Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Trendurile in moda masculina sunt din ce in ce mai surprinzatoare, motiv pentru care a purta niste piese de imbracaminte clasice devine pur si simplu un act de curaj, mai ales daca barbatii aleg ca sa le poarte si in alte ocazii decat acelea indeobste acceptate. Cu toate acestea,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

Tinute obligatorii daca ai un job de conducere

Articol: Tinute obligatorii daca ai un job de conducere

19 june 2017, articol adaugat la 19 june 2017, ora 11:54

Trendurile in moda masculina sunt din ce in ce mai surprinzatoare, motiv pentru care a purta niste piese de imbracaminte clasice devine pur si simplu un act de curaj, mai ales daca barbatii aleg ca sa le poarte si in alte ocazii decat acelea indeobste acceptate.

Cu toate acestea, camasile pentru barbati de calitate, provenind de la branduri internationale faimoase, sunt cel mai usor acceptate, chiar daca ele sunt combinate cu elemente casual, nu neaparat cu unele ce fac parte dintr-un outfit de gala.

Doar daca ne referim la modelele de costume barbati de o eleganta desavarsita, lucrurile se schimba un pic, deoarece o asemenea tinuta impune si o atitudine pe masura, nu poti aborda un aer nonconformist sau de-a dreptul sleampat, cand imbraci asemenea piese vestimentare de exceptie, realizate de cele mai multe ori pe comanda, de catre croitori experimentati.

Si totusi, daca ar fi sa adunam la un loc, intr-o enumerare succinta, cele mai frecvente ocazii in care un barbat ar trebui ca sa poarte un costum pe comanda de calitate superioara, putem observa ca ele sunt mai numeroase decat am putea sa credem.

De exmplu, la interviurile pentru job-urile unde se cere o tinuta formala, un costum masculin de calitate poate face diferenta intre admitere si respingere.

In afara de locurile de munca speciala, precum sunt acelea ce solicita o creativitate sporita si unde exista o mai mare lejeritate in privinta vestimentatiei, este indicat faptul ca orice pretendent la un loc de munca bun, mai ales daca este vorba de un interviu pentru o functie de conducere (dar nu numai), ar trebui ca sa se imbrace intr-un costum elegant.

De ce? Pentru ca, orice s-ar spune, in lumea in care traim o buna impresie incepe cu impactul vizual, de aceea crearea acesteia chiar din primele secunde in mintea persoanei ce se ocupa cu selectarea personalului nu este deloc de neglijat.

Un costum de calitate spune despre acela ce il poarta ca este un tip serios, pe care se poate conta, iar daca ne referim la functii bine remunerate, unde se cere, de regula, ca acela ce va ocupa postul respectiv sa aiba si o echipa in subordine, cu atat mai mult.

Evident, la costumul compus din sacou si pantaloni, o camasa potrivita, eleganta, plus niste pantofi frumosi, bine lustruiti, completeaza in mod fericit tabloul vizual de care va vorbeam.

Dupa angajare, mai ales personalul de conducere din companiile mari, va trebui obligatoriu ca sa poarte haine de buna calitate la diversele evenimente (conferinte, expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri).

Costumele barbatesti pe comanda, camasile de la branduri cu notorietate internationala, reprezinta un soi de uniforma pentru acesti angajati, care merg la asemenea evenimente de networking pentru a stabili contacte cu potentiali de afaceri sau de a intari legaturile cu profesionisti din domeniu deja cunoscuti.

Iata de ce, este bine ca ele sa fie confectionate de catre mesteri croitori experimentati, la curent cu cele mai noi tendinte ale modei masculine in materie de haine de business.

Din fericire ei exista si asteapta ca sa fie contactati!

Autor, Sursa

Autor: Gentlemen's Corner
Sursa: Costume barbati

Cuvinte cheie

costume barbati, costume pentru barbati

Statistici

Data articol: 19 Jun 2017
Data adaugarii: 19 Jun 2017, ora 11:54
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 630 din total vizualizari: 630
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.