Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Primavara este perioada perfecta pentru noi planuri si proiecte, si ce proiect poate fi mai reusit decat actualizarea garderobei cu cele mai recente tendinte in fashion? Denimul este un statement in moda, iar de la sezon la sezon, materialul este pus in valoare prin noi si noi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Piesele din denim sunt vedetele primaverii!

Articol: Piesele din denim sunt vedetele primaverii!

04 march 2018, articol adaugat la 09 march 2018, ora 12:09

Primavara este perioada perfecta pentru noi planuri si proiecte, si ce proiect poate fi mai reusit decat actualizarea garderobei cu cele mai recente tendinte in fashion?

Denimul este un statement in moda, iar de la sezon la sezon, materialul este pus in valoare prin noi si noi articole vestimentare. Exista stiluri nesfarsite si cromatici variate pentru a alege, fiindca denimul nu este doar despre blue jeans, ci si despre pantaloni si fuste viu colorate.

Si odata ce gasesti un articol din denim care iti place, trebuie neaparat sa il integrezi in tinutele de primavara! Pentru aceasta primavara, specialistii in moda anticipeaza sase tendinte pentru denim care cred ca merita o investitie serioasa. De la denim colorat la upgrade-ul anilor '80, aici sunt tendintele de denim pe care trebuie sa mizati in primavara 2018:

Jeans cu vedere la glezna
Ne-am obisnuit sa vedem in jeans doar un articol ce ne scoate din impas cu fiecare ocazie. Combinati cu o pereche de stiletto sau bagati in cizme, acestia ne dau un aer casual, dar usor cizelat, mai ales atunci cand ii combinam cu elemente de-a dreptul pretioase.

Sugestia fashionistilor? Combinati o pereche de jeans cu o botina si un trenci cambrat pentru a fi la moda in lunile de primavara!

Pantaloni scurti din denim
Nu are cum sa nu va para cunoscuti acesti jeans si cu siguranta aveti cel putin o pereche in garderoba pentru vara fierbinte care se apropie. Totusi, pantalonii scurti din denim nu sunt doar pentru vara; ii puteti purta si primavara, in combinatie cu un dres, o bluza supradimensionata si un pantof cu toc sau o gheata scurta. Doar va doriti sa fiti la moda, nu?

Jachete din denim
Sunt disponibile in nuante de bleu deschis, bleu inchis, negru, alb; cine mai stie numarul culorilor? Atat de multe branduri au inceput sa produca jachete din denim, ca alegerea devine tot mai dificila. Totusi, indiferent de nuanta aleasa, nu uitati sa o integrati in garderoba pentru primavara. Veti face senzatie!

Denim pastelat
Primavara aceasta inlocuim blue jeansii cu jeansii pastelati. Da, se poarta denimul pastelat, care ne invaluie tinutele intr-un vibe pozitiv si ne incarca cu atitudine. Acest curent a pornit de la designerii renumiti care au constientizat nevoia acuta pentru schimbare si reinventare a denimului. Rezultatul? Podiumuri incarcate cu stil si prezenta!

Fuste
Odata cu trendurile, evolueaza si atitudinea noastra fata de fashion. Denimul nu mai este demult un material specific tinutelor sport si casual, devenind un statement al tinutelor smart-casual si chiar elegante. In aceasta primavara, denimul se poarta colorat. Vibe-ul este accentuat prin tinute sexy, atragatoare si feminine, compuse din fuste si chiar jachete stralucitoare din denim, girly si pastelate.

Denim influentat de anii '80
Moda revine, dragelor! Primavara aceasta ne vom delecta cu elemente statement din denim, iar vestele si jeansii cu talie inalta nu trebuie sa va lipseasca din garderoba. Stati focusate pentru a prinde cele mai bune oferte ale magazinelor! Sau poate gasiti piese vintage in propria garderoba!

Femeile cu stil se pregatesc pentru o super primavara! Sezonul acesta, tinutele tinerelor atragatoare, cu siluete perfecte, vor fi puse in valoare prin elemente vestimentare din denim pastelat si piese vintage. Stilul smart-casual se mentine, dar este deopotriva reinterpretat cu stil si atitudine!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Venituri considerabile

Cuvinte cheie

tendinte

Etichete

Statistici

Data articol: 04 Mar 2018
Data adaugarii: 09 Mar 2018, ora 12:09
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 538 din total vizualizari: 538
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.