Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Maslin Extract Forte face parte din categoria de remedii naturiste a caror eficacitate a fost recunoscuta din Antichitate, cand grecii si romanii foloseau extractul de maslin pentru a trata infectiile, afectiuni ale inimii, afectiuni vasculare, febra si malaria. Zeci de studii recente...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Puterea vindecatoare a extractului forte de maslin in diabet

Articol: Puterea vindecatoare a extractului forte de maslin in diabet

31 august 2016, articol adaugat la 31 august 2016, ora 14:26

Maslin Extract Forte face parte din categoria de remedii naturiste a caror eficacitate a fost recunoscuta din Antichitate, cand grecii si romanii foloseau extractul de maslin pentru a trata infectiile, afectiuni ale inimii, afectiuni vasculare, febra si malaria. Zeci de studii recente au demonstrat ca frunzele de maslin sunt remedii naturiste extraordinare pentru sanatate.

Ce este extractul forte de maslin?
Maslinul (Olea europaea L) este un arbore care se cultiva pe scara larga in regiunile mediteraneene, in special pentru fructele acestuia, dar si pentru funze si lemn.

Extractul de maslin forte este produs prin deshidratarea si concentrarea solutiilor alcoolice obtinute in urma procesului de macerare a frunzelor de maslin. Extractul obtinut din aceasta concentrare este o pulbere fina si foarte de amara. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu contine apa, alcool sau celuloza si este asimilata foarte rapid de organism. Extractul de maslin forte este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic decat simpla pulbere de planta. De aceea, in prezent, extractul forte este considerat cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.

De ce este eficient extractul forte de maslin in cazul diabetului?
S-a demonstrat ca extractul de maslin scade glicemia, actionand pe doua cai: creste eficienta cu care organismul utilizeaza insulina produsa de catre pancreas si are un efect de reglare a activitatii pancreasului, in special in cazul secretiei endocrine. De asemenea, remediile naturiste ce contin extract de maslin protejeaza tesuturile de daunele oxidative care apar atunci cand zaharul se leaga de proteine si cresc nivelul altor oxidanti naturali in corp, marind gradul de protectie.

Un studiu recent realizat in colaborare cu Guvernul Noii Zeelande a concluzionat ca folosirea de tratamente naturiste ce contin extract de maslin forte are ca efect reducerea factorilor de risc in dezvoltarea diabetului de tip II. Studiul a fost realizat cu ajutorul a 46 de participanti de varsta mijlocie si s-a desfasurat pe o perioada de 12 saptamani. O parte dintre participanti a primit tratamente naturiste pe baza de extract de masline forte, iar cealalta parte a primit capsule-placebo. In urma studiului, s-a demonstrat faptul ca extractul de maslin forte creste sensibilitatea la insulina cu 15% si imbunatateste functia pancreasului cu 28%, in comparatie cu rezultatele obtinute cu ajutorul capsulelor-placebo.

Diabetul este o afectiune a pancreasului, care produce si alte probleme de sanatate, in special probleme circulatorii, imunitate scazuta sau valori crescute ale colesterolului, trigliceridelor si tensiunii. Extractul de maslin, asa cum a fost descoperit, actioneaza foarte eficient si asupra acestor afectiuni, prin subtierea si curatarea sangelui. Astfel, inima nu mai are nevoie de mult efort pentru a transporta sangele si oxigenul in organism. De aceea, extractul din frunze de maslin este un remediu naturist extraordinar in tratarea hipertensiunii. De asemenea, extractul de frunze de maslin sustine buna functionare a sistemului cardiovascular, contribuie la mentinerea in limite normale a valorilor colesterolului, trigliceridelor si ale presiunii arteriale.

De ce sa alegi tratamente naturiste cu Maslin Extract Forte de la HealthNutrition?
Maslin Extract Forte de la HealthNutrition contine extract pur de maslin si radacina de Astragalus. Tratamentul naturist obtinut este un produs foarte eficient in cazul diabetului, precum si in cazul hipertensiunii, hipercolesterolomiei sau cancerului. In plus, reteta pentru Maslin Extract Forte de la HealthNutrition este conceputa de biologi romani, iar aceste tratamente naturiste sunt 100% produse in Romania, la Brasov.

HealthNutrition va pune la dispozitie consiliere gratuita de specialitate pentru a se asigura ca va administrati corect acest tratament naturist pentru afectiunile indicate de dumneavoastra. De asemenea, echipa HealthNutrition va fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata tratamentului naturist, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate cu remediul Maslin Extract Forte.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa:

Cuvinte cheie

remedii naturiste, tratamente naturiste, extract forte de maslin, remedii naturiste diabet, healthnutrition

Statistici

Data articol: 31 Aug 2016
Data adaugarii: 31 Aug 2016, ora 14:26
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 726 din total vizualizari: 726
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.