Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Unul dintre cele mai mari obstacole in a schimba locul de munca este planul de vacanta deja realizat. In functie de experienta pe care o avem, fiecare avem dreptul la mai multe zile de vacanta. Cu totii visam la luna libera pe care o asteptam de ceva timp, iar o oportunitate la momentul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Nu lasa vacanta sa-ti influenteze cariera

Articol: Nu lasa vacanta sa-ti influenteze cariera

21 may 2018, articol adaugat la 21 may 2018, ora 11:02

Unul dintre cele mai mari obstacole in a schimba locul de munca este planul de vacanta deja realizat. In functie de experienta pe care o avem, fiecare avem dreptul la mai multe zile de vacanta. Cu totii visam la luna libera pe care o asteptam de ceva timp, iar o oportunitate la momentul nepotrivit ne poate influenta decizia. Daca ai apucat deja sa reverzi o vacanta si ai intalnit o ocazie buna de a avansa in cariera, analizeaza beneficiile de ambele parti si gandeste pe termen lung, astfel vei reusi sa iei o decizie buna.
Atunci cand iti schimbi locul de munca, in mod normal nu poti sa iti iei liber asa cum planificasei, iar gandul ca nu vei merge in concediul mult visat s-ar putea sa te influenteze in decizia legata de cariera ta. Fiecare dintre noi isi negociaza termenii in care va lucra alaturi de noua echipa, iar un sfat din partea recruiterilor este sa nu incercati sa aduceti in discutie atat de repede zilele libere.
Intr-adevar, nu poti lucre fara a avea o pauza, insa daca noul job vine cu alte avantaje fata de ceea ce ai dorit, poate ca ar fi mai bine sa reanalizezi situatia. Probabil, noul angajator s-ar putea sa fie de acord cu ideile tale legate de concediu. O alocare a zilelor de concediu reprezinta un acord intre tine si angajatorul tau, astfel incat sa obtineti timpul liber pe care il doriti.
Zilele de concediu in fiecare an sunt de 21, insa in functie de compania la care doriti sa lucrati, acestea pot adauga zile libere in functie de experienta pe care o are fiecare angajat. Daca te afli in situatia in care timpul liber este mai important decat oferta salariala, asigura-te ca si recruiterul tau stie acest lucru atunci cand programeaza interviurile respective.
Piata muncii este schimbatoare, iar domeniile de activitate sunt cele care diferentiaza persoanele. Determina din ce categoria faci parte, din cei care isi doresc sa evolueze sau din ce care isi doresc sa aiba mai mult timp la dispozitie?
A planifica lucrurile din timp te va ajuta sa beneficiezi de timp petrecut cu persoana iubita sau familia, dar si de a avea o cariera asa cum ai visat. Nu este vorba doar de aspiratiile fiecaruia, ci de necesitatea de a avea timp pentru tine, iar daca tu consideri ca acest lucru este destul de important, discuta cu viitorul angajator intr-o maniera in care acesta sa inteleaga cat de important este pentru tine sa gasesti un echilibru intre timpul petrecut la munca, dar si acasa.
Oricum ar fi, invata sa nu lasi zilele libere sa-ti influenteze alegerea unui loc de munca. S-ar putea ca la un moment dat sa regretam faptul ca nu am beneficiat de oportunitatile care s-au ivit si am ales lucrurile mai putin importante.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Cariera videochat

Cuvinte cheie

angajare

Etichete

Statistici

Data articol: 21 May 2018
Data adaugarii: 21 May 2018, ora 11:02
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 512 din total vizualizari: 512
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.