Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Incepand cu 1 martie 2018, antreprenorii pot beneficia de un serviciu inovativ care le va permite sa se degreveze de sarcini repetitive si sa se focuseze pe cele cu adevarat importante! Keez.ro este o companie care imbina tehnologia si know-how-ul in domeniul contabilitatii si...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Keez.ro lanseaza in premiera in Romania prima platforma de contabilitate si inst

Articol: Keez.ro lanseaza in premiera in Romania prima platforma de contabilitate si inst

10 april 2018, articol adaugat la 10 april 2018, ora 10:54

Incepand cu 1 martie 2018, antreprenorii pot beneficia de un serviciu inovativ care le va permite sa se degreveze de sarcini repetitive si sa se focuseze pe cele cu adevarat importante!

Keez.ro este o companie care imbina tehnologia si know-how-ul in domeniul contabilitatii si managementul operational, oferind o platforma multifunctionala pentru IMM-uri, PFA si start-up-uri. Keez.ro dispune de o serie de functionalitati care ii va ajuta sa economiseasca timp si energie si sa se concentreze pe activitatile antreprenoriale. Folosind keez.ro, nu vei mai mai fi legat de contabil si nu va mai trebui sa te intalnesti cu el lunar pentru a-i preda "sacosa" de documente. Keez.ro este un adevarat "birou digital" care poate prelua toate operatiune consumatoare de timp si resurse. Keez.ro va face contabilitatea pentru tine, iti va depune declaratiile la ANAF si iti va oferi consultanta la fiecare pas.

Keez.ro te ajuta sa eliberezi resursele pe care le foloseai pana acum in asa-zisa "contabilitate dubla". Mai exact, nu vei mai fi nevoit sa iti tii singur evidenta in paralel cu contabilul, sau sa centralizezi vanzarile si termenele de plata. Mai mult, nu va mai trebui sa iti verifici contabilul, care este oricum mereu mult prea ocupat pentru a-ti oferi in timp util informatiile de care ai nevoie.

Folosind keez.ro, vei putea vizualiza oricand ai nevoie toate documentele importante pentru compania ta. Astfel, poti verifica daca s-au depus toate declaratiile la timp, daca s-au achitat toate facturile, daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti. In acelasi timp, poti monitoriza intreg procesul direct de pe telefon, laptop sau tableta.

Cum functioneaza keez.ro?

Simplu si eficient. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pozezi documentele si sa le incarci in platforma online, iar de restul ne vom ocupa noi. Iata care sunt principalele functionalitati de care vei beneficia utilizand keez.ro:

Contabilitate

Desi alte domenii, cum ar fi cel financiar-bancar, au facut deja pasul catre tehnologie, contabilitatea din IMM-urile romanesti inca a ramas blocata undeva in anii '90! Pana in prezent, antreprenorii adunau toate chitantele si facturile pe care le predau in format fizic contabilului, urmand ca abia in ziua de 25 a lunii urmatoare sa primeasca declaratiile de la acesta. Din pacate, atunci cand antreprenorii primesc documentele finale este deja prea tarziu. De multe ori, acestia nu mai pot lua masurile necesare din punct de vedere antreprenorial. Din nefericire, metoda clasica de a face contabilitate serveste mai mult institutiilor statului decat antreprenorilor.

Asadar, aparitia unei platforme precum keez.ro a fost mai mult decat necesara. Venind cu o abordare noua in acest domeniu, keez.ro imbina puterea tehnologiei cu experienta si know-houl unei echipe de specialisti.

Salarizare

Keez.ro este mai mult decat o platforma de contabilitate online! Aceasta ofera si instrumente pentru salarizare, cu ajutorul carora se pot administra salariatii, intocmi contracte de munca, acte aditionale, adeverinte, pontaje si bonusuri.

Keez.ro iti pune la dispozitie o solutie completa de salarizare, avand ca fundament un studiu solid al legislatiei, dublat de experienta semnificativa a expertilor nostri. Cu ajutorul keez.ro poti calcula foarte usor salariile angajatilor, platforma fiind foarte user-friendly si adaptata atat schimbarilor de legislatie, cat si specificului clientilor.

Infiintare firma

Ai in plan sa lansezi un start-up dar esti descurajat de birocratia si cozile interminabile de la Registrul Comertului? Keez.ro iti poate face viata mai usoara si te poate ajuta sa iti pornesti business-ul cu dreptul!

Pentru ca vrem sa-ti oferim servicii complete si pentru ca sustinem initiativele antreprenorilor la inceput de drum, te ajutam si cu procesul de infiintare a noii tale firme. Stim ca pornirea unui start-up este un proces care poate parea coplesitor, iar multi antreprenori nu au parte de sprijin si consiliere din partea autoritatilor statului pentru a-si infiinta o companie. Misiunea noastra a fost inca de la bun inceput sa oferim antreprenorilor suportul de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea intr-un mod cat mai optim. Asadar, cu keez.ro, procesul de infiintare a unei companii devine unul simplu si eficient, iar tu te poti focusa pe celelalte sarcini atat de importante in lansarea unui business.

Autor, Sursa

Autor: Keez.ro
Sursa: Contabilitate

Cuvinte cheie

contabilitate

Etichete

Statistici

Data articol: 10 Apr 2018
Data adaugarii: 10 Apr 2018, ora 10:54
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 698 din total vizualizari: 698
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.