Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: O vacanta poate deveni de neuitat daca modalitatea de a te deplasa face pe toata lumea fericita. Experienta condusului trebuie sa fie o placere, nu un chin. Pentru asta, iti recomandam sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze. Companiile rent a car din zilele noastre au in oferta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Inchirierile de microbuze de la FocusRent, accesibile tuturor bugetelor

Stire: Inchirierile de microbuze de la FocusRent, accesibile tuturor bugetelor

13 january 2017, stire adaugata la 13 january 2017, ora 14:12

O vacanta poate deveni de neuitat daca modalitatea de a te deplasa face pe toata lumea fericita. Experienta condusului trebuie sa fie o placere, nu un chin. Pentru asta, iti recomandam sa apelezi la serviciul de inchirieri microbuze.

Companiile rent a car din zilele noastre au in oferta o gama larga de modele si brand-uri de autoturisme, capabile sa acopere nevoile diferite ale clientilor. Unele dintre ele ofera si servicii de inchirieri microbuze.

Ideea antreprenorilor de a oferi servicii de inchirieri microbuze a pornit de la dorinta de a satisface nevoile de transport ale grupurilor sau familiilor mai mari care vor sa plece in vacanta sau excursii cat mai departe de locul de resedinta si sa ajunga in conditii optime de siguranta si confort la destinatie. De asemenea, serviciile de inchirieri microbuze sunt destinate si grupurilor care se afla in deplasari de serviciu sau care au nevoie sa participe la diverse evenimente.

Un serviciu cu multe beneficii

In oferta serviciilor de inchirieri microbuze, FocusRent pune la dispozitie clientilor sai doua modele performante: Mercedes Vito si Volkswagen Transporter. Reprezentantii FocusRent sustin ca modelele alese de companie s-au bazat pe un studiu complex in randul clientilor care au solicitat, in mod repetat, serviciile de inchirieri microbuze.

In acelasi timp, clientii care opteaza pentru microbuzele Mercedes Vito si Volkswagen Transporter oferite de FocusRent trebuie sa stie ca acestea detin asigurari RCA si CASCO platite la zi, iar in caz de avarie, pot fi inlocuite cu alte microbuze functionale, fara a mai plati vreun cost suplimentar.


Preturi competitive

Cheltuielile pe care clientii care aleg serviciul de inchirieri microbuze sunt reflectate in calitatea serviciului. Pentru ambele modele de microbuze (Mercedes Vito si Volkswagen Transporter), pretul este de doar 45 de euro pe zi.


Cum se inchiriaza un microbuz

Clientii care vor sa aleaga un microbuz de inchiriat de la FocusRent o pot face fara prea multe eforturi, prin simpla accesare a website-ului www.focusrent.ro. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze formularul de rezervari, urmand sa fie contactati telefonic de unul dintre operatorii nostri, disponibili 24/7 pentru a veni in intampinarea clientilor, pentru a stabili detaliile legate de livrarea microbuzului si a costurilor implicate.

O data cu microbuzele de inchiriat, FocusRent pune la dispozitia clientilor si o serie de accesorii, precum scaune pentru copii, aparate GPS, etc. Parcul auto FocusRent detine masini fabricate in ultimii cinci ani, dotate cu toate facilitatile si pregatite pentru a fi conduse in orice anotimp. Ca si celelalte servicii oferite de FocusRent, serviciul de inchirieri microbuze poate fi solicitat 24/7, prin intermediul formularului online de rezervari sau prin telefon.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri microbuze

Cuvinte cheie

rent a car, inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, inchirieri pe termen lung, focusrent

Statistici

Data stire: 13 Jan 2017
Data adaugarii: 13 Jan 2017, ora 14:12
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 613 din total vizualizari: 613
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.