Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Tigara electronica a devenit un dispozitiv foarte popular printre cei care doresc sa se lase de fumat sau pur si simplu sa-si imbunatateasca starea de sanatate, avand in vedere studiile in domeniu care atesta ca aceasta este cu 95% mai putin nociva decat o tigara cu tutun....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

De ce lichidul pentru tigara electronica ti-ar putea salva viata

Articol: De ce lichidul pentru tigara electronica ti-ar putea salva viata

26 may 2016, articol adaugat la 26 may 2016, ora 16:48

Tigara electronica a devenit un dispozitiv foarte popular printre cei care doresc sa se lase de fumat sau pur si simplu sa-si imbunatateasca starea de sanatate, avand in vedere studiile in domeniu care atesta ca aceasta este cu 95% mai putin nociva decat o tigara cu tutun.

Eficacitatea acestui produs rezida in lichidul pentru tigara electronica, care este incalzit cu ajutorul unui baterii pentru a transporta nicotina in corpul persoanei dependente de ea. El este compus din doar trei elemente: nicotina lichida, glicerina vegetala sau propilen glicol (sau ambele) si arome alimentare, ultimele doua substante fiind inofensive pentru corpul uman.

Daca esti vaper sau ai de gand sa devii, uite ce ar trebui sa stii despre lichidul despre tigara electronica:

1. Propilen glicol sau glicerina vegetala?

Propilen glicolul este baza celor mai multe elichide si este preferat de catre vaperi deoarece reuseste sa scoata in evidenta aroma folosita. Din pacate, aproximativ 3% dintre utilizatorii de tigara electronica sunt alergici la aceasta substanta, asa ca aleg sa foloseasca elichide pe baza de glicerina vegetala. Ambele substante sunt absolut sigure pentru oameni, ele fiind folosite fara niciun efect negativ de peste 50 de ani in industria farmaceutica, alimentara si cosmetica.

2. Concentratia de nicotina

Lichidul pentru tigara electronica nu este standard, el contine doze diferite de nicotina, care trebuie adaptate nevoilor fiecarui utilizator. Un fumator inrait va folosi un elichid mai tare, de 24, 22 sau 20 mg/ml, pe cand un fumator de tigari light va avea nevoie de maxim 12 mg/ml de nicotina. Unii producatori folosesc procentele pentru a exprima concentratia de nicotina, insa ele inseamna acelasi lucru, adica un lichid cu o concentratie de nicotina de 1, 8% are aceeasi nicotina ca un elichid de 18 mg. Nu exista niciun studiu conform caruia nicotina din lichidul pentru tigara electronica ar fi responsabila pentru vreo boala asociata fumatului, rezultand foarte clar ca procesul de ardere a tutunului este cel responsabil pentru efectele negative ale acestui obicei.

3. Aromele alimentare

Pentru a da savoare lichidului, producatorii cunoscuti utilizeaza arome alimentare de calitate, care sunt deja aprobate pentru consumul uman si care nu au absolut niciun efect negativ.
In concluzie, substantele care se gasesc in lichidul pentru tigara electronica nu prezinta niciun pericol din punct de vedere al sanatatii, atat pentru utilizatori, cat si pentru cei din jurul lor. Desi au existat temeri ca formaldehida, acroleina, nitrozaminele, metale si etilen glicolul, care se gasesc in vaporii de la tigara electronica, ar prezenta un pericol pentru sanatate, studiile din domeniu au ajuns la concluzia ca acestea au fost descoperite doar la niveluri triviale, care nu pun in pericol sanatatea. Prin urmare, nivelurile de contaminanti la care sunt expusi vaperii sunt cu mult sub nivelurile care ar pune probleme.

Daca doresti sa cumperi lichid pentru tigara electronica de calitate, de la Liqua si Dekang, te invitam sa vezi gama noastra completa de pe site-ul Vipercig.

Autor, Sursa

Autor: Vipercig
Sursa: Lichid tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, tigara electronica pret, clearomizor, vipercig

Statistici

Data articol: 26 May 2016
Data adaugarii: 26 May 2016, ora 16:48
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 723 din total vizualizari: 723
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.