Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: In cazul companiilor, unde cumulul de informatii este urias, iar activitatile sunt multiple si consumatoare de timp, implementarea unui sistem ERP, precum cel oferit de TotalSoft devine o prioritate. Iar cum climatul economic este in plina expansiune si continua schimbare, un sistem ERP...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

De ce devine o necesitate implementarea unui sistem ERP

Stire: De ce devine o necesitate implementarea unui sistem ERP

07 october 2016, stire adaugata la 07 october 2016, ora 11:35

In cazul companiilor, unde cumulul de informatii este urias, iar activitatile sunt multiple si consumatoare de timp, implementarea unui sistem ERP, precum cel oferit de TotalSoft devine o prioritate. Iar cum climatul economic este in plina expansiune si continua schimbare, un sistem ERP devine cea mai buna unealta pentru a ajuta orice director de companie sa ia decizii de management eficiente, intr-un timp foarte scurt.

Spre deosebire de alte ERP-uri de pe piata romanesca, cel oferit de TotalSoft asigura o modalitate de organizare relationala a datelor moderna si intuitiva si furnizeaza rapoarte cu grad de acuratete ridicat.

Cand vine vorba de implementarea unui sistem ERP in cadrul unei companii, discutam de o decizie strategica la nivel de top-management, care va imbunatati fluxul de date dintre departamentele unei companii si va automatiza operatiuni consumatoare de timp, care ar duce la aparitia erorilor umane.

De 5 ani, Charisma ERP este lider pe piata romaneasca in ceea ce priveste implementarea in companii romanesti si multinationale, mai ales ca aceasta solutie IT ia in considerare toate necesitatile unei intreprinderi si modul acesteia de organizare pentru a-si atinge eficient obiectivele propuse la inceput de an, semestrial sau trimestrial.


In plus, iata alte avantaje pentru care companiile implementeaza un sistem Charisma ERP:
- tehnologie cu mult imbunatatita fata de alte ERP-uri din piata, care se actualizeaza permanent - pentru eliminarea oricaror costuri (de bani, de resurse umane, de timp, etc.);
- adaptabilitatea la dispozitivele mobile - sistemul ERP de tipul Charisma poate fi folosit, de oriunde, oricand, de pe orice sistem de operare a smartphone-ului (iOS, Android, Windows Mobile), pentru a oferi, rapid, o imagine de ansamblu asupra companiei, a modificarilor facute, a task-urilor de realizat;
- printr-o baza de date unica, care se actualizeaza permanent, Charisma ERP asigura o informatie unitara si transabilitate;
- eficienta maxina in operatiuni - implementarea unui sistem ERP de tipul Charisma duce la imbunatatirea fluxului monetar si o vizibilitate mai buna a conturilor partenerilor, reducerea / eliminarea erorilor la facturare si/sau livrare. Mai mult, se reduc si costurile de achizitie si de imbunatatire a proceselor, prin optimizarea activitatilor din depozit, cresterea veniturilor/vanzarilor companiei (prin utilizarea functionalitatilor de tip CRM si automatizarea fortei de vanzare etc).
- Charisma ERP are un sistem avansat de securitate;
- Raportare inteligenta impusa de legislatie, posibilitate de raportari specifice, documentele prevazute de procedurile interne etc.
- Charisma ERP este parte a unei solutii globale - prin completarea si automatizarea tuturor nevoilor de business, companiile isi creeaza platforme cu sisteme care sa raspunda propriilor nevoi, iar solutia ERP, de la TotalSoft se concentreaza sa raspunda tendintei.


Spre deosebire de alte sisteme ERP de pe piata romaneasca, Charisma ERP, un produs dezvoltat de TotalSoft, ocupa locul 1 in ultimii 5 ani in topul furnizorilor de solutii si servicii de tip ERP din Romania (conform studiului realizat de compania de analiza de piata Pierre Audoin Consultants (PAC), cu o cota de piata de 16%. In cei peste 14 ani de experienta in proiecte ERP, sistemul creat de TotalSoft a fost implementat in 29 de tari din intreaga lume.

Mai multe informatii despre Charisma ERP, pe site.

Autor, Sursa

Autor: Charisma ERP
Sursa: ERP

Cuvinte cheie

sisteme erp, sistem erp, cadouri barbati, charisma erp, implementare erp

Statistici

Data stire: 07 Oct 2016
Data adaugarii: 07 Oct 2016, ora 11:35
Ultima actualizare: 07 Oct 2016, ora 11:35
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1177 din total vizualizari: 1177
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.