Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Un proverb romanesc spune ca "romanul isi face iarna caruta si vara sanie", cu alte cuvinte, se concentreaza asupra modului de deplasare, indiferent de anotimp. Iar la Veloteca spunem, sincer, ca sa iti cumperi o bicicleta iarna este cel mai bun deal pe care il poti face. O poti...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

De ce romanii au inceput sa cumpere biciclete electrice

Stire: De ce romanii au inceput sa cumpere biciclete electrice

09 january 2017, stire adaugata la 09 january 2017, ora 12:08

Un proverb romanesc spune ca "romanul isi face iarna caruta si vara sanie", cu alte cuvinte, se concentreaza asupra modului de deplasare, indiferent de anotimp. Iar la Veloteca spunem, sincer, ca sa iti cumperi o bicicleta iarna este cel mai bun deal pe care il poti face.

O poti achizitiona atat la costuri mai mici, dar ai si posibilitatea sa o testezi mai mult in showroom, sa ne pui intrebari si sa ne ceri toate sfaturile de care ai nevoie. Si pentru ca tot vorbim de biciclete, vrem sa aducem in discutie un nou trend - si anume, bicicletele electrice.

Romanii au inceput tot mai des sa le caute din varii motive, insa principalul este ca pot ajunge mai repede la destinatie, cu mai putin efort si cu un look fresh, fara transpiratie, mai ales in perioada verii. In plus, alegand un model de biciclete electrice, poti contribui la protejarea mediului inconjurator si la imbunatatirea calitatii aerului.

Desi aceste biciclete electrice sunt mai scumpe decat cele obisnuite, romanii stiu sa isi cumpere lucruri de calitate, care sa ii tina o viata. De aceea, tot mai multi romani vin in showroom-ul nostru, in cautarea uneia de calitate, care sa tina mult si bine.

Spre exemplu, atunci cand posezi o bicicleta electrica, poti gusta adrenalina fara sa obosesti pedaland. Poti pleca de acasa mai tarziu, fara grija ca vei intarzia. Iar cel mai important, nu mai trebuie sa iti petreci minute pretioase in cautarea unui loc de parcare, de cele mai multe ori, inexistent.

La Veloteca, cel mai prietenos magazin de biciclete din Bucuresti, vei gasi o gama vasta de biciclete electrice, ideale pentru orice tip de activitate care iti face placere. Spre exemplu, daca esti amator de curse lungi, cu viteza, cel mai bine este sa optezi pentru o bicicleta electrica cu multi Watti, al carui motor este amplasat central. Pentru transportul zilnic, iti recomandam sa pui in balanta utilitatea ei, avand in vedere ca, pana la urma, bicicleta este un mijloc de transport.

Bicicleta electrica iti permite sa rulezi cu 20-25 km/h (limita impusa de UE), pe distante mai mari de 25 de kilometri, gratie bateriei reincarcabile de tip Li-ion. Majoritatea acestor tipuri de biciclete sunt dotate cu baterii litiu-ion, atat datorita greutatii reduse, cat si a duratei mari de viata (de pana la 10 ani), daca respecti ciclul descarcare completa/incarcare completa.


De ce sa iti cumperi o bicicleta electrica de la un magazin specializat?

In primul rand, pentru ca te vei bucura de siguranta sporita si de o calitate de lunga durata. Desi vei gasi pe Internet sute de anunturi despre biciclete electrice, este mai bine sa nu le dai crezare. In primul rand, pentru ca pot fi slab calitative, cu probleme tehnice care iti vor periclita siguranta si bugetul, apoi pentru ca pot fi furate si, cu siguranta, nu vrei probleme cu legea.

La polul opus, o bicicleta cumparata dintr-un magazin de profil este promisiunea calitatii si a sigurantei - rezista ani buni, fara imbunatatiri majore si costisitoare, dar primesti si certificat de garantie si conformitate.
Noi iti oferim doua tipuri de biciclete electrice:

Modele cu pedalare asistata - pentru bicicletele cu denumirea de "pedelec", la care motorul incepe sa functioneze doar dupa ce ai inceput sa pedalezi. Cea mai simpla forma de asistare este reprezentata de un "sistem cu senzor de cadenta", care furnizeaza cantitatea de putere aleasa de tine. Practic, pe un teren variabil, motorul scade sau mareste puterea generata, in functie de urcare sau coborare.

Modele de biciclete electrice cu mod de putere constanta (sau throttle assist mode) - functioneaza ca un motor electric conventional, care genereaza puterea indicata de utilizator, fara a tine cont de viteza sau daca biciclistul pedaleaza sau nu. La pornirile dificile sau in zonele offroad, se poate apela la motor, insa vine cu pretul unui consum ridicat al bateriei.

Daca iti doresti un model de biciclete electrice de calitate, la cel mai bun raport calitate-pret, vino la Veloteca sa te ajutam. Ne gasesti, de luni pana sambata, pe sos. Iancului 100.

Autor, Sursa

Autor: Veloteca
Sursa: Biciclete electrice

Categorii

Cuvinte cheie

biciclete, biciclete copii, biciclete dama, biciclete barbati, biciclete electrice, veloteca

Statistici

Data stire: 09 Jan 2017
Data adaugarii: 09 Jan 2017, ora 12:08
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 705 din total vizualizari: 705
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.