Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Cum a luat fiinta Scala Assistance? Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu sunt exemplul perfect pentru a demonstra ca, pornind de la o idee simpla, poti construi un business de succes in Romania. Totul a inceput intr-o iarna, in urma cu aproape 10 ani, cand cei doi antreprenori se...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Scala Assistance, pionierii vanzarii de roviniete online

Stire: Scala Assistance, pionierii vanzarii de roviniete online

29 december 2016, stire adaugata la 29 december 2016, ora 09:52

Cum a luat fiinta Scala Assistance?

Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu sunt exemplul perfect pentru a demonstra ca, pornind de la o idee simpla, poti construi un business de succes in Romania.

Totul a inceput intr-o iarna, in urma cu aproape 10 ani, cand cei doi antreprenori se aflau intr-o calatorie si cautau de zor o benzinarie care sa aiba la vanzare roviniete.
Pe atunci, rovinietele se gaseau doar sub forma unor stickere galbene care se lipeau pe parbrizul masinii.
Dupa cautari ce au durat ore in sir, cei doi nu au reusit sa gaseasca o rovinieta, asa ca s-au gandit cum sa solutioneze aceasta problema si sa usureze traiul celor aflati in aceeasi situatie ca ei. Astfel, au dezvoltat un site, www.roviniete.ro, de unde conducatorii auto isi pot achizitiona rapid si usor roviniete online.

Asa a inceput povestea Scala Assistance, o companie fondata in Cluj Napoca, cu capital integral romanesc si care a introdus in Romania conceptul vanzarii de roviniete online. Acum, dupa noua ani de la infiintare, Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu estimeaza pentru 2016 o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro pentru Scala Assistance.

Ce diferentiaza Scala Assistance de concurenta?

Atat Dan Ciceu, cat si Dan Alexandru Cobeanu au pornit pe acest drum al antreprenoriatului avand in arsenal si experienta dobandita in domeniul asigurarilor. Brokerajul in asigurari i-a invatat pe cei doi antreprenori ce face diferenta atunci cand oferi servicii, mai ales cand vorbim de roviniete online. Este nevoie de o atentie sporita centrata pe nevoile clientului, dar si de capacitatea de a intelege in ce circumstante si cum se schimba aceste nevoi.

In momentul de fata, peste 100.000 de utilizatori unici din Romania ajung sa utilizeze lunar website-ul www.roviniete.ro. Pe langa distributia pe site de roviniete online, vanzarea de roviniete in mediul offline este asigurata in peste 10.000 de locatii fizice proprii sau ale partenerilor.
Printre partenerii strategici ai Scala Assistance se numara: Banca Transilvania, ING Bank, PayPoint Romania si lantul de benzinarii Gazprom Romania; este asigurata astfel prezenta in orice parte a Romaniei, atat in mediul urban, cat si in cel rural.

Ce beneficii au companiile care cumpara roviniete online?

Pentru clientii corporate, serviciul de roviniete online este asigurat printr-o platforma online dedicata si printr-un call center propriu. Astfel, ei pot beneficia de un pachet de servicii complet, care include un manager de cont, asistenta continua pentru plasarea corecta a comenzilor de roviniete online cat si de un mediu online securizat.

Mai mult decat atat, cei de la Scala Assistance vor sa vina in ajutorul companiilor prin crearea unor servicii orientate catre nevoile clientilor lor. Astfel, ei studiaza in prezent mai multe cai prin care ar putea scadea presiunea financiara pe care companiile o resimt, privind impactul pe care il are plata rovinietei in bugetul lor.

O mare parte din atentie va fi indreptata si catre dezvoltarea unor solutii de software, care sa usureze si mai mult experienta utilizatorului, dar si a unor metode menite sa sporeasca securitatea operatiunilor din platforma.

Ce planuri de viitor au cei de la Scala Assistance?

Mergand pe principiul simplificarii achizitiei si managementului taxelor de drum, cei de la Scala Assistance vor lansa o platforma online pentru plata taxei de pod Fetesti - Cernavoda, in primul trimestru al anului 2017. Tot pentru anul viitor este programata si reintroducerea distributiei vinietelor de Ungaria.

In final, pentru o vizibilitate sporita a serviciului de roviniete online si pentru a le aduce o recunoastere in plus a valorii, Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu iau in considerare pentru 2017 listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti, la categoria AeRO.

Autor, Sursa

Autor: RovinieteOnline
Sursa: Roviniete online

Cuvinte cheie

rovinieta online, rovinieta pret, plata rovinieta online, rovigneta online, scala assistance

Statistici

Data stire: 29 Dec 2016
Data adaugarii: 29 Dec 2016, ora 09:52
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1164 din total vizualizari: 1164
Scala Assistance, pionierii vanzarii de roviniete online
 
 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.