Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Bicicleta electrica se adreseaza in special persoanelor care au nevoie sa parcurga distante relativ lungi cu bicicleta si isi doresc, in acelasi timp, sa evite oboseala acumulata pe drum. Bicicleta electrica vine cu o serie de avantaje: te ajuta sa eviti traficul din oras, nu consuma...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Tot ce voiai sa stii despre bicicleta electrica

Articol: Tot ce voiai sa stii despre bicicleta electrica

21 june 2016, articol adaugat la 21 june 2016, ora 15:52

Bicicleta electrica se adreseaza in special persoanelor care au nevoie sa parcurga distante relativ lungi cu bicicleta si isi doresc, in acelasi timp, sa evite oboseala acumulata pe drum. Bicicleta electrica vine cu o serie de avantaje: te ajuta sa eviti traficul din oras, nu consuma carburant si presupune costuri de intretinere relativ mici.


Ce este o bicicleta electrica
Cu toate ca o bicicleta electrica arata ca o bicicleta traditionala, varianta electrica beneficiaza de doua componente suplimentare: un motor electric si un acumulator Li-Ion. Motorul electric este cel care pune bicicleta in miscare si poate fi amplasat in butucul din fata sau in cel din spate. Conform prevederilor legale ale Uniunii Europene, motorul unei biciclete electrice poate avea o putere de maxim 250 W, iar viteza maxima generata de acesta este limitata la 25 km/h. Acumulatorul Li-Ion este componenta care alimenteaza motorul si poate fi pozitionat fie pe portbagajul bicicletei, fie langa roata din spate a acesteia. In cele mai multe cazuri, acumulatorul este detasabil pentru a facilita incarcarea.


Cum functioneaza o bicicleta electrica
Principiul de functionare al bicicletei electrice nu este deloc complicat: acumulatorul se cupleaza la motor, iar motorul este pornit cu ajutorul unei chei de contact. Exista biciclete asistate la pedalare, precum si variante cu buton de acceleratie. Este bine sa stii ca si bicicleta electrica iti ofera posibilitatea de a pedala, chiar si atunci cand motorul electric este in functiune. In plus, daca alegi sa pedalezi, viteza de deplasare si autonomia motorului vor creste. Modelele obisnuite de biciclete electrice iti permit parcurgerea a 25 de kilometri (in cazul unui acumulator complet incarcat), la o viteza de 20-25 km/h. Astfel, daca trebuie sa parcurgi o distanta mai lunga, se recomanda pedalarea simultana, atat pentru scurtarea timpului necesar pentru a ajunge la destinatie, precum si pentru o autonomie mai buna a acumulatorului.


Reincarcarea bateriei
Acumulatorul unei biciclete electrice poate fi, de regula, detasat pentru a putea fi transportat si incarcat cu usurinta. Cei mai multi producatori ofera variante de acumulatori care pot fi incarcati la o priza obisnuita. O incarcare completa a acumulatorului dureaza intre 5 si 7 ore, astfel incat bateria poate fi incarcata noaptea si gata de a fi folosita a doua zi.


Cat cantareste o bicicleta electrica
Acumulatorul si motorul determina o greutatea mai mare in cazul bicicletelor electrice. Cu toate acestea, o bicicleta electrica nu depaseste 20-30 de kg, iar ajutorul primit compenseaza greutatea in plus.


Avantajele bicicletei electrice
Bicicleta electrica ofera o serie de avantaje, dintre care cel mai important este acela referitor la diminuarea efortului depus de biciclist pe distanta parcursa. Un alt avantaj de luat in calcul este costul redus pentru folosirea acesteia: reincarcarea bateriei presupune costuri mai mici decat un abonament la mijloacele de transport in comun. In plus, nu exista reglementari speciale pentru bicicletele electrice, acestea nu necesita inmatriculare sau impozite.


Cum alegi bicicleta electrica potrivita pentru tine?
Daca te gandesti sa-ti cumperi o bicicleta electrica, vino la Veloteca si vei beneficia de asistenta din partea angajatilor pentru a alege bicicleta electrica perfecta pentru tine si nevoile tale. Aici ai, de asemenea, posibilitatea de a testa bicicletele, pentru a fi sigur ca ai facut alegerea potrivita. Veloteca este un magazin de biciclete din Bucuresti, situat in Sos. Iancului nr 100, unde vei gasi o gama de peste 30 de marci de biciclete recunoscute international.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete electrice

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, biciclete copii, biciclete dama, biciclete barbati, biciclete electrice, veloteca, magazin de biciclete

Statistici

Data articol: 21 Jun 2016
Data adaugarii: 21 Jun 2016, ora 15:52
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1018 din total vizualizari: 1018
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.