Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Desi traim in epoca digitala, in care nu putem percepe munca fara un calculator sau laptop si in care toata comunicarea are loc in mediul virtual, industria de papetarie nu va disparea prea curand. Hartia reprezinta in continuare elementul central al activitatii in orice birou, intrucat...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Lectia de papetarie: cum sa alegi hartia potrivita pentru activitatea ta?

Articol: Lectia de papetarie: cum sa alegi hartia potrivita pentru activitatea ta?

21 october 2019, articol adaugat la 21 october 2019, ora 10:01

Desi traim in epoca digitala, in care nu putem percepe munca fara un calculator sau laptop si in care toata comunicarea are loc in mediul virtual, industria de papetarie nu va disparea prea curand. Hartia reprezinta in continuare elementul central al activitatii in orice birou, intrucat toate actele, contractele si alte documente importante sunt inca tiparite.

Nu degeaba exista in cultura populara romaneasca expresii precum "negru pe alb" sau "ce-i in mana nu-i minciuna", intrucat intotdeauna cuvantul scris va fi mai important decat un e-mail sau o vorba aruncata pe retelele de socializare.

Un furnizor profesionist de papetarie, asa cum este Viamond.ro, are in oferta sa numeroase produse din hartie: de copiator si cartoane, role pentru plotter, pentru imprimante matriciale, de scris, cuburi, autocopiativa, milimetrica, foto, dar si plicuri, caiete, post-it-uri, bloc notes-uri, etichete, cartoane etc. Desi, in esenta, vorbim despre acelasi produs, realizat din "substante organice vegetale si materiale de incleiere si colorare", conform DEX, trebuie sa intelegi ca fiecare articol de papetarie este diferit si are alte utilizari.

Tocmai din acest motiv, in continuare iti vom prezenta unele dintre cele mai importante produse de hartie din oferta Viamond. Astfel, vei putea alege articolele de papetarie potrivite pentru fiecare situatie, fie ca trebuie sa scoti ceva la imprimanta, sa xerocopiezi sau sa scrii de mana:

1. Hartie de copiator si cartoane

In aceasta categorie, intra urmatoarele produse de papetarie: hartie copiator (color), hartie reciclata, carton mat, carton color, carton (super) lucios. Acestea sunt disponibile in formatele A3, A3+, SRA3, A4, A4+ si A5. Gramajul variaza intre 70 si 350 g/mp, iar numarul de coli/top, intre 12 si 500. Cat despre producatori, acestia sunt cu totii renumiti: Clairefontaine, Aurora, Forpus, Herlitz, Mondi si Xerox.

2. Hartie pentru imprimante matriciale

Hartia pentru imprimante matriciale este un produs de papetarie esential pentru firmele care folosesc astfel de dispozitive. Furnizorul tau preferat iti pune la dispozitie topuri de hartie A3 si A4, la preturi incepand de la 105 lei. Gramajul variaza intre 53 si 60 g/mp, hartia poate fi alba sau color, iar producatorii disponibili sunt Mondi si Viamond.

3. Hartie de scris

Hartia de scris, acest articol de papetarie indispensabil, este disponibila in doua variante: topul de 500 de coli (A4, 60 g/mp, 17, 61 de lei) si topul de 1.000 de coli (A4, 60 g/mp, 35, 22 de lei).

4. Hartie autocopiativa

In oferta acestui magazin online, vei gasi, pe langa hartia autocopiativa clasica, si indigo (scriere manuala) si carbon (masina de scris). Aceste produse au format A4, vin in topuri de cate 100 sau 500 de coli si sunt disponibile in nuantele albastru si negru. Cat despre producatori, acestia sunt Donau, Kores, Pelikan si Xerox.

5. Calc, hartie milimetrica

Nu in ultimul rand, vei gasi topuri calc, calc in rola si hartie milimetrica, in formatele A0, A0+, A1, A3 si A4. Acestea au un gramaj de 60 pana la 95 g/mp, iar topurile au intre 25 si 500 de coli fiecare. Producatorii sunt renumiti: Aurora, Herlitz, Viamond, Schoellershammer si Xerox.

Prin urmare, in functie de nevoile, preferintele si activitatea ta profesionala si nu numai, acum vei sti cum sa alegi produsele de papetarie potrivite.

Autor, Sursa

Autor: Viamond.ro
Sursa: Viamond.ro

Cuvinte cheie

papetarie, viamond, hartie

Etichete

Statistici

Data articol: 21 Oct 2019
Data adaugarii: 21 Oct 2019, ora 10:01
Ultima actualizare: 21 Oct 2019, ora 10:02
Vizualizari in ultimele 30 zile: 567 din total vizualizari: 567
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.