Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Cati dintre manageri si directori de companii nu isi doresc sa ajunga mai repede pe cele mai inalte culmi ale succesului de business? Multi este raspunsul rational, mai ales daca ne uitam la ceea ce se intampla pe piata din Romania. Fie ele companii straine sau autohtone, toate investesc...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Succes si eficientizarea afacerii, posibile doar cu sisteme ERP

Stire: Succes si eficientizarea afacerii, posibile doar cu sisteme ERP

15 april 2016, stire adaugata la 15 april 2016, ora 13:53

Cati dintre manageri si directori de companii nu isi doresc sa ajunga mai repede pe cele mai inalte culmi ale succesului de business? Multi este raspunsul rational, mai ales daca ne uitam la ceea ce se intampla pe piata din Romania. Fie ele companii straine sau autohtone, toate investesc in software-uri dedicate care sa ii ajute mai eficient sa elimine erorile umane, sa imbunatateasca si mai mult fluxul de informatii intre diversele departamente si sa reduca timpii morti in luarea deciziilor.

De aceea, astazi iti prezentam unul dintre cele mai cunoscute produse elaborate de Total Soft Romania, care a imbunatatit fluxul de activitate al companiilor printr-un sistem ERP modern, intuitiv, care se integreaza perfect si usor in activitatile rutiniere ale angajatilor - sistem Charisma ERP.


Ce este Charisma ERP?
Este un sistem ERP (Enterprise Resorce Plnning) care imbunatateste gestionarea proceselor interne ale unei companii, indiferent de complexitate si domeniu de activitate. Scopul principal al acestui tip de software de business este sa sprijine activitatile departamentelor contabil, financiar, resurse umane, productie, management de proiect etc.

Cu timpul, odata intrata in ritmul tuturor angajatilor unei companii, aceasta solutie reprezinta baza de sprijin a tuturor operatiunilor din companie, prin derularea, fara eroare, a proceselor interne si tranzitia informatiilor intre departamente. O alta particularitate legata de implementarea unui sistem ERP consta in faptul ca poate standardiza si modul in care sunt pastrate si procesate informatiile, in vederea respectarii celor mai bune practici din industria in care compania ta activeaza.


Organizarea ERP
Sistemul ERP furnizat de TotalSoft este structurat pe module, ce pot fi implementate in diverse combinatii, in functie de domeniul de activitate, complexitatea companiei si specificul acesteia. Astfel, se reuseste o mai mare flexibilitate a sistemului, precum si implentarea doar a modulelor de care compania are nevoie.

Ca si organizare, Charisma ERP este structurat astfel:
- module de tip core sau standard - aici sunt incluse activitatile departamentelor de contabilitate, imobilizari, vanzari, achizitii, gestiune stocuri, bugete si comert exterior.
- module adaptate activitatii clientului sau cerintelor sale - adica diversificarea sistemelor ERP pe domenii de activitate - de la financiar-bancar, retail, servicii, productie, la medical farmaceutic, constructii, utilitati.
- un sistem ERP de la TotalSoft se integreaza perfect cu alte solutii din cadrul Charisma Business Suite - CRM, Charisma HCM (pentru HR), soft BI(business inteligence) etc.

Implementarea Charisma ERP, succes pe toata linia
Pentru ca o solutie de tip sistem ERP trebuie sa fie in deplina concordanta cu obiectivele de business si cu fluidizarea fluxului de date dintre compartimente, precum si cu flexibilitatea proceselor interne, acestea ajuta si mai mult in structurarea deciziilor de management.

Charisma ERP furnizeaza si rapoarte de activitate cu cel mai inalt grad de acuratete, precum si cel mai bun mod de organizare relationala a datelor.

Sistemul Charisma ERP ocupa locul I, de 5 ani, in topul furnizorilor de sistem ERP destinate companiilor din orice domeniu de activitate, ceea ce il face ideal si pentru succesul afacerii tale. Pentru orice informatii, nu ezita sa ne contactezi.

Autor, Sursa

Autor: Charisma ERP
Sursa: Sistem ERP

Cuvinte cheie

charisma erp, sistem erp, erp romania, implementare erp

Statistici

Data stire: 15 Apr 2016
Data adaugarii: 15 Apr 2016, ora 13:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 724 din total vizualizari: 724
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.