Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Orice gospodina are nevoie de detergenti care sa le ajute sa termine rapid curatenia in casa, sa aiba haine curate si placut parfumate, mobila fara urme si geamuri fara pete. Pentru ca paleta de detergenti din Romania este extrem de variata, cu greu faci fata alegerii unui produs de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Detergenti italieni de calitate, doar la ItalianShops

Articol: Detergenti italieni de calitate, doar la ItalianShops

14 september 2016, articol adaugat la 14 september 2016, ora 15:56

Orice gospodina are nevoie de detergenti care sa le ajute sa termine rapid curatenia in casa, sa aiba haine curate si placut parfumate, mobila fara urme si geamuri fara pete. Pentru ca paleta de detergenti din Romania este extrem de variata, cu greu faci fata alegerii unui produs de curatenie nou.

Datorita globalizarii, domeniul detergentilor s-a aliniat tendintelor internationale, caracterizate de utilizarea tot mai frecventa a celor concentrati si multifunctionali, in detrimentul celor standard si al celor specializati. In plus, consumatorii moderni au dezvoltat o atractie tot mai mare catre detergentii lichizi.

Oricand ai nevoie de detergenti de calitate, ItalianShops iti poate deveni aliat atat ca pret, cat si pentru calitatea deosebita. Toate produsele noastre se aliniaza standardelor internationale si sunt importate direct din Italia, calitatea lor fiind superioara celor comercializate in Romania, sub acelasi brand. Este cunoscut faptul ca producatorii furnizeaza marfa mai slaba pentru Europa de Est, pentru a se putea adapta puterii de cumparare a populatiilor mai sarace.

Pentru ca nu facem rabat la calitate si vrem sa te bucuri de cele mai bune rezultate si parfum de lunga durata, iata cateva dintre cele mai cunoscute marci de detergenti italieni, care fac cu adevarat minuni, pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru tine.

In categoria de detergenti a ItalianShops, gasesti marci valoroase de detergenti de rufe si de vase, balsam, produse de curatenie pentru baie si bucatarie, solutii pentru pardoseli si produse pentru uz casnic etc. Spre exemplu, marca de detergenti Dash se bucura de foarte mare popularitate, datorita eficientei superioare si a raportului calitate/pret. Insa clientii revin pe site-ul nostru pentru a-si cumpara si alte branduri, precum Sole, Chanteclair, Bio Presto, Bolt, Ava sau Dixan, in materie de produse de curatenie Italia.

Iata cateva dintre marcile de detergenti italieni emblematici pentru ItalianShops:
Dixan, aliatul tau pentru haine curate. In gama de detergenti ai ItalianShops, aceasta marca este reprezentata de detergenti sub forma de pudra, lichid si capsule.
Pentru a-ti reimprospata hainele, alege balsamurile de rufe Vernel si Fabuloso. Orhidee, vanilie, levantica sau aromaterapie, intregul dulap va mirosi a cea mai fina parfumerie.

Evident ca nu uitam nici de Lenor, cel mai cunoscut brand de balsamuri din lume. La ItalianShops iti oferim Lenor Superconcentrat Parfumelle Magnifique de 48 spalari, pe care nu il vei gasi pe piata din Romania, al carui mix pretios de note de orhidee, cu acorduri de mimoza si vanilie iti vor face hainele sa se bucure de prospetimea diminetii, pana la finalul zilei.

Daca te pregatetti de curatenia de toamna, Italian Shops iti ofera o gama premium de detergenti si produse de curatenie, de la bureti, lavete, pana la solutii de degresare si clor, preturile incepand de la 7 lei, care vor deveni aliatul tau in lupta impotriva petelor, a prafului si a mirosului neplacut.

Pentru mai multe marci de detergenti italieni, intra pe site.

Autor, Sursa

Autor: ItalianShops
Sursa: Detergenti

Cuvinte cheie

produse italiene, produse italia, detergenti, detergenti italieni, italianshops

Statistici

Data articol: 14 Sep 2016
Data adaugarii: 14 Sep 2016, ora 15:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 654 din total vizualizari: 654
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.