Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Orice tentativa de a interzice sau de a restrange utilizarea tigarilor electronice ar trebui sa tina cont de faptul ca stiinta a demonstrat deja ca acestea sunt niste dispozitive de reducere a riscurilor pentru sanatate in cazul fumatorilor. Beneficiile pe care o tigara electronica le...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Tigara electronica, un instrument in razboiul impotriva fumatului

Articol: Tigara electronica, un instrument in razboiul impotriva fumatului

26 july 2016, articol adaugat la 26 july 2016, ora 15:11

Orice tentativa de a interzice sau de a restrange utilizarea tigarilor electronice ar trebui sa tina cont de faptul ca stiinta a demonstrat deja ca acestea sunt niste dispozitive de reducere a riscurilor pentru sanatate in cazul fumatorilor. Beneficiile pe care o tigara electronica le aduce in viata unui om dependent de nicotina sunt foarte mari, asa ca autoritatile ar trebui sa ia masuri de incurajare a unor politici de sanatate publica, care sa aiba la baze aceste gagdgeturi antifumat.

Razboiul impotriva tutunului dus in ultimele decenii nu a reusit sa opreasca complet fumatul. Desi stiu la ce riscuri majore se expun, oamenii de toate varstele continua sa fumeze si considera ca le este imposibil sa renunte la acest viciu daunator. Tigara electronica s-a dovedit a fi un instrument eficient de reducere a riscurilor pentru consumatori. Este o inovatie care ar trebui sa fie promovata, nu atacata. Din pacate, in multe tari, reglementarile privind aceste dispozitive limiteaza drepturile cetatenilor sa caute alternative mai putin daunatoare. Ele incalca in mod abuziv drepturile si libertatile fumatorilor care vor sa-si satisfaca dependenta de nicotina intr-un mod ce nu le pune viata in pericol.

Public Health England, o organizatie guvernamentala britanica, in parteneriat cu alte agentii de sanatate, cum ar fi Fundatia Britanica Pentru Plamani si Colegiul Regal al Medicilor, a elaborat in ultima vreme rapoarte care sustin cu tarie fumatorii care trec pe tigara electronica. Intr-unul dintre documente, aceste organisme care lupta pentru sanatatea oamenilor afirma ca vapatul este cu cel putin 95% mai putin daunator decat fumatul, si ca, in randul tinerilor, utilizarea tigarii electronice este limitata aproape exclusiv la cei care fumeaza deja. Incepand cu anul 2000, mai mult de 1, 3 milioane de fumatori din Anglia au eliminat acest obicei nociv din viata lor datorita tigarilor electronice si a autoritatilor, care au vazut in aceste produse o "oportunitate de sanatate publica".

Este foarte important ca si guvernele altor tari sa procedeze la fel. De cele mai multe ori, legile care reglementeaza utilizarea tigarilor electronice sunt sustinute de catre cei din industria de ingrijire a sanatatii, cu scopul nobil, dar nerealist de a interzice orice utilizare a nicotinei. Intre timp, companiile de tutun si cele farmaceutice sunt fericite ca oamenii nu au o alternativa viabila pentru a renunta la viciul lor si continua sa fumeze tigarile obisnuite, extrem de periculoase pentru sanatate.

Fumatorii din intreaga lume au dreptul de a alege instrumentele de reducere a riscurilor pentru a imbunatati starea lor de sanatate. Interdictiile si reglementarile excesive legate de tigarile electronice, desi sunt onorabile la baza, ele vor provoca mai mult rau decat bine pe termen lung.

Autor, Sursa

Autor: Tigaraelectronica-nr1
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, tigari electronice, lichid tigara electronica, clearomizoare, vapat

Statistici

Data articol: 26 Jul 2016
Data adaugarii: 26 Jul 2016, ora 15:11
Ultima actualizare: 26 Jul 2016, ora 15:13
Vizualizari in ultimele 30 zile: 722 din total vizualizari: 722
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.