 G.
In cazul in care se desfasoara doua sesiuni/ intalniri, in acelasi timp si in acelasi loc nu exista risc de interferente, sistemul de vot este dotat cu 32 canale, pe care unitatea centrala le poate gestiona in acelasi timp.
Daca viteza de primire a raspunsurilor este inceata nu uitati sa verificati setarile, numarul de telecomenzi inregistrat pe unitatea centrala trebuie sa corespunda cu situatia din sala, de exemplu, daca avem intre 1 si 20 telecomenzi active in sala si 1 - 40 inregistrate/antene receptoare, sistemul lucreaza mai greu. Atribuiti strict atatea aparate de vot cate persoane sunt real in sala.
Telecomanda de vot functioneaza cu baterii tip AA, AAA, CR2032, durata de viata a acestora fiind direct proportionala cu, calitatea lor.
Gradul de incarcare al bateriei poate fi veificat prin doua metode: indicatorul LCD afisat sau scanarea soft-ului.
In privinta salvarii rezultatelor votului - soft-ul are capacitatea de a exporta datele catre un tabel EXCEL. Datele le puteti salva si utilizata apoi in elaborarea de analize si statistici personalizate.
Sistemul de vot este disponibil in limbile: romana, engleza si italiana.
Soft-ul sistemului este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows7
Perioada de garantie este de 24 de luni.
Sistemul poate sa fie achizitionat de la importatorul acestuia, Amro Electronic Grup, pentru oferta completa scrieti-ne pe vanzari@amro.ro relatii la telefon 021 330 36 69/ 0749 190 532.

Autor, Sursa

Autor: Amro electronic grup
Sursa: Articol propriu

Video

 

Cuvinte cheie

televoting, sisteme vot electronic, audience response system, wwwamroro

Statistici

Data articol: 14 Feb 2012
Data adaugarii: 14 Feb 2012, ora 12:54
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1038 din total vizualizari: 1038
Televot - Sisteme de vot electronic pentru conferinte, intalniri afaceri
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.