Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fascinata poveste LEGO porneste de la niste bucati foarte mici de plastic, numite granule, de diferite culori, transportate de catre niste camioane imense la fabrica de jucarii LEGO. Acolo, furtunele uriase aspira granulele si le redirectioneaza catre silozuri metalice de trei etaje....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Patrunde in lumea jucariilor LEGO si afla cum sunt realizate!

Articol: Patrunde in lumea jucariilor LEGO si afla cum sunt realizate!

23 august 2017, articol adaugat la 23 august 2017, ora 12:41

Fascinata poveste LEGO porneste de la niste bucati foarte mici de plastic, numite granule, de diferite culori, transportate de catre niste camioane imense la fabrica de jucarii LEGO. Acolo, furtunele uriase aspira granulele si le redirectioneaza catre silozuri metalice de trei etaje. Exista 14 silozuri, iar fiecare dintre acestea poate sustine pana la 33 de tone de granule. De aici, micile parti de plastic sunt transportate prin tevi catre masinariile de modelare.

Aici, granulele sunt supraincalzite la o temperatura de aproximativ 450 grade Fahrenheit (230 grade Celsius), iar plasticul topit ajunge ulterior in matrice, niste recipiente mici care au forma viitoarelor jucarii LEGO. Poti sa-ti imaginezi tot acest proces prin prisma formelor pentru cuburile de gheata pe care le ai si tu acasa, in propriul frigider! Masinariile de modelare exercita o presiune de sute de tone, astfel incat figurinele LEGO sa capete o forma perfecta, fara neregularitati. Ulterior, acestea sunt racite si evacuate, tot acest proces avand loc in aproximativ 10 secunde!

Din cauza conditiilor foarte periculoase si a preciziei de care este nevoie, procesul de modelare este aproape in totalitate automatizat. Jucariile LEGO finisate ajung pe benzile rulante in cutii; atunci cand o cutie este plina, masinaria de modelare trimite un semnal radio catre una dintre camioanele robotizate care patruleaza pe holuri si sunt ghidate de catre canelurele trasate pe podeaua fabricii. Acestea incarca toate cutiile pline si le transporta catre o alta banda rulanta, unde urmeaza o alta etapa in procesul de fabricare.

Te-ai intrebat cum ar arata jucariile LEGO fara toate detaliile si decoratiunile foarte cool pe care le cunoastem cu totii? Urmatorul pas in procesul de productie se desfasoara in halele de asamblare, acolo unde sunt imprimate detaliile, iar piesele care contin mai multe parti sunt imbinate. Fetele, panourile de control, numerele, cuvintele si alte elemente decorative sunt printate pe jucariile LEGO de catre o imprimanta imensa. Unele piese, ca de exemplu picioarele in miniatura, sunt realizate din mai multe bucati care sunt realizate astfel incat sa se potriveasca perfect. Acestea sunt imbinate de catre o masinarie care exercita o presiune de cea mai inalta precizie.

In ultima etapa a procesului, piesele sunt reunite in seturi de jucarii LEGO complexe. Acestea pot avea sute de piese diferite, asa ca procesul trebuie sa fie rapid si precis. Cutiile se misca pe benzile rulante sub containerele care contin cate un singur tip de piese. Acestea se deschid si se inchid pentru a elibera un numar precis de piese in fiecare cutie. In final, operatorii impacheteaza cutiile, nu inainte de a adauga piese suplimentare si instructiunile de utilizare.

Iar daca te-ai intrebat de ce minifigurinele din seturile de jucarii LEGO sunt galbene, afla ca celebra companie isi doreste sa evite in acest fel preferentierea unor anumite rase si etnii. Avand aceasta culoare, minifigurinele pot primi din partea jucatorului orice tip de personalitate isi propune. Totusi, exista si seturile care se bazeaza pe anumite filme celebre, asa ca producatorii de jucarii LEGO au decis sa le pastreze autenticitatea si toate caracteristicile originale.

Acum ca stii cum anume sunt produse jucariile LEGO, este timpul sa dai startul unei aventuri pe cinste! Intra pe site-ul Toys123, alege-ti seturile preferate si creeaza-ti propria lume!

Autor, Sursa

Autor: Toys123
Sursa: Jucarii LEGO

Cuvinte cheie

jucarii, jucarii pentru copii, jucarii lego, toys123, magazin de jucarii copii, magazin online jucarii

Statistici

Data articol: 23 Aug 2017
Data adaugarii: 23 Aug 2017, ora 12:41
Ultima actualizare: 23 Aug 2017, ora 12:41
Vizualizari in ultimele 30 zile: 991 din total vizualizari: 991
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.