Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca esti adepta shoppingului pe Internet, probabil ca stii deja ca nu toate produsele corespund cu ceea ce ai vazut in poze. In ceea ce priveste hainele de bebelusi, lucrurile se complica si mai tare, intrucat materialele din care sunt realizate sunt foarte importante, iar marimea poate...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Cumperi haine pentru bebelusi de pe Internet? Iata ce trebuie sa stii

Articol: Cumperi haine pentru bebelusi de pe Internet? Iata ce trebuie sa stii

13 july 2018, articol adaugat la 13 july 2018, ora 18:42

Daca esti adepta shoppingului pe Internet, probabil ca stii deja ca nu toate produsele corespund cu ceea ce ai vazut in poze. In ceea ce priveste hainele de bebelusi, lucrurile se complica si mai tare, intrucat materialele din care sunt realizate sunt foarte importante, iar marimea poate fi diferita de la brand la brand.

Iata ce ar trebui sa faci inainte de a comanda haine pentru bebelusi de la un magazin online:

1. Asigura-te ca magazinul este unul serios si de incredere

Pentru a fi sigura ca magazinul online ales este cel potrivit si ca vei primi produse de calitate, studiaza cu atentie site-ul acestuia. Sunt detaliate descrierile produselor? Gasesti informatiile pe care le cauti usor? Daca incerci sa ii contactezi, sunt receptivi?

De asemenea, consulta recenziile scrise de alti clienti, fie pe pagina de Facebook a magazinului, fie la sectiunea "testimoniale" de pe site-ul al acestuia. Comentariile lasate de clienti te pot ajuta sa iei o decizie mai usor, deoarece iti pot furniza detalii importante legate de calitatea hainelor pentru bebelusi comercializate.

2. Ai grija la materialele din care sunt confectionate hainutele

Atunci cand cauti sa ii cumperi celui mic hainute trebuie sa fii foarte atenta la materialele folosite pentru realizarea lor. Ar trebui sa optezi intotdeauna pentru hainute realizate din bumbac de calitate superioara. Acest material este recomandat de catre medicii pediatri si specialistii din intreaga lume, deoarece este delicat cu pielea sensibila a copilasilor si nu provoaca iritatii sau reactii alergice. De asemenea, combate transpiratia excesiva, in timp ce ii confera micutului tau tot confortul de care are nevoie in fiecare moment.

Un site care comercializeaza haine pentru bebelusi realizate din bumbac de calitate, la preturi accesibile, este Liloo.ro. Aici, vei gasi o gama variata de produse, create cu atentie la detalii, folosind doar vopsele pe baza de apa si capse plastifiate care nu contin metale grele. Astfel, copilasul tau va fi mereu in siguranta in hainutele pe care le poarta.

3. Informeaza-te cu privire la politica de returnare

Un alt lucru la care trebuie sa fii atenta atunci cand achizitionezi online haine pentru bebelusi este politica de returnare. Inainte de a comanda orice produs, intereseaza-te de modul in care il poti returna in cazul in care esti nemultumita de acesta.

In acest fel, daca marimea nu este potrivita sau exista orice alta problema legata de unul sau mai multe articole de imbracaminte, vei reusi sa le returnezi cu usurinta.

4. Afla care este costul transportului

De multe ori, parintii comanda haine pentru bebelusi si se trezesc, atunci cand finalizeaza comanda, ca trebuie sa plateasca un cost de transport extrem de piperat. Ca sa nu pierzi timpul pe un site alegand haine pentru cel mic, informeaza-te dinainte cu privire la metoda de transport si la costurile aferente.

Unele site-uri, asa cum este Liloo.ro, ofera transport gratuit prin Posta Romana la comenzi ce depasesc 100 Lei si prin curier rapid pentru comenzile ce depasesc 200 Lei.

5. Ai grija la marimile hainutelor

Este destul de dificil sa iti dai seama la inceput ce marime trebuie sa aiba hainele bebelusului tau. Multi nou-nascuti depasesc rapid marimile hainelor recomandate pentru primele 3 luni de viata, in timp ce altii au un ritm de crestere mai lent. Cel mai recomandat este sa cumperi inca de la inceput obiecte vestimentare in functie de dimensiunile acestuia, nu in functie de varsta sa. Acest criteriu de masurare este mult mai bun si astfel, vei avea certitudinea ca ii cumperi hainute exact pe masura sa. De aceea, atunci cand cauti hainute pe un anumit site, vezi daca exista un tabel de marimi si de dimensiuni. Astfel, vei putea face o achizitie potrivita.

Speram ca aceste sfaturi privind cumparaturile online de haine pentru bebelusi iti vor fi de ajutor. Nu uita: confortul si siguranta celui mic ar trebui sa fie principalii factori pe care ii ai in minte atunci cand vrei sa cumperi hainute online. In rest, informeaza-te si profita de orice promotie sau reducere, abonandu-te la newsletter.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Haine bebelusi

Cuvinte cheie

haine bebelusi

Etichete

Statistici

Data articol: 13 Jul 2018
Data adaugarii: 13 Jul 2018, ora 18:42
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 570 din total vizualizari: 570
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.