Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Personalitatea ta si a tuturor celorlalte femei este unica. Nimeni nu are aceleasi atribute comportamentale si atitudinea pe care le detii tu. De asemenea, parcursul profesional al fiecarei femei este unic. Din pacate, CV-urile prezinta foarte multe realizari profesionale si prea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Lasa-ti personalitatea sa straluceasca in CV!

Articol: Lasa-ti personalitatea sa straluceasca in CV!

05 april 2018, articol adaugat la 05 april 2018, ora 11:24

Personalitatea ta si a tuturor celorlalte femei este unica. Nimeni nu are aceleasi atribute comportamentale si atitudinea pe care le detii tu. De asemenea, parcursul profesional al fiecarei femei este unic.

Din pacate, CV-urile prezinta foarte multe realizari profesionale si prea putine informatii despre femeia din spatele acestor realizari. Este ca si cum cauti un loc de munca unde iti doresti sa stralucesti, insa la interviu iti este teama sa o faci. De ce? In fond, CV-ul este cartea ta de vizita care te reprezinta inainte si dincolo de interviul de angajare.

Fii tu insati
Poate intr-o lume corporatista, tonul este setat si pentru CV-uri. Si acum apare intrebarea: doriti ca CV-ul sa iasa in evidenta si totusi, in acelasi timp, va este frica sa spuneti ceva care ar putea sa dovedeasca prea mult?

Astfel de griji, daca le-am putea numi asa, sunt inoportune si ne incurca atunci cand incercam sa ne facem o reclama buna si justa. Este important sa te prezinti asa cum esti tu, sa iti prezinti si punctele forte, dar si partile mai putin bune, in ideea ca angajatorul sa traga o concluzie inainte de a te chema la interviu.

Gasiti cuvinte care va descriu cel mai bine atributele personale
Problema cu gandirea de mai sus este dureros de evidenta. CV-ul va fi plictisitor, generic si probabil va fi uitat rapid de catre un angajator.

Cu siguranta este mult mai bine sa fii curajoasa si indrazneata. Pentru a va defini marca personala, cum s-ar spune, personal branding-ul, nu trebuie sa folositi fraze bombastice, ci acele cuvinte care descriu calitatile personale care conduc la succesul de care v-ati bucurat in trecut si pe care il promiteti si la viitorul job, pe scurt, ceea ce te face sa fii compatibila cu postul pentru care aplici.

Poate fi dificil sa scrii despre tine
Scrierea despre sine poate fi uneori dificila, deoarece putem cadea in extreme; fie ne prezentam prea pompos, fie ne subestimam.

Si atunci, ce putem face? Daca iti doresti sa aplici pentru un job nou intr-un domeniu cu totul diferit de ce ai experimentat in trecut, ai putea cere parerea unei prietene bune pentru a-ti oferi o scurta caracterizare despre tine. Astfel, vei putea inserva in CV aspecte pe care cei din exterior le vad la tine si poti echilibra balanta de ambele tabere.

Este vital sa lasi personalitatea sa straluceasca in CV-ul tau
Incercati sa nu utilizati clisee clasice de recrutare. Toata lumea spune ca are abilitati de "comunicare" sau "organizare".

Acest lucru pare a fi un cliseu pentru recrutori. Ganditi-va cu grija la cine sunteti si la ceea ce aduceti si apoi indrazniti sa va exprimati calitatile personale. Oferiti recrutorilor ceva original care sa ii determine sa va angajeze.

Profilul de la inceputul CV-ului este cea mai buna sectiune pentru a va prezenta atributele personale. De asemenea, va puteti exprima si in sectiunea de interese.

Cu toate acestea, pe tot parcursul CV-ului, angajatorul ar trebui sa identifice o latura a personalitatii tale. Sunteti unice si CV-ul ar trebui sa reflecte acest lucru. Fiti mandre de ceea ce aveti de oferit si permiteti-va sa va manifestati personalitatea.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Job model online

Cuvinte cheie

angajare, studio, videochat

Etichete

Statistici

Data articol: 05 Apr 2018
Data adaugarii: 05 Apr 2018, ora 11:24
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 545 din total vizualizari: 545
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.