Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Perioada sarbatorilor de iarna este o perioada magica, plina de voie buna si distractie. Pentru comercianti, sarbatorile de iarna reprezinta unul dintre momentele cele mai importante din an din punct de vedere al vanzarilor si al ofertelor promotionale. Promotii atragatoare te imbie la...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Produse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuri

Articol: Produse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuri

01 february 2012, articol adaugat la 01 february 2012, ora 13:38

Perioada sarbatorilor de iarna este o perioada magica, plina de voie buna si distractie. Pentru comercianti, sarbatorile de iarna reprezinta unul dintre momentele cele mai importante din an din punct de vedere al vanzarilor si al ofertelor promotionale. Promotii atragatoare te imbie la cumparaturi peste tot, sarbatorile de iarna fiind un moment ideal pentru organizarea de campanii de publicitate pentru promovarea serviciilor si a produselor noi. SC Keops Star SRL comercializeaza o gama variata de produse promotionale de voiaj, de o calitate deosebita ce pot fi folosite atat in calatoriile personale, cat si in cele de afaceri. Produsele promotionale de voiaj pot reprezenta piesa centrala a unei campanii de publicitate derulate in aceasta perioada in care spiritul de vacanta pluteste in aer. Clientii, partenerii sau angajatii dumnevoastra vor fi cu siguranta incantati sa primeasca unul dintre urmatoarele produse promotionale de voiaj: troller, geanta pentru voiaj, geanta pentru laptop, servieta sau o geanta pentru documente. Produse promotionale de voiaj ce pot fi oferite clientilor si colaboratorilor, deosebit de utile in vacante, sunt gentile pentru alimente si bauturi si gentile pentru echipamentul sportiv .

Oferta de produse a firmei SC Keops Star SRL contine o varietate impresionanta de produse promotionale de voiaj, care va ofera posibilitatea de a gasi cele mai potrivite articole promotionale pentru campania dumneavoastra de publicitate. In cataloagele de produse Cool, Europa Enterprise si ColourFul Season veti gasi idei pentru alegerea unor produse promotionale de voiaj potrivite sa promoveze cat mai bine imaginea firmei, calitatea serviciilor si a produselor comercializate de firma dumneavoastra. In aceste cataloage gasiti produse promotionale de voiaj pentru uzul personal si profesional, utile in orice perioada a anului: trollere, rucsacuri, genti de voiaj, genti de laptop, genti de documente, genti pentru echipamentul sportiv. Produse promotionale de vioiaj deosebite prin design si utilitate, sunt gentile de picnic prevazute cu buzunare speciale pentru vesela si pentru tacamuri. Gentile pentru depozitarea alimentelor si a bauturilor sunt confectionate din materiale speciale care impiedica deteriorarea bauturilor si a alimentelor.

Produsele promotionale de voiaj pot fi personalizate cu insemnele firmei dumneavostra sau cu sloganul campaniei de publicitate. Un element de noutate il reprezinta produsele prezente in categoria Bags & Travel a catalogului Europa Enterprise care pot fi confectionate la comanda, la dimensiunea dorita de client.

Produsele promotionale de voiaj prezente in oferta firmei SC Keops Star SRL sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, au finisaje atent lucrate si un design care imbina conforul cu eleganta. Fie ca folositi aceste produse in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, va veti bucura de o libertate deplina de miscare, produsele fiind, datorita modelelor ingenioase, usor de folosit si depozitat.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

produse de voiaj, produse promotionale, obiecte promotionale, materiale promotionale, articole de voiaj, trolere, genti, genti voiasj

Statistici

Data articol: 01 Feb 2012
Data adaugarii: 01 Feb 2012, ora 13:38
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:07
Vizualizari in ultimele 30 zile: 4720 din total vizualizari: 4720

Poze Articol

Produse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuriProduse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuri
Produse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuri
 
Produse de voiaj promotionale - trolere, genti voiaj, rucsacuri
 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.