Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cand vine vorba de profesionalismul unei agentii de turism, experienta este criteriul care o departajeaza de concurenta. Cu cat aceasta este de mai mult timp prezenta in piata, cu atat mai mult poti avea incredere ca iti poate oferi servicii ireprosabile. Printre cele mai importante...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

5 lucruri de care sa tii cont pentru a alege o agentie de turism profesionista

Articol: 5 lucruri de care sa tii cont pentru a alege o agentie de turism profesionista

18 september 2018, articol adaugat la 18 september 2018, ora 16:54

Cand vine vorba de profesionalismul unei agentii de turism, experienta este criteriul care o departajeaza de concurenta. Cu cat aceasta este de mai mult timp prezenta in piata, cu atat mai mult poti avea incredere ca iti poate oferi servicii ireprosabile. Printre cele mai importante elemente care trebuie sa fie incluse intr-o oferta de vacanta se numara conditiile de cazare, transportul catre destinatie si inapoi, asistenta turistica pe perioada sejurului, transferul aeroport-hotel si retur etc.

De asemenea, o agentie de turism profesionista iti va oferi cel mai bun raport calitate-pret, fie ca vorbim despre un sejur estival, un city-break, un circuit exotic sau un pelerinaj. La ora actuala, in Romania, exista foarte multe agentii de turism care promit oferte tentante, insa putine dintre acestea isi pot onora cu adevarat angajamentele pe care le iau in fata clientilor. De cele mai multe ori, lipsa de experienta isi spune cuvantul, iar turistii se trezesc in fata faptului implinit atunci cand ajung la destinatie, descoperind ca oferta de vacanta pentru care au platit nu corespunde intru totul cu realitatea.

Asadar, iata 5 lucruri de care este recomandat sa tii cont pentru a alege o agentie de turism profesionista si a te bucura de o vacanta de vis:

1) O agentie de turism acreditata are intotdeauna o licenta de functionare emisa de Ministerul Turismului, pe care o poti verifica fie pe site-ul agentiei, fie in sediile fizice ale acesteia. Licenta de functionare garanteaza ca nu ai de a face cu o agentie de turism fantoma, asa ca nu uita sa verifici acest aspect inainte sa semnezi contractul cu aceasta.

2) Studiaza atent contractul pe care urmeaza sa il semnezi, in calitate de turist, cu respectiva agentie. Perioada contractuala trebuie sa acopere in totalitate durata vacantei tale. Astfel, te asiguri ca beneficiezi de serviciile de asistenta turistica promise si ca esti acoperit prin despagubirile aferente in cazul unui zbor anulat sau al nerespectarii conditiilor prezentate in oferta, cum ar fi, spre exemplu, standardele hotelului la care vei fi cazat.

3) O agentie de turism de incredere are o vizibilitate buna in mediul online. Verifica site-ul acesteia si compara ofertele sale cu ale altor agentii, pentru a face cea mai buna alegere, la cel mai bun raport calitate-pret. De asemenea, recenziile lasate de clientii acesteia pot fi de mare ajutor atunci cand vrei sa iei cea mai buna decizie.

4) Un alt mod prin care te poti convinge de profesionalismul unei agentii de turism este sa analizezi cateva cifre cu privire la performantele si relevanta acesteia pe piata de turism, cum ar fi cifra de afaceri, numarul de sedii care functioneaza in tara, numarul anual de clienti etc. Agentia de turism Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de avion din Romania, detine 40 de sedii proprii in Romania, dar si peste hotare. Fiind activa de peste 21 ani in domeniu, Christian Tour a facut fericiti pana in prezent aproape un milion si jumatate de turisti.

5) Verifica palmaresul agentiei! Spre exemplu, Christian Tour a fost desemnata "Cea mai buna agentie de turism a anului" in 2015, intrunind toate conditiile de care are nevoie un turist multumit.

Autor, Sursa

Autor: Christian Tour
Sursa: Agentie turism

Cuvinte cheie

agentie turism

Etichete

Statistici

Data articol: 18 Sep 2018
Data adaugarii: 18 Sep 2018, ora 16:54
Ultima actualizare: 18 Sep 2018, ora 16:55
Vizualizari in ultimele 30 zile: 629 din total vizualizari: 629
5 lucruri de care sa tii cont pentru a alege o agentie de turism profesionista
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.