Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Te consideri o femeie nelipsita de la numeroase evenimente si ai nevoie de un make-up artist talentat, care sa te ajute sa obtii acea imagine impecabila la care toate femeile ravnesc? Mergi cu incredere la Georgiana Codinca, cel mai talentat make-up artist din Bucuresti, cu o experienta...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Georgiana Codinca, cel mai bun make-up artist din Bucuresti

Articol: Georgiana Codinca, cel mai bun make-up artist din Bucuresti

19 november 2017, articol adaugat la 19 november 2017, ora 23:04

Te consideri o femeie nelipsita de la numeroase evenimente si ai nevoie de un make-up artist talentat, care sa te ajute sa obtii acea imagine impecabila la care toate femeile ravnesc? Mergi cu incredere la Georgiana Codinca, cel mai talentat make-up artist din Bucuresti, cu o experienta ampla in acest domeniu de beauty. Aceasta te va ajuta sa te folosesti de trasaturile tale fizice naturale si sa le pui in valoare cat se poate de bine, pentru a atrage privirea tuturor, in orice loc ai merge.

In urma cu cativa ani, Georgiana Codinca, reprezenta si ea clientela diversilor make-up artisti, insa pentru ca de cele mai multe ori, nu reusea sa obtina o programare in timpul dorit, a decis sa invete sa se machieze singura si astfel sa cunoasca si sa practice tainele acestei meserii. Dupa ce a absolvit un curs de make-up, aceasta s-a vazut profesand in domeniul de beauty, asa ca s-a hotarat sa urmeze alte cursuri si seminarii pentru a aprofunda prin teorie si practica secretele acestei frumoase meserii.

In tot acest timp, Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, a acumulat extrem de multa experienta si s-a perfectionat in numeroase tehnici de machiaj. Rezultatele nu au intarziat si Georgiana a reusit sa faca parte din echipa Media Pro, profesand la emisiuni precum Vocea Romaniei, Romanii au Talent, Dansez pentru tine sau Master Chef. Pe langa emisiuni, artista s-a facut cunoscuta si prin videoclipurile muzicale sau sedintele foto pentru diferite reviste mondene. In plus, Georgiana a devenit mana dreapta a celebrului make-up artist din Romania, Mircea Voda si ulterior a colaborat cu Prima TV, Kanal D si Teatrul de Arta Bucuresti.

De-a lungul timpului, Georgiana si-a trecut in portofoliul personal numeroase proiecte de televiziune si evenimente, iar acest lucru a impins-o mai departe in devenirea unuia dintre cei mai buni traineri pentru doua scoli cunoscute de make-up. Apoi, datorita succesului acumulat in industria de beauty, aceasta s-a hotarat sa isi deschida propria academie de make-up si sa progreseze cat mai mult in cariera sa. "Dupa acesti ani de studiu, practica si multa, multa munca, consider ca a imi deschide propria academie este o oportunitate de a oferi societatii care m-a format noi generatii de make-up-artisti, dar si o etapa care precede, in mod natural, acest sinopsis profesional", a marturisit tanara.

De cand profeseaza in domeniu, Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, a antrenat sute de eleve, teoretic si practic, iar experienta din munca constanta pe teren a facut ca toate cunostintele ei cu privire la aceasta industrie sa fie mereu la zi si sa vina mereu cu inovatii pentru cerintele industriei. Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, considera machiajul mai mult ca pe o stiinta pe care doreste sa o impartaseasca tuturor celor interesati sa invete sa realizeze un make-up profesionist si sa scoata la suprafata farmecul personal al fiecarei femei.

Indiferent ca ai nevoie de un fond de ten, un creion de ochi, un rimel sau un ruj, cu timpul, ajungi dependenta de machiaj. Insa pentru ca nu stapanesti atat de bine tehnicile si cunostintele din domeniu, ai nevoie de un profesionist ca Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, pentru a te asigura ca produsul final este impecabil si de durata. Suna la 0784 436 436 si un profesionist te va ajuta sa inveti toate tainele acestei industrii. In plus, vei pune bazele unei cariere la care ai visat de mult timp.

Autor, Sursa

Autor: Georgiana Codinca
Sursa: Georgiana Codinca, make-up Bucuresti

Video

 

Categorii

Cuvinte cheie

makeuup bucuresti, makeup artist, georgiana codinca, cursuri makeup, cursuri machiaj

Statistici

Data articol: 19 Nov 2017
Data adaugarii: 19 Nov 2017, ora 23:04
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1131 din total vizualizari: 1131
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.