Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Expertii isi dezvaluie abilitatile de management al timpului pentru a va arata cum sa fii mai productiv. Cele mai importante aspecte sunt motivatia, nivelul psihologic, personalitatea, echilibru intre munca si viata personala. Alarma se declanseaza la ora 6: 00. Faci sport inainte de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Trucuri simple pentru auto-motivare

Articol: Trucuri simple pentru auto-motivare

15 february 2018, articol adaugat la 22 february 2018, ora 10:45

Expertii isi dezvaluie abilitatile de management al timpului pentru a va arata cum sa fii mai productiv.

Cele mai importante aspecte sunt motivatia, nivelul psihologic, personalitatea, echilibru intre munca si viata personala. Alarma se declanseaza la ora 6: 00. Faci sport inainte de munca sau alegi sa mergi dupa program? Email-urile continua sa vina si simti ca nu mai faci fata?
Ei bine, cineva trebuie sa faca si aceste lucruri. Exista o multime de lucruri care apar in fiecare zi in viata noastra, uneori devenind insuportabile.

Cand vine vorba de motivatie sau trucurile pe care unele persoane le folosesc pentru a face fata acestor lucruri, aveti nevoie de o motivatie rapida. Incercati sa gasiti stimulenti care sa va ajute.

Stabiliti prioritatile de zi cu zi, creand o lista maxim 5 task-uri, apoi programati-le in calendar ca si intalnirile. O puteti considera o strategie astfe incat sa reusiti sa va indepliniti multe dintre obiectivele propuse, setand termene limita.

In functie de zi sau chiar de ora, productivitatea poate avea scaderi mari. Atunci cand simti ca ai ajuns in aceasta situatie, inconjoara-te de persoane pe care le admiri.
Momentele in care ne aflam intr-o perioada mai putin motivanta se gasesc la multi dintre noi, un remediu este sa aloci 15 minute din timpul tau in care sa citesti ceva motivant.

Echilibrul intre munca si viata personala nu este un proces simplu. Trebuie sa invatam sa ne deconectam de la lucru atunci cand ajungem acasa si sa petrecem timp cu membrii familiei. Mintea este mult mai clara atunci cand nu suntem distrasi de problemele nerezolvate sau te anumite lucruri.

Nu trebuie sa asteptam oportunitatea sau momentul potrivit pentru a ne concentra. Invatati sa dferentiati felul in care va motivati pentru cariera si cel pentru activitatile personale. Nu exista un anumit tipar pe care trebuie sa-l urmam, insa cu siguranta putem obtine un control asupra lucrurilor daca ne propunem.

Recompensele sunt un alt aspect care ne motiveaza. Dupa fiecare obiectiv indeplinit, ne putem permite sa ne relaxam sau sa ne rasplatim pentru ceea ce am realizat.
Motivatia joaca un rol important in cariera fiecaruia, mai ales cand vine vorba de dezvoltarea pe plan profesional. Tine de personalitatea si modul de a actiona a fiecarei persoane in parte.

Intr-adevar, starea psihologica ne ajuta sa ne dezvoltam. Daca simtiti ca treceti printr-un moment mai putin placut, nu ezitati sa discutati cu un apropiat, impreuna este posibil sa gasiti solutii la astfel de momente.

Atat motivatia, personalitatea cat si psihologicul fac parte din natura umana si ne ajuta in luarea unor decizii sau coordonarea vietii noastre.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Angajare

Cuvinte cheie

salariu, interviu, angajare

Etichete

Statistici

Data articol: 15 Feb 2018
Data adaugarii: 22 Feb 2018, ora 10:45
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 613 din total vizualizari: 613
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.