Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Moda referitoare la modul de organizare al nuntilor s-a tot schimbat de-a lungul timpului, un singur lucru ramanand constant si anume bucuria si agitatia pe care un atfel de eveniment le provoaca. Oferirea de marturii invitatilor de catre miri a devenit un adevarat obicei, de la care...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Marturii de nunta

Articol: Marturii de nunta

08 november 2011, articol adaugat la 08 november 2011, ora 11:40

Moda referitoare la modul de organizare al nuntilor s-a tot schimbat de-a lungul timpului, un singur lucru ramanand constant si anume bucuria si agitatia pe care un atfel de eveniment le provoaca. Oferirea de marturii invitatilor de catre miri a devenit un adevarat obicei, de la care nimeni nu se abate. Mici cadouri, cu tematica nuntii, sunt oferite nuntasilor in semn de pretuire pentru efortul pe care l-au facut de a participa la acest eveniment.

Pot fi oferite invitatilor, cu aceasta ocazie, lumari parfumate, dulciuri, obiecte mici din cristal, evantaie si lista poate continua la nesfarsit; totul depinde de mesajul pe care doriti sa il transmiteti prin cadoul oferit si nu in ultimul rand de bugetul de care dispuneti. Marturiile de nunta sunt oferite cate una pentru fiecare dintre parteneri, daca acestia nu au relatia oficializata si cate una pentru fiecare cuplu casatorit. Aceste cadouri, frumos ambalate, pot fi insotite si de un card cu numele mirilor, data nuntii si un mesaj.

Majoritatea mirilor, pentru evitarea complicatiilor, ofera acelasi tip de marturii tuturor nuntasilor; dar exista si miri mai preocupati de impresionarea invitatilor care opteaza sa ofere marturii diferite in functie de sex sau pasiunile si preocuparile invitatilor. O domnisoara eleganta poate primi o oglinda sau o sticla de parfum in miniatura, o doamna va fi placut impresionata de un evantai sau o rama foto, in timp ce domnilor li se poate atrage atentia cu o sticla de bautura fina, o scrumiera sau o bricheta interesanta, in cazul celor care fumeaza.

O idee foarte interesanta, aplicata din ce in ce mai mult, este cea a marturiilor foto, care combina intr-un mod ingenios placerea oferirii unui cadou invitatilor si bucuria acestora de a primi o amintire a nuntii la care au participat. In plus invitatii sunt imortalizati alaturi de miri in diferite ipostaze: la primire sau atunci cand inchina cate un pahar de sampanie.

Filmari-Foto-Nunti.ro ofera acest tip de servicii, mirii putand beneficia pe langa pachetul foto si de marturii foto, fotografii realizate in seara nuntii si procesate pe loc pentru a putea fi oferite invitatilor pana la plecare. Echipa de la www.filmaro-foto-nunti.ro recomanda, pentru un efect maxim, procesarea pe loc, la restaurant, a unor fotografii care sa evidentieze cele mai importante momente ale nuntii, cum ar fi: cununia civila, gatitul miresei, cununia religioasa, sedinta foto. Aceste fotografii vor intocmi un album foto care va circula printre invitati in seara nuntii, dandu-le astfel posibilitatea celor care nu au putut participa la momentele enumerate mai sus sa fie la curent cu cele petrecute in ziua nuntii.

Autor, Sursa

Autor: Filmari-Foto-Nunti.ro
Sursa: Filmari-Foto-Nunti.ro

Cuvinte cheie

marturii foto, marturii foto nunta, marturii de nunta, marturii nunta

Statistici

Data articol: 08 Nov 2011
Data adaugarii: 08 Nov 2011, ora 11:40
Ultima actualizare: 08 Nov 2011, ora 14:12
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1278 din total vizualizari: 1278
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.