Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Parcurile sunt, dupa locuintele proprii, spatiile in care oamenii ar trebui sa se simta cei mai relaxati. De regula, aceste zone de recreere sunt folosite atat de adulti, cat si de copii, pentru plimbari la pas sau cu bicicleta ori pentru practicarea diferitelor sporturi, precum...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

La ce ajuta montarea unui sistem de supraveghere in parcuri

Articol: La ce ajuta montarea unui sistem de supraveghere in parcuri

22 january 2018, articol adaugat la 22 january 2018, ora 14:53

Parcurile sunt, dupa locuintele proprii, spatiile in care oamenii ar trebui sa se simta cei mai relaxati. De regula, aceste zone de recreere sunt folosite atat de adulti, cat si de copii, pentru plimbari la pas sau cu bicicleta ori pentru practicarea diferitelor sporturi, precum badminton, jogging sau fotbal. Este lesne de inteles ca, intr-un asemenea mediu, ar trebui sa te simti in siguranta si sa iti poti incarca bateriile de unul singur sau alaturi de familie ori prieteni, la finalul unei zile grele de munca sau in weekend. Cu toate acestea, deoarece sunt spatii deschise, parcurile sunt alese de multe ori de raufacatori, fie ca vorbim de hoti sau categorii de oameni si mai nedemne.

Pentru a preintampina orice actiuni reprobabile, municipalitatea ar trebui sa instaleze in toate parcurile sisteme de supraveghere. Din acest articol, vei afla care sunt avantajele montarii unui sistem de supraveghere in parc si, cel mai probabil, de acum incolo vei lua in considerare si acest criteriu in momentul in care alegi zona in care sa iti petreci timpul liber, mai ales daca esti insotit de copii sau alte categorii de persoane vulnerabile.

1. Linistea si siguranta ta. Stiind ca parcul in care te plimbi, faci miscare sau stai pe banca si citesti este dotat cu un sistem de supraveghere video, vei fi mai linistit si te vei putea relaxa in voie. Montarea unor astfel de dispozitive scade gradul de infractionalitate pana aproape de zero si, in cazul nefericit si putin probabil al unui incident, exista o foarte mare probabilitate ca raufacatorii sa fie identificati si prinsi, iar tu sa iti recuperezi eventualele bunuri furate.

2. Siguranta copiilor. Una dintre cele mai numeroase categorii de oameni care frecventeaza parcurile este reprezentata de parinti cu copii. Acestia din urma au in parcuri numeroase locuri special amenajate pentru ei, cum ar fi tobogane, leagane, carusele sau terenuri pe care pot practica diverse sporturi. Totusi, copiii nu isi pot purta mereu singuri de grija, iar uneori mai ies din raza vizuala a parintilor sau bunicilor. In acel moment, ei se expun unor potentiale pericole foarte mari, fie ca vorbim despre persoane cu intentii negative sau despre caini agresivi. Un sistem de supraveghere ar fi de real folos in acest caz si ar ajuta la prevenirea oricarui posibil incident sau la oferirea de indicii utile in cazul unei anchete.

3. Prevenirea tragediilor. Cu siguranta ai citit articole sau ai vazut stiri la TV despre crime sau sinucideri petrecute in parcuri. Aleile intunecate si putin populate, dar si faptul ca pot fugi in orice directie, crezand ca nu pot fi prinsi, sunt principalele argumente pentru care infractorii sau criminalii aleg sa comita aceste fapte oribile in parcuri. Un sistem de supraveghere montat strategic in zonele-cheie ale unui parc va minimiza riscurile unor asemenea incidente, dar ar putea preveni si alte tragedii, cum ar fi sinuciderile. In orice caz, folosirea unui sistem de supraveghere in parc va avea acelasi efect ca intr-o locuinta, un spatiu de birouri, un spatiu comercial, o institutie sau o parcare: va oferi liniste tuturor mai putin infractorilor si va ajuta, dupa caz, la cresterea productivitatii, a gradului de satisfactie si la garantarea sigurantei de care oricine are nevoie.

Autor, Sursa

Autor: Seku
Sursa: Sistem de supraveghere

Cuvinte cheie

sistem de supraveghere

Statistici

Data articol: 22 Jan 2018
Data adaugarii: 22 Jan 2018, ora 14:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 741 din total vizualizari: 741
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.