Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Bun, sa spunem ca ai deja in minte produsul pe care vrei sa il vinzi pe Amazon. Esti pasionat de acel produs, sau chiar mai bine, de o nisa intreaga, si esti hotarat sa incepi cu asta, fara sa te mai gandesti la riscuri sau la alte elemente care te-ar putea face sa renunti la el. Este un...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Lista celor 5 pasi simpli prin care iti incepi o afacere pe Amazon

Stire: Lista celor 5 pasi simpli prin care iti incepi o afacere pe Amazon

23 may 2018, stire adaugata la 23 may 2018, ora 20:32

Bun, sa spunem ca ai deja in minte produsul pe care vrei sa il vinzi pe Amazon. Esti pasionat de acel produs, sau chiar mai bine, de o nisa intreaga, si esti hotarat sa incepi cu asta, fara sa te mai gandesti la riscuri sau la alte elemente care te-ar putea face sa renunti la el. Este un inceput grozav, dar mai ai cativa pasi de strabatut pana la listarea produsului tau pe Amazon, tocmai de aceea noi suntem aici sa te ajutam.

Aici vom vorbi despre cum sa iti alegi o categorie de care este pasionat pentru ca mai apoi sa gasesti produsul ideal pentru a-l vinde pe Amazon. Iata cei 5 pasi simpli pe care trebuie sa-i urmezi in drumul tau spre succes:

Pasul 1: Descopera lucrurile care iti plac, pe care le stii, care te pasioneaza

In primul rand, ar trebuie sa te gandesti la tine ca persoana. Cine esti tu? Ce iti place sa faci? Ce stii sa faci? Care sunt lucrurile la care te poti gandi sau despre care ai putea vorbi ore intregi? Descoperind aceste informatii, vei vedea ce te pasioneaza cel mai mult, in ce domeniu esti cel mai bun. Gasind raspunsurile la aceste intrebari, vei putea gasi, in cele din urma, si raspunsul la intrebarea "Ce produs ar trebui sa vand pe Amazon?". Incearca sa te gandesti la cateva lucruri care iti plac, nu doar la unul singur, pentru ca apoi iti va fi si mai usor sa selectezi categoria favorita.

Pasul 2: Gandeste-te la ce ai putea vinde pe Amazon bazandu-te pe sfera ta de interese

Acum ca ai gasit categoriile care iti suscita interesul si care te pasioneaza, gandeste-te care ar putea fi produsele care se incadreaza in acea categorie. Iata cateva trucuri care sa te ajute sa descoperi produsele respective:

Gandeste-te la lucrurile pe care tu le folosesti zilnic, dar care se incadreaza in acea categorie. De exemplu, daca iti plac animalele si ai deja unul sau mai multe, descopera ce produse folosesti pentru ingrijirea lor zilnica, jucarii, boluri pentru mancare, etc.
Foloseste platformele puse la dispozitie, specifice Amazon-ului, pentru a identifica produse bazate pe categoriile alese, una dintre aceste platforme este Jungle Scout.
In timp ce iti folosesti produsele din rutina zilnica, opreste-te putin si imagineaza-ti ce imbunatatiri ai putea aduce acelui produs, cum ti-ar placea tie sa fie/arate si ce alte specificatii l-ar putea optimiza. Poti, astfel, sa descoperi produsul ideal si in acest mod vei avea acum intre 20-40 de idei diferite despre care poti face research.


Pasul 3: Foloseste "uneltele" potrivite

Amazon iti pune la dispozitie o gama variata de tool-uri care te pot ajuta in intregul proces de dezvoltare a afacerii tale pe aceasta platforma. Aplicatia Jungle Scout este utila pentru ca iti arata cum produse similare se comporta pe Amazon. Dar oricat de mult ai iubi un produs, trebuie intotdeuna sa privesti cu atentie toate valorile pe care acesta le dispune ca sa iti dai seama daca este profitabil sau nu. Cand iti doresti sa ai un anumit produs pe Amazon, care tie iti place foarte mult, este usor sa ignori semnele ca acela nu ar fi un produs cu un viitor stralucit, dar nu trebuie sa scapi din vedere aceste detalii care pot face diferenta.

Pasul 4: Urmareste review-urile clientilor

In acest punct ar trebuie sa ai deja doar cateva variante si sa vezi clar produsul "castigator". Foloseste-te de imaginatie din nou pentru a putea vizualiza eventualele imbunatatiri pe care le-ai putea aduce tu produsului. Descopera, de asemenea, si ce spun cumparatorii despre produs pentru a vedea ce le place si ce nu, ca mai apoi tu sa poti evita eventualele greseli. Cel mai simplu mod de a afla aceste lucruri este sa urmaresti review-urile consumatorilor asupra produselor pe care ti-ai dori sa le expui si tu. In acest fel, poti aduce imbunatatiri semnificative produsului tau pentru a crea un produs de calitate, ce va avea succes.

Pasul 5: Planificati metode de extindere a produsului principal

De acum, trebuie sa te gandesti cum sa iti faci un brand de succes, avand mai multe produse pe aceeasi nisa. Cum spunea cineva: "Daca ai de gand sa vinzi un spargator de nuci, atunci asigura-te ca vinzi si nucile". Odata ce ti-ai ales produsul principal, trebuie sa te asiguri ca supplier-ul ales poate face mai multe produse din aceasta nisa, ca sa nu fii nevoit apoi sa discuti cu diferiti supplieri pentru produse diferite care pot fi luate dintr-un singur loc. Un brand puternic este creat din mai multe produse puternice si diversificate.

Acestea fiind spuse, speram ca vei urma pasii de mai sus si vei gasi produsul care te va duce in topul vanzarilor pe Amazon. AMZ Academy te poate ajuta cu intregul proces de integrare pe Amazon, deci nu ezita sa ne contactezi!

Autor, Sursa

Autor: Claudiu Ionescu
Sursa:

Categorii

Cuvinte cheie

amazon, afacere

Etichete

Statistici

Data stire: 23 May 2018
Data adaugarii: 23 May 2018, ora 20:32
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 511 din total vizualizari: 511
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.