Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In Constanta si peste tot in Romania si in lume, Craciunul este considerat sarbatoarea copilariei, este sarbatoarea frumusetii si bunatatii sufletesti. De Craciun suntem mai buni, mai toleranti, mai fericiti… ca niste copii. Ne amintim cu drag de copilaria noastra de la tara sau de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Mos Craciun: pastram legenda vie in judetul Constanta

Articol: Mos Craciun: pastram legenda vie in judetul Constanta

19 november 2015, articol adaugat la 19 november 2015, ora 10:53

In Constanta si peste tot in Romania si in lume, Craciunul este considerat sarbatoarea copilariei, este sarbatoarea frumusetii si bunatatii sufletesti. De Craciun suntem mai buni, mai toleranti, mai fericiti… ca niste copii. Ne amintim cu drag de copilaria noastra de la tara sau de la oras, de legenda lui Mos Craciun, povestile prietenilor, parintilor si bunicilor despre Mos Craciun, dovada ca Mos Craciun nu este o legenda demult uitata, ci o legenda vie, o poveste si o amintire pastrata vie in sufletele tuturor.
Craciunul este o sarbatoare spirituala, prin care copiii, dar si adultii, sunt rasplatiti pentru cumintenia si bunatatea lor, pentru sarguinta cu care au invatat si multe alte motive. Cum? Prin venirea lui Mos Craciun cu cadouri si surprize pentru ei. De-a lungul timpului traditia lui Mos Craciun s-a schimbat mult. Pe vremuri, Mos Craciun venea acasa la copiii crestini, cu desaga plina de fructe, bunatati de casa si o jucarie de lemn sau carpa confectionata de mesteri locali sau chiar de parinti si bunici. In timp, povestea s-a schimbat. Odata cu globalizarea, legenda lui Mos Craciun a devenit una universala: Mos Craciun se duce acum la copiii de toate varstele si etniile din orice loc al Pamantului. Se spune ca Mosul calatoreste intr-o singura noapte, seara si noaptea de 24 decembrie spre 25 decembrie prin toata lumea si ajunge la toti copiii planetei lasand cadouri, cu ajutorul saniei sale, cu renii zburatori si spiridusii sau elfii sai care il ajuta sa confectioneze miliardele de cadouri pentru Craciun.
Pentru ca Mos Craciun nu poate ajunge in persoana la toti copiii din lume, doar putini dintre copii ajung sa il cunoasca in carne si oase, iar restul isi gasesc cadourile sub brad in dimineata de Craciun, pe 25 decembrie. Doar ca nu trebuie sa fie chiar asa! Un costum de Mos Craciun poate fi cumparat de parinti si bunici pentru a se deghiza in iubitul personaj. Insa acest lucru este de cele mai multe ori o idee rea pentru ca spulbera mai mereu fantezia si magia Craciunului. Copiii de azi sunt foarte isteti si receptivi. Ei recunosc usor vocea fortata, diferite trasaturi ale fetei, ochilor, mainilor parintilor deghizati, sau chiar costumul si barba slab confectionate ce pot da de gol pe cei care se ascund sub aceste elemente. Insa oamenii au venit cu o idee grozava, iar Constanta s-a adaptat la nevoile oamenilor si la noua moda: aceea de a inchiria un Mos Craciun, un strain actor sau un om care face asta de mult timp, o persoana cu haine de Mos Craciun bine realizate si profesionale care sa vina la orice petrecere de Craciun, in seara de ajun sau chiar si in dimineata de Craciun pentru a prelungi farmecul asteptarii lui Mos Craciun.
Constanta este un oras mare unde nevoia oamenilor de a inchiria un Mos Craciun la domiciliu, la serbari, la gradinita, la scoala sau la birou este mare. Un actor cu costum profesional de Mos Craciun ajuta mult la pastrarea vie a legendei Mosului, astfel incat copiii sa creada mult timp in acest simbol, ca sa putem pastra pentru cat mai multi ani magia Craciunului. Mos Craciun poate fi inchiriat oriunde in judetul Constanta si Tulcea.
Acum este firesc ca Mosul sa vina la gradinita sau la scoala, la o serbare a copiilor unde livreaza cadouri inainte de Craciun sub pretextul ca Mos Craciun vine sa vada cat de cuminti sunt copiii la gradinita sau scoala si daca au invatat bine poeziile si colindele de Craciun. Inchirierea lui Mos Craciun este de cele mai multe ori cea mai buna alegere facuta de catre parinti si bunici, caci il pot inchiria pe Mos Craciun chiar acasa la ei pentru a surprinde cele mai frumoase momente pe aparatul foto sau camera de filmat.
In Constanta, pentru efecte si amintiri si mai frumoase, acum Mos Craciun poate fi inchiriat impreuna cu mascotele personaje ale iernii: mascota Ren, mascota Om de Zapada, ingerasii Mosului, Craciunita care vor antrena orice petrecere de Craciun pentru copii acasa, la serbare, la gradinita si scoala. Ajutoarele Mosului vor realiza picturi pe fata, jocuri cu copiii, le vor modela baloane in orice forma doresc acestia, totul pentru ca ei sa isi aminteasca cu mult drag de venirea Mosului si de spiritul Craciunului. Completand aceasta echipa cu personajele preferate ale copiilor din desene animate, petrecerea va avea cu siguranta succes: Elsa, Olaf, Anna si printul din Frozen pot fi prezenti la serbarea copiilor de Craciun, dar si multe alte personaje pentru toate categoriile de varste, iar detaliile sunt cuprinse in site-ul urmator: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro . Mos Craciun se poate deplasa oriunde in orasul Constanta si in celelalte localitati din judetul Constanta, cum ar fi Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin si Tulcea.
In Constanta, legenda lui Mos Craciun se pastreaza vie si nu va muri niciodata pentru ca dorim sa realizam cele mai frumoase amintiri cu Mos Craciun pentru toti copiii. Oferta este mare si copiii sunt multi, iar Mos Craciun poate veni la fiecare din ei, aducand spiritul Craciunului si ducand povestea mai departe din copil in copil, din generatie in generatie.

Autor, Sursa

Autor: Bijoux Events
Sursa: Inchiriere Mos Craciun Constanta

Cuvinte cheie

mos craciun constanta, inchiriere mos craciun, mos craciun de inchiriat, craciun constanta, serbare constanta, mos craciun gradinita, mos craciun scoala, craciunita constanta

Statistici

Data articol: 19 Nov 2015
Data adaugarii: 19 Nov 2015, ora 10:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 814 din total vizualizari: 814
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.