Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Iarna este acea perioada a anului in care adaugam o multitudine de obiecte vestimentare tinutelor noastre. Desi temperaturile scad vertiginos, nu te ingrijora. Poti fi in trend si la minus 10 grade Celsius. Secretul este sa stii cum sa iti potrivesti hainele. Iar cand vine vorba de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Top 5 haine de dama de nelipsit din garderoba ta iarna asta

Stire: Top 5 haine de dama de nelipsit din garderoba ta iarna asta

29 december 2016, stire adaugata la 29 december 2016, ora 16:56

Iarna este acea perioada a anului in care adaugam o multitudine de obiecte vestimentare tinutelor noastre. Desi temperaturile scad vertiginos, nu te ingrijora. Poti fi in trend si la minus 10 grade Celsius.

Secretul este sa stii cum sa iti potrivesti hainele. Iar cand vine vorba de haine de dama, acest lucru poate deveni foarte dificil, deoarece exista o multitudine de optiuni din care poti alege.

Tocmai de aceea, ca sa fii mereu in pas cu moda, am decis sa iti simplificam viata si sa iti spunem care sunt top 5 haine de dama care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon.

1. O rochie simpla, neagra
Prima pe lista noastra de haine de dama de nelipsit din garderoba oricarei femei este o rochie simpla, neagra. Rochia neagra este un obiect vestimentar foarte versatil, pe care il poti purta in nenumarate ocazii.

De exemplu, o poti accesoriza cu o pereche de botine si cu o geanta plic pentru o seara in oras, in club sau la restaurant. Pentru a obtine o tinuta de zi, poti purta rochia neagra impreuna cu o pereche de botine pana la glezna si cu un cardigan cu nasturi in fata, pentru a obtine un look relaxat.

Farmecul unei rochii negre, simple, este ca o poti purta in nenumarate combinatii, fara ca oamenii din jurul tau sa isi dea seama ca este vorba de aceeasi.

2. O pereche de bugi skinny
Cand vorbim de haine de dama nelipsite din garderoba unei femei, vorbim automat si de blugii skinny. Acestia sunt mereu in dulapul oricarei femei, fie ca este vara, fie ca este iarna, gratie lejeritatii lor si a faptului ca ii poti incorpora in aproape orice tinuta.

Blugii skinny din sezonul rece se diferentiaza de cei pe care ii porti in restul anului prin materialul din care sunt realizati, unul mai gros fata de cel standard, menit sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie in zilele de iarna. Asorteaza-i cu o pereche de cizme, un pulover comod si o geaca groasa si gata, poti pleca fara grija oriunde ai treaba.

3. O helanca mulata
Nu putem omite din lista noastra de haine de dama obiectul vestimentar care a avut poate cea mai puternica revenire in 2016: helanca.
Secretul unei helanci potrivite este sa o alegi suficient de mulata pe corp incat sa poti purta si altceva pe deasupra ei, insa nu atat de mulata incat sa devina incomoda.

Poti opta pentru o helanca in culori neutre, care sa se potriveasca mai multor tinute sau pentru una viu colorata, datorita careia nu vei trece neobservata. De asemenea, grosimea materialului difera, existand variante din bumbac, mai subtiri sau mai groase, din lana.

4. O haina de blana artificiala
Aceasta este o optiune potrivita atat pentru doamnele care prefera haine de dama mai elegante, dar si pentru tinerele care vor sa fie in pas cu moda.

Daca esti o persoana mai indrazneata, poti opta pentru o haina de blana artificiala visinie, albastra sau roz. Daca preferi stilul clasic, o haina de blana artificiala neagra este de nelipsit din garderoba ta.

Orice model si culoare ai alege, tine minte faptul ca o haina de blana artificiala iti va oferi un look desavarsit pentru zilele friguroase de iarna, fiind necesara in arsenalul de haine de dama al oricarei femei.

5. O rochie crosetata
Rochiile crosetate (cunoscute si sub numele de pulovere supradimensionate) sunt la mare cautare in acest sezon. Pe langa faptul ca iti ofera o libertate foarte mare de miscare, se gasesc intr-o varietate de culori si modele.
Daca ai chef sa te imbraci mai feminin, insa temperaturile sunt prea scazute pentru o rochie subtire, rochia crosetata este alternativa pentru care poti opta cu incredere.

Pana la urma, tu iti creezi stilul. Insa trebuie sa ai in garderoba ta cateva haine de dama standard, pe care le poti purta asa cum iti place.

Autor, Sursa

Autor: HainedeVis.ro
Sursa: Rochii de dama

Cuvinte cheie

haine de dama, rochii dama, rochii mama fiica, hainedevisro

Statistici

Data stire: 29 Dec 2016
Data adaugarii: 29 Dec 2016, ora 16:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 731 din total vizualizari: 731
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.