Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Inca de cand am decis sa fac fotografie profesionista am fost ghidat de gandul si ideea ca vreau sa ofer clientilor mei cele mai frumoase amintiri. Cand vine vorba de fotografia de familie in general, fotografiez cu sufletul. Si asta pentru ca si eu la randul meu consider acest tip de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Fotografia de familie si angajarea unui profesionist pentru amintirile tale

Articol: Fotografia de familie si angajarea unui profesionist pentru amintirile tale

08 january 2018, articol adaugat la 08 january 2018, ora 14:03

Inca de cand am decis sa fac fotografie profesionista am fost ghidat de gandul si ideea ca vreau sa ofer clientilor mei cele mai frumoase amintiri. Cand vine vorba de fotografia de familie in general, fotografiez cu sufletul. Si asta pentru ca si eu la randul meu consider acest tip de fotografie ca fiind cel mai important din viata unui om. La urma urmei este vorba de trairile si amintirile de suflet, la care ne vom uita cu mare placere toata viata. Sunt singurele lucruri pe care le platim si ne dorim sa dainuie o eternitate.
In primul rand, ofer clientilor mei siguranta unui serviciu fotografic de cea mai buna calitate. Toate sedintele foto contractate le inregistrez pe firma mea, Belle Art Photography SRL, iar prin asta clientii mei beneficiaza de protectie in calitate de consumator, fiind siguri ca omul angajat este profesionist in adevaratul sens al cuvantului.
Categoria fotografiei de familie pe care o practic cel mai des, si pentru care clientii mei imi solicita serviciile, este fotografia de nunta si fotografia de botez, dar si fotografia de nou nascuti sau fotografia de copii. De cele mai multe ori sunt fotograf de nunta si fotograf de botez, dar asta nu inseamna ca nu sunt pregatit sa practic orice tip de fotografie pentru cei care isi doresc amintiri de calitate. Printre preferatele mele se afla fotografia de familie, sau portretul unei familii, in care mergem impreuna intr-un parc, iar clientii mei impreuna cu copii se bucura de cateva ore impreuna. Si cand spun ca se bucura, o fac cu tot sufletul si se simt bine. Pentru ca practic asta este eesenta unei fotografii ce are rol de amintire, ea trebuie sa spuna o poveste. Pentru a avea acel rol important de amintire, fotografia de familie trebuie sa contina bucurie, dragoste, traire reala si lumina buna. Pentru ca fara ele vom avea doar o poza cu o familie pe care fotograful incearca sa o contureze in ceva ce nu sunt de fapt.
A fi fotograf profesionist in zilele noastre, cu atatea provocari tehnologice in jur, este un task dificil. Si asta pentru ca mai toata lumea are acasa un telefon cu camera sau o camera de fotografiat. Si mai toata lumea devine fotograf peste noapte. Cred ca unul dintre cele mai utilizate nume pe facebook este "Photography", trist nu-i asa? Fotograful de evenimente sau fotograful de nunta in general nu este doar un om cu un aparat in brate, ci este un martor a tot ceea ce acei oameni fac in cea mai frumoasa zi din viata lor. Iar asta ne face pe noi, fotografii de nunti, sa fim cu o treapta mai sus decat fotografii amatori.
Ne place sa daruim clientilor nostri imagini prin care sa retraiasca la aceeasi intensitate momentele din ziua respectiva. Iar a fi capabil sa surprinzi momentele asa cum sunt si sa le dai un aspect placut nu este usor deloc. Ai nevoie de foarte multa experienta si multa pregatire pentru a avea capacitatea morala si fizica de a face fotografie de familie. Multi nu ar fi de acord, dar asta pentru simplu fapt ca exista persoane superficiale peste tot si care nu pun atat de mare pret pe imagini de calitate.
Apeleaza cu incredere la un fotograf profesionist, dar asigura-te ca are toate mijloacele legale de a practica aceasta meserie, altfel ar fi doar un amator cu un aparat profesional in mana.

Autor, Sursa

Autor: Bellefoto
Sursa: Belle Art Photography SRL

Cuvinte cheie

fotograf, fotograf de nunta, fotograf profesionist, fotograf nunta bucuresti, fotografie de familie, fotograf de botez, fotografii profesionale, fotograf nunta

Statistici

Data articol: 08 Jan 2018
Data adaugarii: 08 Jan 2018, ora 14:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 587 din total vizualizari: 587
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.