Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vrei sa-ti construiesti o casa intr-o zona in care nu exista posibilitatea sau este prea scump sa te recordezi la reteaua de canalizare a localitatii? Atunci cumpara-ti o fosa septica ecologica de la Mago Ro Comp, cea mai profesionista firma din domeniu din Romania! Fosa ecologica...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ce avantaje are o fosa septica ecologica

Articol: Ce avantaje are o fosa septica ecologica

01 august 2016, articol adaugat la 01 august 2016, ora 16:07

Vrei sa-ti construiesti o casa intr-o zona in care nu exista posibilitatea sau este prea scump sa te recordezi la reteaua de canalizare a localitatii? Atunci cumpara-ti o fosa septica ecologica de la Mago Ro Comp, cea mai profesionista firma din domeniu din Romania!

Fosa ecologica reprezinta cea mai buna solutie in cazurile in care nu te poti bransa la canalizare sau atunci cand aceasta este inexistenta. Ea poate gestiona in cea mai mare siguranta deseurile umane produse de membrii familiei tale, fara sa afecteze negativ mediul inconjurator si sanatatea oamenilor din zona. Compania noastra produce si comercializeaza fose ecologice dintr-un material compozit P.A.F.S. (poliesteri armati cu fibre de sticla), net superior fata de alte variante. Acestea sunt foarte durabile, sunt usoare, rezista la variatii mari de temperatura, sunt impermeabile si au durata de viata de pana la 100 de ani. In plus, produsele noastre ofera un raport avantajos calitate-pret.

Daca nu te-ai hotarat inca sa cumperi o fosa septica ecologica, iti vom expune avantajele oferite de aceasta, pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste casa ta:

Fosa septica ecologica are o greutate mica

Produsele realizate din poliesteri armati cu fibra de sticla sunt mult mai usoare decat cele din beton, caramida sau placi prefabricate si ocupa putin spatiu, asa ca nu vei avea probleme cu transportul. Nu vei fi nevoit sa inchiriezi un camion, ci doar o camioneta. Faptul ca nu are o greutate mare iti permite sa manevrezi fosa mult mai usor si sa o montezi in orice loc, chiar si acolo unde sunt copaci sau unde un camion nu poate avea acces din cauza spatiului mic. Tine cont de faptul ca o fosa septica din beton poate fi deteriorata foarte usor de radacinile copacilor si ale arbustilor, insa o fosa ecologica nu este deloc afectata de ele.

Fosa septica ecologica are o durabilitate mare

O fosa din beton, placi prefabricate sau caramida se poate strica din cauza gazelor care se produc in interiorul rezervorului in urma procesului de fermentatie a deseurilor umane, insa cand cumperi o fosa ecologica de la Mago Ro Comp nu te confrunti cu aceasta problema. Mai mult, aceasta nu rugineste niciodata. Rezervoarele din P.A.F.S. sunt inchise etans, asa ca nu vei avea niciodata probleme cu scurgerile sau infiltratiile, atat de frecvente cu fosele din alte materiale.

Fosa septica ecologica este usor de reparat

Fosele ecologice sunt foarte durabile, dar daca totusi apare vreo defectiune ele se pot repara usor, fara sa fie nevoie de utilaje grele sau echipamente speciale. Un alt avantaj este ca accesul la ele se face fara probleme, asa ca vidanjarea periodica va fi floare la ureche. Produsele Mago Ro Comp au o rezistenta mare la atacurile agentilor chimici, prin urmare, daca sunt folosite si intretinute in mod optim, nu trebuie sa vidanjezi decat la intervale mari de timp.

Daca vrei sa nu ai ai parte de probleme frecvente si costisitoare, alege o fosa septica ecologica de la compania noastra, deoarece aceasta nu necesita alimentare la curent electric. Mai mult, calitatea apei la iesirea din rezervor respecta normele europene, asa ca aceasta este 100% refolosibila. Mago Ro Comp are o experienta foarte mare in acest domeniu si ofera, pe langa fose septice ecologice, accesorii cum ar fi tabulatura dren, prelungire guri de vidanjare/vizitare, capace si tunele percolare. In plus, oferim servicii de montaj, intretinere, service si consultanta deoarece vrem sa neasiguram ca tu ai toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere pentru familia ta. Clientii din Bucuresti si din zonele limitrofe beneficiaza de transport gratuit la domiciliu!

Autor, Sursa

Autor: Mago Ro Comp
Sursa: Fosa septica ecologica

Cuvinte cheie

fosa septica, fose septice, fosa ecologica, fose ecologice, fosa septica ecologica, fose septice ecologice, fosa ecologica pret, montaj fosa septica

Statistici

Data articol: 01 Aug 2016
Data adaugarii: 01 Aug 2016, ora 16:07
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 800 din total vizualizari: 800
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.