Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Atunci cand ne orientam catre achizitionarea unei biciclete, este foarte important sa cunoastem ce tip de model ni se potriveste, indiferent daca vorbim despre prima experienta a pedalatului sau despre schimbarea unui model pe care deja il avem. Alegerea bicicletei perfecte poate parea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Totul despre bicicletele BMX - ce sunt si cum le alegem

Articol: Totul despre bicicletele BMX - ce sunt si cum le alegem

29 august 2017, articol adaugat la 29 august 2017, ora 14:17

Atunci cand ne orientam catre achizitionarea unei biciclete, este foarte important sa cunoastem ce tip de model ni se potriveste, indiferent daca vorbim despre prima experienta a pedalatului sau despre schimbarea unui model pe care deja il avem. Alegerea bicicletei perfecte poate parea destul de dificila, insa, in urma acestui articol vei constata ca nu este atat de greu sa iei cea mai buna decizie. Daca nu cunosti prea bine ce sunt bicicletele BMX, nu te ingrijora!, Te vom ajuta sa intelegi fiecare detaliu despre acestea, mai precis caracteristicile acestora si modul in care trebuie alese.

In primul rand, trebuie sa cunosti faptul ca bicicletele BMX sunt create pentru a rezista unor provocari mai mari, fiind prevazute cu roti de 50 de centimetri si cauciucuri voluminoase. Designul acestor biciclete presupune un ghidon cu o pozitie dreapta, cu un unghi abrupt al capului, care permite pedalarea mai rapida. Prin definitie, acestea sunt mai mici, lucru care le face sa fie mai agile, ideale pentru sarituri si alte trick-uri specifice ciclistilor pasionati. Bicicletele BMX sunt prevazute cu o singura viteza, folosita adesea in parcurile de skate si pedalatul urban.

Din ce sunt realizate?

Aluminiu: Dat fiind modul solicitant prin care bicicletele BMX sunt utilizate, cadrul trebuie sa fie destul de puternic incat sa reziste tuturor provocarilor, dar in acelasi timp agil si usor, astfel incat sa permita executia unor miscari rapide, care sa iti dea senzatia ca plutesti. Aceste biciclete pot fi realizate si din alte tipuri de materiale, insa calitatea acestora nu este la fel de buna, iar performantele nu se ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor.

Carbon: Bicicletele BMX de calitate au furca din carbon, avand in vedere ca sunt utilizate in curse mai putin tehnice si necesita viteza si rigiditate maxima pentru a permite transferul de putere. In general, bicicletele cu furca din carbon sunt mai costisitoare, fiind destinate, in special, profesionistilor si riderilor experimentati.

Tipuri de pedalat pe bicicletele BMX

Cursele BMX: bicicletele BMX de cursa sunt construite special pentru executarea a diferite tipuri de sarituri si alte trick-uri necesare intr-o astfel de competitie. Bicicletele pentru curse sunt realizate, in general, din aluminiu.

Stil liber/ Pedalat urban: aceasta este cea mai intalnita modalitate de utilizare a bicicletelor BMX in ziua de astazi. In general, o intalnim in parcurile de skate, pe strada sau in zonele amenajate special cu rampe si diferite alte obstacole.

A pedala o bicicleta BMX inseamna sa faci parte dintr-o comunitate mondiala, avand in vedere cat de indragit a devenit BMX-ul de catre oameni pe tot cuprinsul globului. Terenul expansiv al acestui sport iti permite sa participi la curse indiferent in ce colt al lumii te afli. Pentru cele mai bune modele de biciclete BMX si nu numai, iti recomandam sa vizitezi Veloteca, unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete din Romania!

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete bmx, biciclete, magazin de biciclete, veloteca

Statistici

Data articol: 29 Aug 2017
Data adaugarii: 29 Aug 2017, ora 14:17
Ultima actualizare: 29 Aug 2017, ora 14:18
Vizualizari in ultimele 30 zile: 691 din total vizualizari: 691
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.