Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fetelor, s-a dat startul la un nou trend printre iubitoarele de haine, perfect pentru timpul liber, in care ne dorim sa invingem rutina si sa depasim momentele obositoare de la birou. V-am facut curioase? Este vorba, bineinteles, despre treningul de dama. Problema este, cum sa ne...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Trend alert: treningul de dama

Articol: Trend alert: treningul de dama

20 february 2017, articol adaugat la 20 february 2017, ora 13:25

Fetelor, s-a dat startul la un nou trend printre iubitoarele de haine, perfect pentru timpul liber, in care ne dorim sa invingem rutina si sa depasim momentele obositoare de la birou. V-am facut curioase? Este vorba, bineinteles, despre treningul de dama. Problema este, cum sa ne imbracam astfel incat sa aratam si bine, dar nici sa nu ne straduim prea tare in acest sens?

In ultima perioada, treningurile de dama au inceput sa fie din ce in ce mai cool, iar producatorii de haine sport s-au intrecut pe sine in modelele pe care le-au propus. Au apus de mult vremurile in care treningul era folosit doar de sportivi, devenind una dintre piesele de rezistenta pentru majoritatea activitatilor recreative; fie ca iesim in parc, mergem la shopping sau facem o vizita fulger prietenilor, treningul este raspunsul tututor intrebarilor. Si asta pentru ca moda a evoluat, modelele au inceput sa fie din ce in ce mai ofertante, lasand posibilitatea accesorizarii mult diferite fata de ceea ce stiam odinioara. Printuri noi, volume neasteptate, materiale pretioase; toate sunt ingrediente ale popularitatii pe care treningul de dama a capatat-o in ultima perioada.

Poate va intrebati cum am putea sa aratam bine intr-un trening; adica, este un trening, ce ar putea fi spectaculos la o asemenea tinuta? Nimic mai simplu: alegem rapid un trening de dama, incaltam o pereche de bocanci comozi, tragem pe noi o vesta de blana (ecologica, pentru ca iubim animalele) sau o geaca pufoasa, supradimensionata si o sapca cu un mesaj dragut sau o caciula deosebita si pornim la drum. Efectul? Vom intoarce cateva priviri care se vor intreba cum reusim sa aratam atat de bine avand totusi un look relaxat, dar care arata studiat si foarte bine pus la punct. De ce sa ne complicam prea mult cand totul poate sa fie atat de usor? Este modalitatea perfecta sa scapam de sentimentul acela rigid pe care hainele pe care le purtam la birou ni-l ofera si sa evadam intr-o tinuta care sa ne aduca un vibe pozitiv. Mai ales ca orice silueta poate arata bine intr-un trening de dama; secretul sta in a-l alege pe cel care ni se potriveste cel mai bine. Varietatea din care putem alege este atat de vasta, incat nu avem cum sa dam gres.

Nu stiti unde sa gasiti treningul de dama perfect? Doamnelor, ne-am facut temele pentru voi si am gasit cele mai interesante optiuni, care pe langa faptul ca arata incredibil de bine, sunt realizate din materiale de calitate, la preturi accesibile si pentru toate gusturile. Magazinul online HainedeVis propune o varietate mare de treninguri de dama pe care nu aveti cum sa nu le adorati. Printuri deosebite, materiale neasteptate, croiuri feminine in care sa aratati inedit fara sa va straduiti prea mult. Moda urbana nu a sunat niciodata mai bine! Preferatul nostru este treningul de dama din catifea, pentru ca stim ca acesta inca este materialul cheie sezonul acesta si ne dorim sa fim in trend tot timpul. Dar va lasam pe voi sa descoperiti ce surprize va asteapta. Voi pe care l-ati alege?

Autor, Sursa

Autor: HainedeVis
Sursa: Trening dama

Cuvinte cheie

trening dama, treninguri dama, haine online, haine dama

Statistici

Data articol: 20 Feb 2017
Data adaugarii: 20 Feb 2017, ora 13:25
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 701 din total vizualizari: 701
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.