Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Datorita popularitatii in crestere a programelor de exercitii de mare intensitate, multe sali de fitness isi reinnoiesc echipamentele si creeaza spatii intregi dedicate acestor tipuri de exercitii. De asemenea, multi antrenori personali integreaza programele de exercitii de mare...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Top 4 beneficii ale folosirii aparatelor de fitness pentru forta

Articol: Top 4 beneficii ale folosirii aparatelor de fitness pentru forta

29 march 2017, articol adaugat la 29 march 2017, ora 12:56

Datorita popularitatii in crestere a programelor de exercitii de mare intensitate, multe sali de fitness isi reinnoiesc echipamentele si creeaza spatii intregi dedicate acestor tipuri de exercitii. De asemenea, multi antrenori personali integreaza programele de exercitii de mare intensitate in antrenamentele clientilor lor.

Este important sa tii minte ca, indiferent de ce este la moda acum in universul fitness-ului, unele practici nu se vor demoda niciodata, iar unele aparate de fitness de forta vor ramane mereu mai eficiente decat niste trenduri trecatoare.

De asemenea, este necesar sa iei in considerare daca programele de antrenament de mare intensitate sunt potrivite pentru tine. Desi exista o multitudine de dovezi care sustin beneficiile unor astfel de antrenamente pentru toate tipurile de pregatire fizica, asta nu inseamna ca ele sunt potrivite pentru fiecare persoana care paseste intr-o sala de fitness.

Trebuie sa tii cont de nivelul tau de forta fizica si de pregatire, atunci cand alegi ce tip de antrenament sa efectuezi. Scapa de tendinta de a efectua antrenamente care iti displac, doar de dragul de a-ti atinge obiectivele.

Timpul petrecut la sala ar trebui sa fie unul placut, in care sa te distrezi in timp ce arzi calorii si iti definesti musculatura. Chiar daca ganterele si halterele sunt foarte utile atunci cand vine vorba de tonifierea si cresterea masei musculare, poate fi mai confortabil si mai eficient sa folosesti aparate de fitness pentru forta. Acestea te pot ajuta sa devii mai puternic si mai rezistent la efort intr-un timp mai scurt.

Iata care sunt 4 beneficii importante ale folosirii aparatelor de fitness pentru forta:

1. Dezvolta muschii la adevaratul lor potential
Antrenamentele de forta iti ofera numeroase avantaje. In cazul in care obiectivul tau este de a avea omusculatura bine definita, aceste aparate de forta nu trebuie sa lipseasca din antrenamentele tale!

. Unul din beneficiile principale ale acestor aparate de fitness pentru forta este faptul ca folosesc greutati si scripeti pentru a antrena un anumit muschi atunci cand este in pozitia optima de flexare. Astfel, se dezvolta mai usor masa musculara.

2. Combat suprasolicitarea si promoveaza antrenamentele localizate
Suprasolicitarea este inamicul oricarui pasionat sau incepator intr-ale fitnessului. Din dorinta de a vedea rezultate rapid, avem tendinta de a face exercitii cu greutati mult prea grele sau de a exagera cu numarul de repetari.

Valoarea fortei fizice plasate pe un muschi este esentiala pentru stimularea cresterii musculare. Daca aceasta forta este prea mare, antrenamentul este ineficient si te poti accidenta foarte usor.

Folosirea aparatelor de fitness pentru forta iti ofera posibilitatea de a te antrena in siguranta si de a alege exact greutatea cu care vrei sa efectuezi exercitii, in functie de nivelul tau de pregatire. De asemenea, aceste aparate vor exercita suficienta forta pentru a stimula cresterea masei musculare, fara a te suprasolicita.

3. Se focuseaza pe definirea individuala a fiecarui muschi in parte
Definirea musculaturii corpului este rezultatul efectuarii unor exercitii in care muschii raman intr-o stare de semi-contractie. Aparatele de fitness pentru forta sunt proiectate pentru a crea acea stare de semi-contractie care ajuta fiecare muschi in parte sa creasca si sa ajunga la o definire armonioasa.

4. Sunt sigure
Atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator, echipamentele sportive cum ar fi ganterele, halterele sau mingile de fitness pot fi extrem de eficiente. Cu toate acestea, in cazul in care o persoana nu este avansata intr-ale fitnessului sau daca lucreaza mai mult decat este cazul, atunci riscul de accidentare este destul de ridicat.

Chiar daca un individ este puternic, incapatanarea sa de a obtine rezultate rapide si vizibile este uneori si mai puternica, impingandu-l sa ridice greutati care sunt mai grele decat nivelul sau de putere. Astfel, se poate accidenta destul de grav.

Aparatele de fitness pentru forta te ajuta sa eviti potentialele accidente care pot aparea si iti permit sa te antrenezi eficient, in concordanta cu nivelul tau de pregatire fizica.

Pe langa beneficiile legate de sanatate, care includ accelerarea metabolismului, imbunatatirea coordonarii neuromusculare sau arderea grasimilor, aparatele de fitness pentru forta te ajuta si sa fii intr-o forma de zile mari!

Autor, Sursa

Autor: Sport-Mag
Sursa: Aparate de fitness

Cuvinte cheie

aparate fitness, articole sportive, haltere, mingi fitness

Statistici

Data articol: 29 Mar 2017
Data adaugarii: 29 Mar 2017, ora 12:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1149 din total vizualizari: 1149
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.