Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Astazi, tot mai multi fumatori incearca sa renunte la viciu cu ajutorul unei tigari electronice. Nu doar ca este o varianta mai eficienta, dar si una in care nu se regasesc 3 dintre substantele nocive ale tigarii cu tutun: gudron, acroleina si monoxid de carbon. Insa pana la a-ti...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Moduri pentru tigara electronica

Articol: Moduri pentru tigara electronica

14 june 2016, articol adaugat la 14 june 2016, ora 14:37

Astazi, tot mai multi fumatori incearca sa renunte la viciu cu ajutorul unei tigari electronice. Nu doar ca este o varianta mai eficienta, dar si una in care nu se regasesc 3 dintre substantele nocive ale tigarii cu tutun: gudron, acroleina si monoxid de carbon.

Insa pana la a-ti alege o tigara electronica, ar trebui sa te informezi cu privire la mod-urile acesteia, mai ales ca pe piata exista o larga varietate de stiluri si confirguratii din ce in ce mai functionale si mai elaborate.


Scurta incursiune in lumea tigarilor electronice modificate

Primele tigari electronice, aparute prin 2007, au demonstrat potentialul acestor dispozitive ca si metoda terapeutica extrem de eficienta impotriva fumatului. Aceste tigari electronice aratau ca o tigara obisnuita, iar bateriile erau destul de bune, oferindu-i vaperului aceeasi senzatie si cantitate de nicotina ca in cazul unei tigari cu tutun. Insa, durata de viata a acestor tigari electronice lasa de dorit, iar daca o foloseai timp de doar o ora, iar in cele mai fericite cazuri, maximum 2 ore, dupa erai nevoit sa o reincarci, lucru nu tocmai agreat de fumatorii inraiti.

Cativa baieti inteligenti si-au dat seama ca tigarile electronice ar putea avea alte surse de alimentare mai bune si le-au modificat, numindu-si creatiile "MODS" (in traducere, "moduri"). In general, modurile folosesc baterii litiu-ion de 3.7 volti, care transmit o tensiune de 3.2V. Insa pe piata mai exista si baterii care transmit o tensiune de pana la 5V sau chiar mai mult, pentru o experienta a vapatului mai intensa si de lunga durata. Aceste tipuri de baterii sunt incluse intr-o carcasa cu buton, care controleaza furnizarea energiei catre clearomizorul/rezervorul la care sunt atasate.


Ce sunt modurile?

Capacitatea mai mare a bateriei si baterii interne care pot fi inlocuite sunt doar doua dintre caracteristicile principale care definesc o tigara electronica modata. Astfel au aparut 2 stiluri principale - una de tip lanterna (cu o forma cilindrica) si una tip cutie (cu forma patrata sau dreptunghiulara).

Modurile tip tub/lanterna au fost realizate initial din lanterne sau bucati de teava. Printre cele mai cunoscute si apreciate in randul vaperilor sunt: Provari, Evic Joyetech, SVD Innokin, Lavatube.

Modurile de tip cutie au fost create din cutii de baterii de tip AA, insa acum exista variatii fabricate din plastic, lemn si metal. Cele mai populare astfel de moduri sunt Ovale V8, TMAX, Groove.

Insa, indiferent de tipul modului, alegerea sta la latitudinea vaperului. In general, modurile sunt utilizate de vaperi experimentati, care stiu sa faca diferenta intre gusturi si ce le place si ce nu.

Probabil si tu ai observat ca pe piata exista o multitudine de mod-uri tigari electronice, care difera prin design, culoare, marime si functii. Insa iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o tigara electronica modata:

1. Informeaza-te bine despre produs inainte de a-l cumpara - despre cum functioneaza, care sunt costurile, care sunt cele mai bune variante etc.

2. Ce buget ai disponibil? - un mod poate costa de la 150 la 600 de lei sau chiar mai mult. Pretul unei tigari electronice modate nu este intotdeauna accesibil pentru oricine, de aceea este bine sa iti stabilesti dinainte un buget.

3. Acorda atentie designului! - desi nu are legatura cu functiile pe care ti le ofera tigara electronica modata, unele arata cu adevarat grozav: au diferite forme si culori, pe care trebuie sa le alegi in functie de stilul tau.

4. Atentie la nivelul de putere - tigarile electronice modate ofera diferite niveluri de putere, direct proportionale cu cantitatea de vapori produsa. De regula, multe dintre mod-uri nu vin cu acumulator inclus, astfel poti sa ti-l alegi in functie de cati mAh ai nevoie.

5. Mod mecanic sau electronic? - MOD-urile electronice au protectie si nu risti sa-ti explodeze acumulatorul cand il fortezi. La un MOD mecanic, poti pati asta, in anumite conditii. In plus, la MOD-ul mecanic poti vapa exact la capacitatea bateriei pe care o ai in el, iar cand acumulatorul e pe descarcate devine un chin.

Autor, Sursa

Autor: Tigara Electronica nr. 1
Sursa: Mod-uri tigari electronice

Cuvinte cheie

tigara electronica, moduri tigara electronica, tigara electronica nr1

Statistici

Data articol: 14 Jun 2016
Data adaugarii: 14 Jun 2016, ora 14:37
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 720 din total vizualizari: 720
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.