Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ronexprim, o prezenta constanta inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, participa in perioada urmatoare la patru evenimente importante de profil. Acestea vor avea loc in lunile...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ronexprim participa la 4 evenimente importante din domeniul cercetarii

Articol: Ronexprim participa la 4 evenimente importante din domeniul cercetarii

13 august 2018, articol adaugat la 13 august 2018, ora 12:45

Ronexprim, o prezenta constanta inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, participa in perioada urmatoare la patru evenimente importante de profil. Acestea vor avea loc in lunile septembrie, octombrie si noiembrie, in Bucuresti, iar din partea companiei vor participa departamentele Analitice si T&M, urmand sa fie promovati partenerii externi PSL si Fluke.

Iata in continuare detalii despre evenimentele la care participa Ronexprim in lunile urmatoare:

1. Bucharest 2018 Symposium on Microgrids

Simpozionul va avea loc in perioada 2 - 6 septembrie 2018 in Bucuresti, in Sala Amfiteatru AN010 "Radu Voinea" a Universitatii Politehnica Bucuresti. Aceasta este cea de-a 14-a editie a evenimentului si include doua zile de prezentari si un tur tehnic optional in Delta Dunarii. Scopul acestui simpozion este de a strange laolalta specialistii din domeniul microretelelor electrice, care sa prezinte rezultatele ultimelor lor cercetari. In cadrul acestui eveniment, participa departamentul T&M al Ronexprim si vor fi prezentati partenerii externi ai companiei, PSL si Fluke.

2. Regional South East European Conference 2018

Aceasta este a patra editie a RSEEC 2018 si se va desfasura intre 3 si 5 octombrie 2018, la Universitatea Politehnica Bucuresti. Evenimentul este organizat de Comitetul National Roman al CIGRE, in parteneriat cu CNTEE Transelectrica, Universitatea Politehnica, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si Comisia Energetica a Departamentului de Stiinte Tehnice din cadrul Academiei Romane. RSEEC 2018, organizat cu sprijinul CIGRE Paris, va avea loc in Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnice. Din partea Ronexprim, vor participa departamentele Analitice.

3. The 12th Central and Eastern European Proteomic Conference

Ajuns la cea de-a douasprezecea editie, evenimentul va avea loc in perioada 24 - 26 octombrie 2018, la Bucuresti, la Institutul de Biologie Celulara si Patologie "N. Simionescu", marcand 39 de ani de existenta a acestuia. In cadrul evenimentului, vor avea loc prezentari ale tehnologiilor de ultima generatie din domeniul cercetarii, sustinute de cercetatori din Europa, dar si de pe alte continente. Compania Ronexprim va fi reprezentata de departamentele Analitice.

4. The 11th National Pathology Symposium

Sub sloganul "Traditie, continuitate, inovatie", va avea loc cea de-a 11-a editie a Simpozionului National de Patologie, eveniment anual desfasurat la Institutul National de Patologie "Victor Babes" din Bucuresti. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 22 - 24 noiembrie 2018. In cadrul acesteia, vor avea loc prezentari si dezbateri pe urmatoarele teme: patologie celulara, patologie moleculara, histopatologie, nefropatologie, neuropatologie si neuroregenerare.

La eveniment sunt asteptati atat cercetatori seniori, cat si studenti la doctorat, cercetatori postdoctorali, doctori rezidenti, dar si studenti. Ronexprim va fi reprezentata de departamentele Analitice.

Prin prezenta la toate aceste evenimente, Ronexprim dovedeste ca ramane relevanta in domeniu chiar si dupa 25 de ani, fiind mereu la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniile tehnice. In plus, compania continua directia impusa de fondatorul Mircea Stoian, iar specialistii sai impartasesc know-how-ul catre generatiile tinere, ajutand la formarea acestora.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Ronexprim

Cuvinte cheie

ronexprim

Etichete

Statistici

Data articol: 13 Aug 2018
Data adaugarii: 13 Aug 2018, ora 12:45
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 568 din total vizualizari: 568
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.