Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Comandati cu incredere echipamente pentru prelucrarea deseurilor de la compania Awe Compactors, daca sunteti in cautare de calitate maxima la preturi accesibile, daca va doriti produse performante care sa nu va destabilizeze bugetul firmei pe care o conduceti. Intr-o lume...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Prese de balotat performante pentru prelucrarea moderna a deseurilor

Articol: Prese de balotat performante pentru prelucrarea moderna a deseurilor

19 june 2017, articol adaugat la 19 june 2017, ora 11:46

Comandati cu incredere echipamente pentru prelucrarea deseurilor de la compania Awe Compactors, daca sunteti in cautare de calitate maxima la preturi accesibile, daca va doriti produse performante care sa nu va destabilizeze bugetul firmei pe care o conduceti.

Intr-o lume contemporana, in care se pare ca am atins apogeul consumatorismului, a incerca sa repunem in circuitul industrial deseurile rezultate din activitatea economica desfasurata a devenit un lucru absolut necesar, daca nu dorim ca in foarte scurta vreme sa ajungem ca sa sufocam iremediabil planeta cu tot soiul de gunoaie greu degradabile, in zeci sau chiar sute de ani.

O dezvoltare durabila nu mai este cu putinta daca nu ne preocupam in cel mai inalt grad de sanatatea mediului in care traim, de aceea procesul de constientizare al populatiei, dar mai ales al reprezentantilor persoanelor juridice, indiferent de nisa in care functioneaza acestea, este extrem de important.

Romania, unde nu exista inca implementata la scara larga mentalitatea de a recicla selectiv diferitele tipuri de deseuri, fie ele hartie, mase plastice, sticla, metal, lemn, va trebui ca sa se alinieze cat mai curand curentului european, iar un prim pas pentru firme il reprezinta, precum va imaginati, procurarea de echipamente specializate in prelucrarea acestor materiale.

In acest sens, printre achizitiile foarte necesare in activitatea obligatorie de prelucrare a materialelor refolosibile sunt si diferitele tipuri de prese pentru balotat, care reusesc sa diminueze substantial volumul deseurilor acumulate, de pana la noua ori in comparatie cu acela initial.

Awe Compactors, compania romaneasca distribuitoare de utilaje de reciclare a deseurilor, ofera firmelor interesate o gama larga de astfel de echipamente utile, utilaje de diverse capacitati, de calitate foarte buna, realizate de catre cele mai importante companii specializate din Europa.

Presele de balotat deseuri, spre exemplu, inglobeaza un know how de ultima ora, ceea ce face ca randamentul lor sa fie unul excelent, in conditiile unei manevrabilitati deosebite.

Gradul extrem de bun de compactare al deseurilor de diferite tipuri permite depozitarea usoara a balotilor rezultati in urma operatiunii de presare, ceea ce conduce implicit la economisirea spatiului alocat stivuirii acestora, pana cand ei vor fi preluati de catre acei operatori care ii vor duce la centre specializate.

La Awe Compactors exista in oferta inclusiv o presa de balotat MACFAB de mici dimensiuni, dar cu niste performante tehnice deosebite, care poate realiza un balot din materiale reciclabile in doar 20 de secunde. Acest echipament de presare este ideal pentru magazinele mici, birouri, unitati medicale, service-uri auto, ba chiar si pentru garajele unor persoane fizice.

Presa de balotat deseuri MACFAB 240 Lt BIN PRESS poate ca sa fie amplasata fara probleme in spatii de dimensiuni reduse si se poate utiliza cu succes pentru volume mici sau medii de materiale reciclabile. Ea ofera posibilitatea introducerii unui sac de plastic intr-un container de forma cilindrica, pentru ca balotii sa fie deja "ambalati" in asteptarea preluarii lor de catre cei abilitati.

In afara de prese de balotat, se mai pot comanda de la Awe Compactors, acest distribuitor de echipamente de prelucrare deseuri cu mare notorietate in Romania, pentru operatiunile preliminarii, compactoare, precum si tocatoare sau perforatoare ingloband tehnologii avansate, fabricate de catre gigantii europeni in materie.

Vizitati site-ul de prezentare al acestui dealer roman pentru a vedea toata gama de produse propuse clientilor si a va informa detaliat despre performantele lor si preturile la care pot ca sa fie achizitionate.

Autor, Sursa

Autor: AweCompactors
Sursa: Prese pentru balotat deseuri

Cuvinte cheie

awecompactors, prese de balotat, prese de balotat desuri

Statistici

Data articol: 19 Jun 2017
Data adaugarii: 19 Jun 2017, ora 11:46
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 629 din total vizualizari: 629
 

 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.