Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Internetul abunda de anunturi cu oferte de angajare la un studio de videochat, insa inainte de a te decide la cine sa suni ar fi bine sa stii ce ar trebuie sa faca un astfel de angajator pentru tine. Cu cat ai mai multe informatii despre experienta, performantele si reteaua de contacte...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

De ce sa alegi un studio de videochat ca Studio 20?

Articol: De ce sa alegi un studio de videochat ca Studio 20?

21 april 2017, articol adaugat la 21 april 2017, ora 16:57

Internetul abunda de anunturi cu oferte de angajare la un studio de videochat, insa inainte de a te decide la cine sa suni ar fi bine sa stii ce ar trebuie sa faca un astfel de angajator pentru tine. Cu cat ai mai multe informatii despre experienta, performantele si reteaua de contacte pe care respectivul studio o are, cu atat iti va fi mai usor sa faci cea mai buna alegere pentru cariera ta de model.

Rolul unui studio de videochat este sa ajute modelul sa aiba cat mai mult succes pentru a-si atinge obiectivele financiare. De aceea, un portofoliu de modele de top, care castiga sume foarte mari de bani, dar si premii internationale, este un indiciu foarte clar ca si tu poti avea acelasi traseu profesional, daca te implici 100%. Studio 20 este un studio de videochat cu o experienta de 17 ani in acest domeniu, timp in care a perfectionat constant reteta succesului. Atunci cand decizi sa te alaturi unei companii de succes, cu vechime mare pe piata, nu vei risca sa ramai fara job sau fara bani, asa cum se intampla cu alte modele care aleg sa lucreze cu diverse studiouri ilegale aparute peste noapte, care doar se lauda ca le vor ajuta sa castige multi bani, dar de fapt se folosesc de ele pentru a se imbogati.

Studio 20 are o echipa administrativa foarte bine pregatita si iti pune la dispozitie aparatura video si tehnica performanta, un spatiu de lucru luxos si diversificat si sfaturi pertinente pentru ca show-urile tale sa fie impecabile si sa iti construiesti o cariera de succes. De asemenea, pentru ca acest studio de videochat este legal si respecta in totalitate reglementarile in vigoare, aici, vei avea un contract de artist-interpret, asigurari sociale si asigurare medicala privata. Contractul se incheie in prima zi de munca, iar un exemplar iti va fi predat imediat dupa semnare. Ulterior, la incasarea banilor, care va avea loc o data la doua saptamani, vei semna si vei primi exemplarul tau dintr-un act aditional, in care sunt trecuti banii din videochat obtinuti pe fiecare site pentru acea perioada: totalul in valuta, cursul valutar, suma in lei, procentul care iti revine tie, taxele si impozitele virate catre stat si, in final, suma neta. Apoi, castigul tau final va fi transferat in contul tau bancar de catre societatea comerciala cu care ai semnat contractul, evident din Romania.

Evita studiourile care te platesc in numerar, vireaza banii din firme offshore din strainatate sau iti fac tot felul de carduri. Acestea sunt ilegalitati pentru ca respectivele firme nu platesc, de fapt, niciun fel de impozit catre stat si te obliga sa faci evaziune fiscala pentru ei. Asa ca, in final, ele fac profit, iar tu risti sa raspunzi in fata legii pentru neregulile comise de acestea.

Pe langa cadrul legal si profesional, la acest studio de videochat vei avea parte si de un colectiv unit, prietenos si optimist, care te va ajuta sa prosperi atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Studio 20 iti va oferi atat un training de calitate, cat si sprijin emotional, pentru ca tu sa treci peste toate obstacolele si sa devii un model de top, care castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Pe langa veniturile realizate activ pe site-urile de videochat, cu ajutorul acestui studio de videochat vei castiga bani si din programe de afiliere sau din site-ul personal, fara sa depui niciun efort. Studio 20 iti va oferi bonusuri de fidelitate si acces la credite fara dobanda sau comision, pentru a-ti cumpara masina si casa mult dorite.

La Studio 20, programul este flexibil. Poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, astfel incat sa ai posibilitatea de a te ocupa de hobby-urile tale, de facultate sau de familie. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este totalizarea a 40 de ore pe saptamana si lucrul constant pe aceeasi tura pentru a putea face performanta. Contacteaza-ne la 0724.777.757 / 0748.777.757 sau la angajari@studio20.ro si un reprezentant al companiei noastre te va programa la un interviu, unde te poti lamuri singura de ce sa alegi un studio de videochat ca Studio 20.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Studio videochat

Video

 

Cuvinte cheie

videochat, videochat legal, studio videochat, studiouri videochat, angajari videochat, videochat non adult, bani din videochat, modele videochat

Statistici

Data articol: 21 Apr 2017
Data adaugarii: 21 Apr 2017, ora 16:57
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1058 din total vizualizari: 1058
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.