Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Succesul in afaceri, in conditiile economiei de piata, depinde in mare masura si de buna promovare a imaginii firmei, a produselor sau serviciilor comercializate de aceasta. Publicitatea este motorul care pune in miscare consumul de produse si de servicii, deoarece prin intermediul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Dulciuri promotionale

Articol: Dulciuri promotionale

02 april 2012, articol adaugat la 02 april 2012, ora 11:30

Succesul in afaceri, in conditiile economiei de piata, depinde in mare masura si de buna promovare a imaginii firmei, a produselor sau serviciilor comercializate de aceasta. Publicitatea este motorul care pune in miscare consumul de produse si de servicii, deoarece prin intermediul acesteia se transmit clientilor informatii esentiale legate de produse si de promotii. Firmele care investesc in publicitate dau dovada de profesionalism si de respect pentru clienti. Sarbatoarea de Paste este un moment potrivit pentru a derula campanii de publicitate ce presupun promotii sau oferirea de produse promotionale.

Produse promotionale deosebite, pe placul tuturor clientilor, potrivite pentru a fi oferite in orice moment al anului, sunt dulciurile promotionale comercializate de SC Keops Star SRL. Oferta de dulciuri promotionale este foarte variata, atat din punct de vedere al tipului de bomboane, cat si al modului de prezentare. Puteti alege bomboane fructate, bomboane de ciocolata, caramele sau acadele, cu diferse forme si arome. Dulciurile promotionale sunt ambalate in sticle sau in cutii de tip kit pentru medicamente, de diferite dimensiuni. Etichetele aplicate acestor ambalaje pot fi personalizate la cererea clientului in culorile promotiei sau cu mesajul dorit. Dulciurile promotionale sunt o idee inspirata de cadou mai ales in preajma sarbatorilor de Paste sau de Craciun, atunci cand toti dorim sa gustam ceva dulce. Un mesaj care sa contina urari de bine cu ocazia acestor sarbatori transforma produsele in cadouri deosebite, care pot fi oferite clientilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor. Oferta de dulciuri promotionale a firmei SC Keops Star SRL poate fi consultata in detaliu, accesand site-lui firmei www.promotional-zone.ro .

Aceste dulciuri promotionale sunt sunt idei potrivite de cadouri promotionale, ce merita luate in considerare, mai ales de catre acele firme care comercializeaza produse si servicii pentru copii. Parintii vor fi mai usor de convins sa achizitioneze un produs atunci cand se ofera si un cadou, de tipul dulciurilor promotionale. Aceste dulciuri sunt de calitate superioara, si prin formele, aromele si ambalaje acestora, sunt foarte atractive.

Angajatii si clientii dumneavoastra vor fi cu siguranta incantati sa primeasca cu ocazia sarbatorii de Paste o cutie kit de dulciuri promotionale, in care se gasesc mai multe tipuri de bomboane, cu diferite arome, culori si forme, un curcubeu de arome, dulce si delicios care ii va bine dispune pe cei care il vor primi. Oferta firmei SC Keops Star SRL contine si dulciuri promotionale dietetice, potrivite pentru a fi oferite acelor care acorda o atentie deosebita aspectului fizic si starii de sanatate.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

dulciuri promotionale, articole promotionale, promotionale, publicitate, keops star, promotionalzone

Statistici

Data articol: 02 Apr 2012
Data adaugarii: 02 Apr 2012, ora 11:30
Ultima actualizare: 07 May 2012, ora 15:07
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1282 din total vizualizari: 1282
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.