Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In cei peste 25 de ani de activitate, Ronexprim si-a consolidat pozitia de lider pe piata autohtona de instrumente de masura si echipamente de laborator. Cu toate acestea, compania s-a implicat in numeroase alte activitati, fiind responsabila de pregatirea tinerilor specialisti in...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura, ii ajuta pe specialis

Articol: Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura, ii ajuta pe specialis

05 july 2018, articol adaugat la 05 july 2018, ora 10:56

In cei peste 25 de ani de activitate, Ronexprim si-a consolidat pozitia de lider pe piata autohtona de instrumente de masura si echipamente de laborator. Cu toate acestea, compania s-a implicat in numeroase alte activitati, fiind responsabila de pregatirea tinerilor specialisti in domeniile tehnice.

Ronexprim furnizeaza aparate de masura inca din 1991 si si-a extins treptat gama de produse oferite, pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti, insa niciodata nu a facut rabat la calitate. Prin urmare, toate produsele din oferta sa, de la multimetre digitale si camere de termoviziune la osciloscoape, clesti de curent si microscoape electronice, provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Keysight, Sonel sau Fluke.

Cum te poate ajuta Ronexprim sa evoluezi

In cazul in care lucrezi intr-un domeniu tehnic si ai nevoie de sprijin pentru a aprofunda si a integra in activitatea ta cele mai noi tehnologii prezentate in literatura de specialitate sau pe internet, Ronexprim te va ajuta. Specialistii companiei, instruiti de producatorii externi cu privire la orice noutate in domeniu, iti stau la dispozitie prin intermediul serviciului de consultanta tehnica.

In plus, Ronexprim organizeaza in fiecare an propriile seminarii si workshop-uri. De asemenea, compania iti poate asigura accesul la seminariile online sau sesiunile webinar tinute de partenerii sai si la cursurile lor de specializare. Iata in continuare care sunt principalele facilitati oferite de uneledintre cele mai importante branduri partenere ale companiei:

1. FEI Company. FEI Company este lider mondial in productia de microscoape electronice cu utilizari la scara nanometrica, avand aplicatii in domeniul electronic, in cercetare, in studiul stiintelor vietii si al resurselor naturale. Acest colaborator al Ronexprim ofera la randul sau informatii teoretice de baza despre microscopia electronica, programe de asistenta educationala, note de aplicatii, brosuri, articole, data sheet-uri, cursuri de specializare, studii de caz, dar organizeaza si conferinte pentru specialistii din domeniile enumerate.

2. Malvern International. Malvern International este lider in domeniul fabricarii echipamentelor pentru caracterizarea particulelor: pentru determinarea greutatii moleculare, a potentialului Z, a proprietatilor reologice, a compozitiei chimice etc. Acest partener al Ronexprim ofera colaboratorilor sai explicatii teoretice cu privire la tehnologiile care stau la baza functionarii echipamentelor pe care le produce, dar si prezentari multimedia ale echipamentelor, ale metodelor si tehnicilor de lucru, dar si ale aplicatiilor specifice in diferite industrii. Totodata, Malvern ofera si seminarii online, note de aplicatii, cursuri de e-learning, dar si scurte prezentari audio pentru cele mai importante tehnologii dezvoltate. Toate acestea sunt disponibile printr-o simpla logare pe site-ul Malvern.

3. Fluke. Lider mondial in furnizarea de instrumente de masura si control profesionale si partener de traditie al Ronexprim, Fluke ofera in mod constant un real sprijin clientilor sai, prin intermediul seminariilor online organizate periodic, dar si al programului Virtual Demo sau al notelor de aplicatii.

Trendul ascendent al Ronexprim a fost setat de fondatorul companiei, Mircea Stoian. "A fost o personalitate marcanta, care va ramane in memoria angajatilor si a colaboratorilor drept un model de corectitudine si etica profesionala. Eforturile sale sunt continuate in prezent de echipa de profesionisti pe care a format-o", declara Rodica Stoian, actual director general al companiei.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Ronexprim

Cuvinte cheie

ronexprim

Etichete

Statistici

Data articol: 05 Jul 2018
Data adaugarii: 05 Jul 2018, ora 10:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 460 din total vizualizari: 460
Ronexprim, lider pe piata romaneasca de aparate de masura, ii ajuta pe specialis
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.