Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Tinerele din vestul tarii, care doresc sa devina modele de videochat, au acum ocazia de a se angaja la noul studio videochat Timisoara, deschis de Studio 20. Aici, vor avea parte de contract de munca legal, program flexibil si cele mai bune conditii de lucru din acest domeniu....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Videochat in Timisoara, la standarde internationale

Articol: Videochat in Timisoara, la standarde internationale

18 april 2016, articol adaugat la 18 april 2016, ora 13:19

Tinerele din vestul tarii, care doresc sa devina modele de videochat, au acum ocazia de a se angaja la noul studio videochat Timisoara, deschis de Studio 20. Aici, vor avea parte de contract de munca legal, program flexibil si cele mai bune conditii de lucru din acest domeniu.

Succesul avut cu studiourile de videochat din Bucuresti si Cluj-Napoca ne-a determinat sa deschidem o noua locatie in aceasta parte a tarii, asa ca invitam doritoarele sa contacteze un reprezentant Studio 20 pentru a afla mai multe detalii despre angajari la noul studio videochat Timisoara. Daca iti doresti o cariera solida, castiguri de mii de euro pe luna si posibilitatea de a duce viata pe care ti-o doresti, apeleaza la specialistii Studio 20. Datorita profesionalismului, corectitudinii si managementului nostru, am devenit in scurt timp de la lansarea pe piata un reper international in industria de videochat. Ne mandrim cu premii la cele mai importante evenimente internationale si cu cele mai titrate modele de videochat. Devious Angel, Raquella Diva, Zeya Brunette, Sasha Red, Cristina Moore si Emma Wild sunt doar cateva dintre angajatele noastre, care si-au implinit visele cu ajutorul Studio 20.

Noul studio videochat Timisoara este localizat chiar in centrul orasului, in Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), accesul facandu-se chiar din intersectie. Daca si tu iti doresti un loc de munca foarte bine platit, legal si serios, care iti ofera posibilitatea sa te afirmi in acest domeniu si sa-ti atingi obiectivele financiare, vino la o intalnire cu un reprezentant Studio 20 si iti vei da seama ca aici ai ocazia sa-ti pui feminitatea in valoare si sa capeti incredere in tine. Noua locatie te va uimi inca din prima secunda in care vei pasi in ea. Ne-am straduit sa oferim cele mai bune conditii de lucru angajetelor noastre, asa ca am investit intr-un design modern, luxos si diversificat. Am gandit acest studio videochat Timisoara astfel incat el sa ajute modelele care lucreaza aici sa-ti atinga potentialul si sa ofere interlocutorilor o experienta de neuitat. Studioul are 20 de camere, care stralucesc de curatenie si debordeaza de creativitate, destinate atat activitatii online, cat si momentelor de relaxare. Studio 20 ofera cel mai bun training de pe piata la ora actuala, care te va ajuta sa-ti insusesti in timp record cunostintele legate de acest domeniu. Expertele noastre te vor invata tot ceea ce ai nevoie sa stii si te vor ajuta pe parcursul activitatii tale cu tot ceea ce ai nevoie.

Pentru a putea sa lucrezi la noi trebuie sa ai 18 ani impliniti deoarece aceasta activitate este destinata adultilor. Nu este necesar sa ai anumite studii sau experienta, te vom invata noi tot ceea ce este nevoie sa stii. Inca din prima zi de lucru, vei semna un contract legal de munca si vei incepe perioada de training, in care ti se va explica cum sa abordezi membrii de pe site-urile de videochat, ce subiecte sa discuti, cum trebuie sa te comporti si multe altele. Vom fi alaturi de tine pas cu pas pentru ca tu sa poti sa te acomodezi treptat cu noua activitate si sa ai succes ca model de videochat. Iti oferim program flexibil, in 3 ture si posibilitatea de a face videochat glamour, un concept care iti permite sa-ti desfasori activitatea cu hainele pe tine. Aceasta abordare se bazeaza pe ideea ca femeia poate seduce un barbat cu ajutorul inteligentei si farmecului personal, nu numai cu ajutorul fizicului sau.

Cu ajutorul nostru, iti vei putea cumpara casa si masina in doar cativa ani. In plus, vei putea calatori in toata lumea si iti vei putea cumpara orice doresti. Suna la 0724221944 sau trimite un mail la timisoara@studio20.ro pentru angajari la noul studio videochat Timisoara si nu vei regreta.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Videochat Timisoara

Video

 

Cuvinte cheie

videochat, angajari videochat, studio videochat, videochat timisoara, studiouri videochat, videochat studio, studio video chat, model de videochat

Statistici

Data articol: 18 Apr 2016
Data adaugarii: 18 Apr 2016, ora 13:19
Ultima actualizare: 29 Apr 2016, ora 14:44
Vizualizari in ultimele 30 zile: 755 din total vizualizari: 755
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.