Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Nu exista nicio indoiala, moda a fost dintotdeauna un stil de viata, o modalitate prin care ne exprimam liber si care ne ajuta sa ne simtim in largul nostru, increzatori in ceea ce suntem si ceea ce facem. De aceea, aceasta industrie se dezvolta pe zi ce trece, tocmai pentru ca cererea...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Haine de dama romanesti pe care le gasesti online, la un click distanta

Articol: Haine de dama romanesti pe care le gasesti online, la un click distanta

28 june 2017, articol adaugat la 28 june 2017, ora 17:56

Nu exista nicio indoiala, moda a fost dintotdeauna un stil de viata, o modalitate prin care ne exprimam liber si care ne ajuta sa ne simtim in largul nostru, increzatori in ceea ce suntem si ceea ce facem. De aceea, aceasta industrie se dezvolta pe zi ce trece, tocmai pentru ca cererea este incredibil de mare. Se estimeaza ca o femeie cu un venit mediu, care are speranta de viata de aproximativ 80 de ani, cheltuie in medie 500.000 de lei pe haine de dama si accesorii, dintre care peste 3100 de obiecte vestimentare, 145 de genti, 185 de rochii si peste 270 de perechi de pantofi. Lunar, femeile cheltuie intre 600 si 1.600 de lei, ceea ce inseamna ca anual ajung sa consume 7.000-20.000 de lei.

Cu toate acestea, oferta nu este intotdeauna satisfacatoare. In ultima perioada, femeile din Romania au inceput sa se reorienteze, preferand sa cumpere haine romanesti, mult mai atent realizate decat produsele importate din alte tari. Poate ca diferenta de calitate nu este sesizabila la prima vedere, insa, in timp, lucrurile sunt mai mult decat evidente. Cu siguranta si tie ti s-a intamplat cel putin o data sa iti intre la apa hainele, sa se subtieze sau sa se decoloreze materialul dupa prima spalare, sa ti se descoasa tivul sau sa iti cada nasturii etc.

Unul dintre cele mai apreciate magazine online de haine romanesti este HainedeVis, cunoscut atat pentru modelele destinate femeilor, cat si pentru colectiile deosebite de rochii mama-fiica. Ceea ce este de remarcat sunt preturile accesibile, foarte bune in comparatie cu cele ale concurentei. Aceste haine romanesti, ce pot fi cumparate online, au finisaje de calitate si sunt realizate in atelierul propriu de productie, din materiale atent selectionate. In plus, poti beneficia frecvent de reduceri atractive la haine romanesti, de care poti afla prima daca te abonezi la newsletterul magazinului.

Mai mult, fidelitatea iti va fi rasplatita si cu alte avantaje:

puncte de fidelitate la fiecare comanda finalizata ce include haine de dama, haine pentru copii, treninguri, salopete, rochii de dama sau rochii identice pentru mama si fiica;

consultanta stil vestimentar - HainedeVis este unul dintre singurele magazine online de haine romanesti care ofera acest serviciu;

asistenta online 24 /7 ;

posibilitatea de a plati orice comanda online in maxim 6 rate.

Principala misiune a acestui magazin online de haine romanesti este sa-ti aduca permanent modele care sa respecte ultimele trenduri si in care sa poti sa impresionezi indiferent de locul unde vei dori sa le porti. Prima impresie conteaza, asa ca este momentul sa te concentrezi asupra imaginii tale si sa arati tuturor ca esti o femeie surprinzatoare, puternica, dar delicata, feminina si in acelasi timp cu o doza de masculinitate, care stie intotdeauna ce isi doreste si lupta sa isi atinga scopurile.

In magazinul online de haine romanesti HainedeVis te vei simti ca acasa - pentru ca doar aici vei putea sa fii tu si sa iti indeplinesti toate dorintele!

Autor, Sursa

Autor: HainedeVis
Sursa: Haine de dama romanesti

Cuvinte cheie

rochii dama, haine dama, haine romanesti, hainedevis

Statistici

Data articol: 28 Jun 2017
Data adaugarii: 28 Jun 2017, ora 17:56
Ultima actualizare: 28 Jun 2017, ora 17:56
Vizualizari in ultimele 30 zile: 673 din total vizualizari: 673
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.