Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cand mergi cu animalutul la o clinica veterinara, vrei sa primeasca aceeasi grija si interes pe care te astepti sa le primesti si tu la o clinica privata. Te astepti ca doctorul sa inteleaga ca pentru tine el nu este doar un animal de companie, iti este cel mai bun prieten, el face parte...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

SpeedVet, clinica veterinara dedicata companionului tau

Articol: SpeedVet, clinica veterinara dedicata companionului tau

25 october 2016, articol adaugat la 25 october 2016, ora 23:38

Cand mergi cu animalutul la o clinica veterinara, vrei sa primeasca aceeasi grija si interes pe care te astepti sa le primesti si tu la o clinica privata. Te astepti ca doctorul sa inteleaga ca pentru tine el nu este doar un animal de companie, iti este cel mai bun prieten, el face parte din familia ta, de aceea, atunci cand il duci la o clinica veterinara vrei sa te simti impacat stiind ca blanosul tau este pe maini bune si se va face orice pentru a-l face sanatos si fericit. Te-ai saturat sa mergi la clinici veterinare si sa nu stii daca acel doctor are experienta si cunostiintele necesare pentru a-ti salva prietenul. La clinica veterinara non-stop Speedvet vei gasi o echipa de doctori buni pe care te poti baza ca se vor dedica pe deplin.

In orice moment din zi sau noapte puiutul tau este alaturi de tine. Orice ar face, fie ca isi sprijina capul pe tine, se gudura cand te vede, te trage de maneca, sta cu tine in timp ce te uiti la un film sau iti lasa o mare supriza in mijlocul sufrageriei, tot iti pune un mare zambet pe buze, asa ca este responsabilitatea ta sa il faci si tu pe el la fel de fericit precum te face el pe tine. Mai mult decat atat este responsabilitatea ta sa ai grija ca animalutul tau de companie sa fie sanatos. Clinica veterinara Speedvet iti ofera servicii veterinare pe care te poti baza! Credem cu tarie ca fiecare animalut merita sa fie tratat cu respect si dragoste, indiferent ca ne apartine sau il intalnim intamplator in diverse imprejurari mai putin fericite. Din echipa noastra fac parte medici cu experienta, care dispun de tehnologie de ultima generatie, pentru ca amicul tau blanos sa depaseasca rapid momentele dificile din viata sa.

Este normal sa simti emotii, cand stii ca ceva nu este in regula cu animalul tau de companie. Daca se intampla ceva grav si este necesara o interventie rapida, vrei sa stii ca poti suna la ambulanta veterinara si ea va ajunge in cel mai scurt timp. La clinica veterinara Speedvet, serviciul de ambulanta veterinara este deschis 24/7 si v-a ajunge in cel mai scurt timp, in functie de trafic sau zona destinatiei.

Farmacii se gasesc peste tot, in orice cartier, la fiecare colt de strada si sunt dotate pe deplin. Se poate spune acelasi lucru si depre farmacii veterinare? Companionii nostri merita aceeasi oportunitate! Speedvet iti ofera o farmacie veterinara dotata cu o gama variata de medicamente si produse veterinare, aprovizionate de catre medici veterinari, considerata una dintre cele mai complete farmacii veterinare din Bucuresti.

Indiferent ca ai un catel sau o pisica de rasa, un papagal sau un porumbel, acesta va primii cel mai bun tratament. Cand veniti la clinica veterinara Speedvet, veti fi tratati cu respect si seriozitate indiferent de situatie!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Clinica veterinara

Cuvinte cheie

clinica veterinara, veterinar

Statistici

Data articol: 25 Oct 2016
Data adaugarii: 25 Oct 2016, ora 23:38
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 651 din total vizualizari: 651
SpeedVet, clinica veterinara dedicata companionului tau
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.