Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Odata cu scaderea temperaturilor si intensificarea precipitatiilor sub toate formele, domeniul constructiilor aluneca incet, dar sigur, catre letargia vacantei de iarna. Majoritatea proiectelor se opresc sau se amana pana cand vremea va oferi conditiile optime pentru buna desfasurare a...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Iarna, un sezon perfect pentru lucrarile interioare

Articol: Iarna, un sezon perfect pentru lucrarile interioare

22 january 2013, articol adaugat la 22 january 2013, ora 15:03

Odata cu scaderea temperaturilor si intensificarea precipitatiilor sub toate formele, domeniul constructiilor aluneca incet, dar sigur, catre letargia vacantei de iarna. Majoritatea proiectelor se opresc sau se amana pana cand vremea va oferi conditiile optime pentru buna desfasurare a unui santier. Oricum, avand in vedere caracteristicile meteo ale iernii, aceasta pauza este una absolut justificata. Antreprenorii in constructii s-ar confrunta, probabil, cu adevarate revolte ale muncitorilor daca i-ar scoate pe santierele exterioare cand mercurul din termometre abia depaseste, in cele mai bune situati 0 grade.

Conditiile pentru lucrarile exterioare sunt intr-adevar dificile in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca sectorul constructiilor trebuie sa fie paralizat pana la imbunatatirea conditiilor meteo, ci sa se mute in interiorul cladirilor si structurilor, unde exista cu siguranta lucrari de amenajare, renovare sau intretinere care nu are rost sa fie amanat pana la toamna. Constructorului nu i-ar dauna deloc sa aiba un avans la lucrare, iar cand sectorul sau de activitate revine din letargie, sa poata sa se implice in proiecte noi. Asa ca, indiferent de temperaturile de afara, beneficiarul se va bucura, cu siguranta, daca va observa un progres substantial al proiectului in care a investit o suma considerabila.

Pe langa instalatiile sanitare si cele electrice, care necesita un grad sporit de finete si precizie, o serie de alte elemente pot fi facute la interior, astfel incat lucrarea sa progreseze chiar si intr-o perioada, asa zisa de pauza. Fie ca este vorba de aplicatii industriale sau casnice, cu solutii de calitate, adaptate conditiilor in care sunt folosite si cu meseriasi priceputi si dornici de munca, rezultatele de calitate exceptionala si cu durabilitate sporita vor da satisfactie beneficiarului in momentul in care ii va fi predata lucrarea.

Ce lucrari pot fi facute in plina iarna?

Iarna nu este un impediment pentru a realiza lucrari de amploare atat cu destinatie industriala, cat si domestica. De aceea, in continuare ne vom concentra pe cateva operatiuni simple si nu foarte costisitoare, dar care fac diferenta atunci cand vine vorba de finisarile interioare.
• Turnarea unei pardoseli epoxidice. Pardoseala epoxidica este o solutie ideala pentru spatiile industriale, indiferent de natura activitatii pentru care aceste spatii au fost construite. Compozitia chimica a acestei solutii ii ofera o rezistenta sporita la traficul intens specific acestor spatii industriale, chiar si atunci cand este vorba de circulatia utilajelor grele specifice activitatii desfasurate. De asemenea, aceste pardoseli sunt recomandate si pentru unitatile de service auto nu doar datorita proprietatilor de durabilitate in conditii de trafic intens, ci si in pentru toleranta la elementele chimice cu efect coroziv care ar putea rezulta in urma activitatii profesionale desfasurate. Mai mult, solutia poate deveni una fiabila si pentru o utilizare casnica deoarece prezinta un efect decorativ dat de plachetele in forma de chipsuri, lamele sau fulgi pe care le are in compozitie.
• Vopsirea spatiilor interioare este o alta actiune care poate fi intreprinsa pe timp de iarna. Chiar daca incaperea nu beneficiaza de incalzire, Emex, pune la dispozitie o serie de solutii care asigura un rezultat final de exceptie in conditii mai dure de mediu. Datorita puterii mari de acoperire, aceste solutii pentru vopsit spatiile interioare vor asigura un timp de lucru sub media vopsirii pe metrul patrat, dar si un consum mai mic de material, ceea ce, in cazul unor suprafete mari, cum ar fi halele de productie, ar insemna o economie semnificativa, resimtita in costul final al lucrarii. De asemenea, aceste solutii pot fi aplicate cu succes si in situatii casnice, pentru o revitalizare a culorilor locuintei.
• Amenajarea garajului. Garajul este intotdeauna ultimul pe lista atunci cand vine vorba de amenajari sau renovari. De aceea, iarna ar putea fi un bun moment pentru a va ocupa si de locul in care va parcati masina. Acest proiect este unul putin costisitor si se realizeaza foarte rapid. Pentru pardoseala, se poate folosi o solutie epoxidica, iar pentru pereti o vopsea de interior din gama Emex. Fie ca este vorba de garajul personal, sau de o parcare publica, se recomanda o solutie de pardoseala antiderapanta pentru a da spatiului un plus de siguranta, element absolut necesar mai ales in aceasta perioada, in care apa scursa de pe cauciucuri sau de pe incaltaminte poate duce la accidente urate.

Acestea sunt doar cateva lucrari de constructii care se pot efectua chiar si atunci cand fenomenele meteo caracteristice iernii par sa impiedice orice activitate in acest domeniu. Mai mult, costurile pe care le implica nu sunt foarte mari daca se folosesc materiale de calitate, asa ca pot fi efectuate chiar si in aceasta perioada cand pe lista de cheltuieli intervin alte prioritati.

Autor, Sursa

Autor: Laurentiu Nazare
Sursa: Romtehnochim SRL

Cuvinte cheie

vopsele, emex, amenajari

Etichete

Statistici

Data articol: 22 Jan 2013
Data adaugarii: 22 Jan 2013, ora 15:03
Ultima actualizare: 22 Jan 2013, ora 15:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1038 din total vizualizari: 1038
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.