Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca esti sofer, cu siguranta cunosti faptul ca, in momentul in care vrei sa traversezi podul peste Dunare de pe Autostrada Soarelui, trebuie sa achiti o taxa. Taxa de pod Fetesti - Cernavoda are o valoare intre 13 Lei si 91 de Lei pentru o trecere, in functie de tipul autovehiculului pe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Pentru ce autovehicule nu trebuie platita taxa de pod Fetesti - Cernavoda

Articol: Pentru ce autovehicule nu trebuie platita taxa de pod Fetesti - Cernavoda

20 march 2018, articol adaugat la 20 march 2018, ora 17:55

Daca esti sofer, cu siguranta cunosti faptul ca, in momentul in care vrei sa traversezi podul peste Dunare de pe Autostrada Soarelui, trebuie sa achiti o taxa. Taxa de pod Fetesti - Cernavoda are o valoare intre 13 Lei si 91 de Lei pentru o trecere, in functie de tipul autovehiculului pe care il conduci.

Amenda in cazul neplatii este de 10 pana la 20 de ori contravaloarea taxei pentru clasa respectiva de autovehicule. Spre exemplu, daca detii un autoturism si omiti sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda, vei achita o amenda cuprinsa intre 130 de Lei si 260 de Lei.

Exista insa si exceptii, soferi care sunt scutiti de la plata taxei de pod Fetesti - Cernavoda, iar din acest articol vei afla ce trebuie sa faci daca te incadrezi intr-una dintre aceste categorii. Iata in continuare care sunt autovehiculele pentru care nu se plateste aceasta taxa catre statul roman:

- autovehiculele apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Informatii Externe, Serviciului de Protectie si Paza, Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Administratiei Nationale a Penitenciarelor si unitatilor subordonate acesteia, serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta, Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere si unitatilor subordonate acesteia, Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania, serviciilor de ambulanta;

- autovehiculele istorice, conform celor inscrise in cartea de identitate a vehiculului sau in certificatul de inmatriculare;

- autovehiculele prevazute ca fiind exceptate prin tratatele si acordurile internationale la care Romania este parte;

- vehiculele care desfasoara activitati pentru intretinerea curenta pe timp de iarna si vara, pentru asigurarea pazei patrimoniului drumurilor publice sau pentru efectuarea de lucrari de siguranta rutiera in zona;

- autovehiculele detinute sau folosite de persoanele fizice care au domiciliul de o parte a podului si locul de munca sau un teren agricol de cealalta parte a podului.

Posesorii autoturismelor de mai sus nu sunt insa scutiti automat de plata taxei de pod Fetesti - Cernavoda, ci trebuie sa depuna mai multe documente, printre care si o declaratie pe proprie raspundere, pentru ca autovehiculele respective sa fie inregistrate drept exceptii in baza de date.

Daca nu te regasesti intr-una dintre situatiile de mai sus, ai la dispozitie patru metode pentru a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda: la punctele de trecere, la benzinarii, prin SMS sau online. De departe cea mai rapida si eficienta metoda este plata online, intrucat poti achita taxa in doar 2 minute, fara riscuri si fara taxe suplimentare.

Intra acum pe site-ul taxadepod.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, si achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda in doar cativa pasi simpli, fara sa fie nevoie sa iti creezi un cont:



1) Selecteaza metoda optima de plata: cu cardul sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash la banca);

2) Introdu datele tale: detaliile de facturare (persoana fizica/juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu), detaliile clientului (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail);

3) Bifeaza casuta "Termeni si conditii", apoi apasa "Plateste".

Autor, Sursa

Autor: Taxa de Pod
Sursa: Taxa de Pod

Cuvinte cheie

taxa de pod

Etichete

Statistici

Data articol: 20 Mar 2018
Data adaugarii: 20 Mar 2018, ora 17:55
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 585 din total vizualizari: 585
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.