Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Dintre clientii care ajung la noi, cei mai multi, fie nu cunosc exact din ce este compus un sistem de sonorizare ambientala, fie nu stiu pentru ce instalatie de sunet sa opteze sau au o ideea vaga. Aici intervin specialistii nostri in sisteme de amplificare care ofera sfaturi si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Sisteme sonorizare completa pentru restaurante: costuri si beneficii

Articol: Sisteme sonorizare completa pentru restaurante: costuri si beneficii

16 may 2013, articol adaugat la 16 may 2013, ora 13:13

Dintre clientii care ajung la noi, cei mai multi, fie nu cunosc exact din ce este compus un sistem de sonorizare ambientala, fie nu stiu pentru ce instalatie de sunet sa opteze sau au o ideea vaga.
Aici intervin specialistii nostri in sisteme de amplificare care ofera sfaturi si solutii complete in functie de preferinta si bugetul cumparatorului.
Din pacate nu toti oamenii sunt de buna credinta, am intalnit cazuri in care clientii au achizitionat produse de slaba calitate sau din contra, echipamente costisitoare, dar de care nu aveau nevoie, fapt ce ne-a determinat sa adunam in acest material informatiile utile cu privire de configuratia sistemului de sonorizare, costuri si beneficii.

Din ce este alcatuita o instalatie de sunet ambientala?

Indiferent ca vorbim de sonorizarea unei terase, sonorizare restaurant sau cafenea sistemul audio instalat are o structura de baza alcatuita din amplificator de putere si difuzoare pe linie de 100 de V.

Plecand de la acest sistem basic, in functie de preferinte si buget, se pot adauga: sursa de muzica profesionala, mixer amplificator si microfon voce in cazul in care in restaurant se tin spectacole de karaoke, sistem intercom pentru comunicarea intre personalul angajat, optiunile fiind multiple.

Cum stiu ce boxe audio si amplificator sa aleg?

Difuzoarele pe 100V se gasesc intr-o gama variata - incinte de tavan fals, boxe de perete, cu montaj aparent, pendante, proiectoare de sunet; numarul si puterea acestora se stabileste tinand cont de dimensiunea restaurantului. De regula noi recomandam alegerea unui numar mai mare de difuzoare de putere mai mica deoarece in felul acesta se asigura o acoperire completa, un sunet uniform si lipsa riscului ca cel din apropierea boxei sa fie deranjat de volumul ridicat, in timp ce o alta persoana nu poate distinge muzica difuzata.

Extrem de important este ca puterea adunata a difuzoarelor sa nu depaseasa puterea amplificatorului, astfel riscati sa va alegeti cu un sistem nefunctional, un sistem care se aude prost sau care va trebui inlocuit rapid.


Pot sa folosesc PC-ul pentru difuzarea de muzica?

Da, daca PC-ul tau are o placa de sunet cu iesire de linie (LINE OUT) sau utilizati o interfata USB/RCA care ia semnalul direct din placa de sunet. Multi fac greseala sa foloseasca iesirea de casca ca si iesire audio, dar aceea este deja o iesire amplificata si nu se poate introduce intr-un amplificator, semnal amplificat.
In caz contrar risti ca sistemul sa nu se auda bine sau sa arzi amplificatorul.

Cat costa o sursa de muzica profesionala?

Preturile difera de la un producator la altul, de exemplu Proel SOURCE - CD player cu mp3, intrare USB, SD card + Tuner digital AM/FM si telecomada costa 281 euro plus tva.

Cat ma costa un sistem de sonorizare restaurant?

Pentru primavara 2013 Amro Grup propune un kit de sonorizare ambientala pentru restaurant de cca. 80 mp, compus dintr-un amplificator audio 120W (AUP120R), un CD player profesional (SOURCE), 6 difuzoare incastrabile in tavan fals (XE65CT) plus un sistem incom full-duplex pentru angajati extrem de util in transmiterea coenzilor catre bucatarie.
Pretul kitului audio este de 765 euro fara tva. Atentie - produsele din prezenta oferta sunt cu titlu orientativ, orice echipament poate fi inlocuit in functie de dorinta clientului si cerintele aplicatiei.


Ce avantaje imi ofera o instalatie de sonorizare ambientala?

Poate fi un atu pentru afacerea ta, un sistem audio ambiental le asigura clientilor tai confort, relaxare si garantia ca vor reveni.
Cu ajutorul unor microfoane radio (fara fir) si/ sau mixer audio poti organiza adevarate seri de karaoke.

Autor, Sursa

Autor: Doru grigore
Sursa: Amro grup

Cuvinte cheie

sonorizare restaurant, intrebari sonorizare, sisteme audio, instalatii pa, sfaturi sonorizare, boxe tavan fals, amro grup bucuresti, sisteme audio profesional

Statistici

Data articol: 16 May 2013
Data adaugarii: 16 May 2013, ora 13:13
Ultima actualizare: 16 May 2013, ora 13:13
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1046 din total vizualizari: 1046
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.